vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Twitter

Baroque Liquids by Abuelos

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 662
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Baroque Liquids by Abuelos
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2021, 13:07 »
 Αυτή αρχικά ήταν και η συμβουλή που έδωσα στον δικό μου “Μήτσο” που πάσαρα το υγρό.

Για έμενα το υγρό δεν σωνόταν με αραίωση. Η γεύση είναι μια πολύ παράξενη αίσθηση. Στο ωραίο όσο και να το ενισχύσεις δεν σου φτάνει και σε αυτό που σου κτυπάει άσχημα αρκεί μια υποψία για να σου χαλάσει όλο το σύνολο.
Πόσες φορές δεν βάλαμε ένα υγρό σε ένα πλυμένο άτμο ή μπουκάλι και επιμένει να μας έρχεται κάτι από το προηγούμενο άρωμα.

Όλα αυτά πάντα κάτω από την δική μου οπτική που μπορεί να μην ταιριάζει με κανενός άλλου.

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 576
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2021, 12:18 »
@ cpbaroque + @ Lounik καλημερα.

Ρε παιδια συγγνωμη κιολας, Μητσο ο Σ Πις για τα υγρα του, Μητσο ο Lounik για τα υγρα του,

εγω ποτε θα αποκτησω Μητσο για τα δικα μου τα υγρα γμτ μου ? :( :wall: :(

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 662
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2021, 12:42 »
Σε ποιά περιοχή είσαι; να σου στείλω εγώ έναν!

:D :))

Add: πέρα από το χαριτωμένο της κουβέντας, υπάρχει ανάγκη και ζήτηση για υγρά εάν όντως σου περισσεύουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 29, 2021, 12:47 από lounik »

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 576
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2021, 13:27 »
Σ'ευχαριστω πολυ Lounik. Ειμαι εκτος , μολις γυρισω στη βαση μου, τα λεμε.    :)) 

Οσο για το 2ο που λες, αυτο το κανω συνεχεια................... και επλιζω και αλλοι συνατμιστες !!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος thanos1071

• **
  • 137
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 04, 2021, 11:47 »
Το Macaw, