vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Δεν πρέπει να πυρώνουμε ούτε μια φορά το coil όταν το περνάμε στον επισκευάσιμο;

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
  • Φύλο: Άντρας
Αν το συρμα δεν εχει τσακισματα - βλ μικρο-μπομπινες - και η δημιουργια του coil γινει με ηρεμια και προσεχτικα, ουτε dry burn χρειαζεται ουτε καποια αλλη ιδιαιτερη διαδικασια

Αυτα για το αρχικο στριψιμο.

Απο κει και μετα οπως ειπε και εδειξε και ο Κωστας, μπορειτε αν βαριεστε ή λυπαστε το συρμα, σε καθε αλλαγη φυτιλιου/βαμβακιου με λιγο νερακι και μια οδοντοβουρτσα να καθαριζετε το coil

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
θεμα συνηθειας ειναι παιδια..την πρωτη φορα παιδεμα την δευτερη φορα πεταμα η αντισταση την τριτη φορα μια χαρα και της  πηρες τον αερα...ουτε dry burn (close out-heads out  :)) :)) :)) ) κατα την γνωμη μου παντα..

Αποσυνδεδεμένος boson

• **
  • 176
εγω δεν πεταξα κανενα αλλα δεν εχω πειστεί ότι είναι βλαβερο το dry burn.
μεχρι αποδείξεως, δεν πυρωνω.....  :wall: γμτ :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
Πάντως για του λόγου το αληθές, έκανα 2 κρας τεστ στη μέθοδο που έδειξε ο Κώστας στο βίντεο, για να δω στην πράξη αν ισχύει.
Με λίγα λόγια, δεν έκανα αυτό που είπε ο Κώστας και στο καπάκι να στήσω και να κρίνω ατμιστικά. Την είδα λίγο... mythbusters.
Τι έκανα?
Τοποθέτησα την αντίσταση και πύρωσα να δω πως ανάβει.
Είχα hot-spots στα ποδαράκια.
Αντί όμως να πιάσω το κεραμικό και να πατήσω, έπιασα το κατσαβίδι και την χάιδεψα 2-3 φορές.
Πύρωσα στο καπάκι και άναβε απο μέσα προς τα έξω!!! Στην εντέλεια!!!
Το πείραμα έγινε 2 φορές. Και τις 2 συνέβη το ίδιο.
Γειά σου ρε Κώστα με το μαγικό χάιδεμα!!!!
Δηλαδή και το πύρωμα να μην ήταν επίφοβο, αυτό το σύστημα είναι πολύ πιο εύκολο.
Ευχαριστώ για το tip ρε φίλε, να'σαι καλά.

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
δοκιμαστηκε-πετυχε :thumpup:
τελικα ολα τα θηλυκα θελουν χαδια ...ακομα και η αντισταση :laugh1: :yes:
μπραβο Κωστα ...χαδιαρη :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
παιδια το τρικακι ειναι απο τα διαφορα που ψαχνω να βρω για την ατμιστικη μου απολαυση απο παντου στις ατμιστικες κοινοτητες και με διαφορες συζητησεις σε αυτες  ... δεν ηταν ιδεα δικη μου απλα ειδα ενα παρομοιο και το εφαρμοσα με καποια παραλλαγη στο βιντεο ... ψαχνω συνεχεια απο παντου και βεβαια και πειραματιζομαι ( με ασφαλεια )  ... αλλα χαρηκα που ανεβασα το βιντεο για να δωσω μια μικρη βοηθεια και εγω ...

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
ειμαι νεος στους επισκευασιμους και προσπαθω να μαθω οσο μπορω νεα και καλα πραγματα
ευτυχως ειμαι κοντα σας thx :respect:

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
έχει σχέση με την κουβέντα δείτε στο 50'

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
Σημερα εκανα την μεταβαση και σε TC  αλλο ατμισμα .... θα πω λεπτομερειες συντομα ... τωρα ακομα το ψαχνω ... παντως το καψιμο (Dry Burn)  το γλυτωνεις ...  :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
Ερωτηση για οσους εχουν διαφανα τανκ η bell caps...
Εχετε τυχον παρατηρησει να καταστρεφεται η διαυρωνεται πιο πολυ και πιο γρηγορα το κοιλ με αυτον τον τροπο (χωρις dry burn πριν)? Το ρωταω γιατι με σχετικα φρεσκα στησιματα (<10μλ) και τα ιδια υγρα που χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο, παρατηρω αλλαγη του χρωματος του υγρου που εξερχεται της καμπανας (εν προκειμενω στον KLP). Σαν να το "λερωνει" δηλαδη με "σκουρια" και οντας βαρυτερο (οταν εχει κατσει ο ατμο ακιμ=νητος για λιγη ωρα), εξερχεται της καμπανας και παει να κανει στρωμα στην επιφανεια....

Για παρατηρηστε το...

Θα προσπαθησω να βγαλω και καταλληλη φωτο...

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
καινούργιες φωτιές βλέπω να ανάβουν :)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
Το έχω παρατηρήσει σε kfl+ με το tiny clear των Steam Tuners, το υγρό ουσιαστικά που "επιστρέφει" από την αντίσταση στο tank γίνεται ορατό στις τρύπες εισαγωγής του προς αυτήν. Φαινόμενο που γίνεται πιο έντονο αν ο ατμοποιητής "ξεκουραστεί" για αρκετές ώρες. Δεν έχει να κάνει με το θέμα του νήματος όμως, κάτι τέτοιο προκαλείται από τη μάκα που αφήνουν τα υγρά στο σύρμα κι είναι άσχετο με το dry burn νομίζω.. :)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Εγώ που συνεχίζω να κάνω dry burn στο αρχικό στήσιμο, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο πάντως με κανένα υγρό.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
δεν εχει να κανει με το Dry burn  αλλα με τα υγρα και βασεις που χρησιμοποιουμε ... ειχα ανοιξει παλια ενα νημα γιαυτο το θεμα .... και απο δικους μου πειραματισμους τοτε το συμπερασμα ειναι αυτο ... τα αρωματα και οι βασεις δημιουργουν αυτο το θεματακι της μακας που αλλαζει το χρωμα του υγρου ... αν κανεις μπεμπεκα ry4 db  και καποια ακομα θα το δεις πολυ ευκολα ...  εχω και αλλα που διαπιστωσα αλλα καλυτερα να μην τα πω εδω δεν ειναι επι του θεματος

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450501 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110813 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F