vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

461 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, ATMISTHS

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #7140 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 11:18 »
Φιλε μου dmw καπνιζα κι εγω τον ιδιο καπνο και σε καταλαβαινω, ο καπνος αυτος ειναι ιδιαιτερα αρωματικος και βαρυς, το 12αρι μετα την τριτη τεταρτη τζουρα σφικτη δεν με καλυπτει, μονο με 18αρι καλυπτομαι, το θεμα ειναι πως κατεβαινεις σε νικοτινη..
Ολα τα παραπανω για χρηση παντα με mod αναφέρονται
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 17, 2016, 11:24 από pngtszs1976 »

Αποσυνδεδεμένος dmw

• *
  • 55
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #7141 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 14:33 »
Νέα απορία!!! Sorry αν σας κουράζω αλλά όντας νέος και άμπαλος ακόμα με τα Mods έχω συνέχεια απορίες ώστε να μην κάνω καμιά πατάτα και το καταστρέψω. Τις περισσότερες απορίες που είχα τις έλυσα τσεκάροντας το section με τα mods αλλά και τα clearomizers και το θέμα με τις ¨συχνές απορίες-ερωτήσεις¨ που υπάρχει εκεί. Βέβαια για αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν είδα κάτι, αν υπάρχει ας μου στείλει link κάποιος, μην κάθεται να γράφει.
Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω, έρχεται λοιπόν το kit με το modακι του, το tank και τα συναφή. Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω. Είδα βιντεάκια στα οποία κάνουν ένα preparation δεν βάζουν απλά υγρό στο tank αλλά βάζουν βαμβάκι μέσα στο σύρμα και κάνουν τέστ με το αν καίγεται ή όχι, μετά ρίχνουν και υγρό πάνω και ξαναδοκιμάζουν... Σε άλλα βίντεο απλά ρίχνουν υγρό πάνω στο σύρμα και σε άλλα απλά γεμίζουν το tank το αφήνουν για ένα χρονικό διάστημα (πιθανολογώ) για να φτάσει το υγρό στο σύρμα και μετά το χρησιμοποιούν.
Έψαξα βέβαια γενικά στο internet ώστε να μην κάθομαι να κάνω ερωτήσεις και να σπαταλάω τσάμπα το χρόνο του καθενός απλά μου βγάζει το preparation που γίνεται στο starter kit. Λίγο υγρό στις τρυπούλες που έχει πλαγίως το coil, μια δυο στεγνές μικρές τσούρες να τραβήξει λίγο το υγρό και στις πρώτες 3-4 τζούρες χαλαρά πράματα και όχι βαθιές τζούρες.

Οπότε θα ήθελα την συμβουλή κάποιου για το τι πρέπει να κάνω ή ένα link αν υπάρχει ήδη κάποιο θέμα ή ερώτηση από κάποιο άλλο μέλος το οποίο δεν είδα.

Ευχαριστώ!

Υ.γ δόξα το Θεό όσον αφορά τα Ω, θερμοκρασίες κ.τ.λ βοηθήθηκα πολύ από όσα έχουν γραφτεί στις "συχνές ερωτήσεις"

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #7142 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 15:05 »
Εάν είσαι με εργοστασιακό ατμοποιητή (δηλαδή έτοιμες αντιστάσεις) δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα.
Θα σου τα γράψω με βήματα τα οποία ακολουθώ και εγώ:
1. Λύνω τον ατμοποιητή και πλένω καλά όλα τα επί μέρους μέρη του (προσοχή όχι πλύσιμο στην κεφαλή-αντίσταση)
2. Στεγνώνω καλά όλα τα μέρη και συναρμολογώ
3. Βιδώνω την κεφαλή-αντίσταση και διαβρέχω λίγο τα βαμβάκια της
4. Γεμίζω τον ατμοποιητή με υγρό και περιμένω 1-2 κεπτά να διαβραχούν κι άλλο τα βαμβάκια της κεφαλής
5. Βιδώνω τον ατμοποιητή στο μοντ και επιλέγω τις κατάλληλες ρυθμίσεις (στην αρχή ξεκινώ με λίγα βατ και σιγά σιγά ανεβάζω μέχρι εκεί που θέλω). Προσοχή στις ρυθμίσεις του μοντ εάν έχει και έλεγχο θερμοκρασίας να έχεις επιλέξει τη σωστή ρύθμιση ανάλογα με την κεφαλή που χρησιμοποιείς.

Στα βιντεάκια που αναφέρεσαι μάλλον δείχνουν επισκευάσιμους ατμοποιητές. Εκεί τα πράγματα (βήματα) αλλάζουν λίγο.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #7143 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 15:05 »
Τι εχεις αγορασει; Αυτα τα βηματα (εκτος του "κοιταω να δω αν καιγεται το βαμβακι"), τα κανουμε σε επισκευασιμους. Σε ατμοποιητη που παιρνει ετοιμες κεφαλες, απλα ποτιζεις με λιγο υγρο τις τρυπουλες τις κεφαλης, βιδωνεις την κεφαλη μεσα στο τανκ, γεμιζεις υγρο, περιμενεις 1-2 λεπτα, ρουφας και 1-2 στεγνες κοφτες τζουρες (χωρις να πατας το κουμπι) και μετα ξεκινας κανονικα. Το μοντ, δεν χρειαζεται να το κανεις κατι.

Αποσυνδεδεμένος dmw

• *
  • 55
« Απάντηση #7144 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 16:14 »
Χμ κατάλαβα, βρήκα εντωμεταξύ σχετικό βιντεάκι της joyetech το οποίο εξηγεί τα πάντα! Είναι joyetech το kit και γενικά όπως το κόβω ξέρει η εταιρία πως να ψαρεύει και να κρατάει τους πελάτες της!
Απ'ότι κατάλαβα λοιπόν και από τα πόστ σας. Εφόσον είναι εργοστασιακός ο ατμοποιητής το μόνο που έχω να κάνω είναι να βρέξω  τα βαμβάκια με υγρό και να περιμένω ουσιαστικά αφού γεμίσω και βιδώσω το τανκ μερικά λεπτά για να "τραβήξουν" που λέμε.

Ευχαριστώ αδέρφια!

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #7145 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 00:35 »
Αντε και επειδή είσαι νέος και θα βιάζεσαι στανταράκι να ατμίσεις, να σου πω και ένα τιπ για να ποτίζει πιο γρήγορα η αντίσταση (μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις , αν αλλάξεις αντίσταση και δεν έχεις μαζί σου μπουκαλάκι για να την βρέξεις παρα μόνο το υγρό μέσα στο τανκ). Πριν βάλεις τον ατμοποιητή στο mod ή αν είναι πάνω  χωρίς να πατάς ,κλείνεις τις τρύπες του αέρα και ρουφας 2-3 φορές δυνατά. Έτσι στην ουσία ρουφάς πιο γρήγορα το υγρό στην αντίσταση. Αλλά πάντα καλό είναι απλά να περιμένεις 3-5 λεπτάκια.. ;D

Αποσυνδεδεμένος SotJake

• *
  • 5
« Απάντηση #7146 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 02:17 »
Καλησπέρα φίλοι ατμιστές!

Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις:
1) Απ' ότι φαίνεται οι ατμοποιητές Joeytech Tron-S και AlterEgo A7-MS είναι οπτικά οι ίδιοι. Το ερώτημα είναι, ποια είναι η ουσιαστική διαφορά τους; Δυσκολεύομαι να πιστέψω πώς απλά η AlterEgo πήρε τον ατμοποιητή της Joeytech, του κότσαρε το όνομά της και όλα μέλι γάλα. Νιώθω ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

2) Στον GS-Tank δεν έχω καταφέρει να κατασταλάξω ως προς την αντίσταση γιατί μοιάζει σαν όλες να έχουν κάποιο κουσούρι. Αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι ότι οι νικελίου (αγαπημένες μέχρι στιγμής) απλά μια μέρα σταματάνε να λειτουργούν, ενώ μπορεί η τελευταία τζούρα που έκανα πριν το κλείσω να μου έβγαλε σούπερ ντουμάνι. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

• 1428
« Απάντηση #7147 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 04:07 »
Για το 2, δεν ξερω, αλλα το 1, ειναι αυτο ακριβως. Κανουν παραγγελια απο την Joyetech και τους λενε, βαλε αυτην την σταμπα επανω αντι για την δικη σου. Οπως κανουν και αλλες εταιριες, π.χ. Nobacco.

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #7148 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 13:13 »
Για το 2 ναι συμβαίνει.. Ή τουλάχιστον έχει συμβεί και σε εμένα μια φορά.. Συνήθως όμως τις πετάω νωρίτερα, γιατί έχει ήδη χαλασει η γεύση..

Αποσυνδεδεμένος dmw

• *
  • 55
« Απάντηση #7149 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 13:47 »
Γεια σας παιδιά, να σας ρωτήσω, σε τι ρυθμίσεις θα μου προτίνατε να τρέξω το evic vt με 12mg juice (ξέρω είναι πολλά, απλά έχω παραγγείλει 4mg juice και δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε αναγκαστικά θα είμαι με 12mg για δύο μέρες) και έχω πελαγώσει λίγο  :(

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #7150 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 17:12 »
Πρεπει να μας πεις τι ατμοποιητη χρησιμοποιεις επανω - τυπος συρματος & την αντισταση σε Ohm...

« Απάντηση #7151 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 18:18 »
Να δεις που και ο φίλος dmw θα πήρε κιτάκι. Λογικά θα έχει τον eGo ONE Mega. Καλά τίποτα δεν εξηγούν οι καταστηματάρχες πλέον στον κόσμο; Φάση:

-Ναι γεια σας, θέλω να ξεκινήσω το άτμισμα
-Ναι. Πόσα λεφτά δίνεις;
-Ε... Μέχρι τόσο.
-Πάρε αυτό.
-Τι είναι αυτό;
-Καλό. Αυτό θες.

• 1428
« Απάντηση #7152 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 18:22 »
Χαχαχαχαχαχαχ. Ακριβως οπως τα λες ειναι μου φαινεται  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος SotJake

• *
  • 5
« Απάντηση #7153 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 19:08 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Shadowjump, αυτό το ξέρεις εκ των έσω ή απλά το έχεις ακούσει; Γενικότερα, μου είπαν ότι είναι κομμάτι δύσκολο η εταιρία Χ να κατασκευάσει ένα προϊόν της βάζοντας την ετικέτα της εταιρίας Υ. Άλλη μα ερώτηση που θέλω να κάνω είναι: Τι αξίζει περισσότερο; Ο Tron ή ο Cubis;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2016, 21:21 από SotJake »

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #7154 στις: Ιανουαρίου 19, 2016, 21:23 »
Αυτό ακριβώς γίνεται σε πολλά ατμιστικά (και όχι μόνο) είδη. Κάποιες κινέζικες εταιρίες που διαθέτουν τεχνογνωσία και παραγωγική ικανότητα, προσφέρουν την δυνατότητα να πάρεις προϊόν με το δικό σου λογότυπο. Στην Ελλάδα δεν κατασκευάζεται κανένα μαζικό ατμιστικό προϊόν, μόνο κάποια "βιοτεχνικά", μικρής παραγωγής (μηχανικά μοντ και επισκευάσιμοι ατμοποιητες).
Οι αλυσίδες ατμιστικών στην Ελλάδα δεν παράγουν οι ίδιες απολύτως καμία συσκευή -όπως το Πλαίσιο δεν κατασκευάζει TurboX κινητά ή TV.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110790 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375045 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328343 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99965 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F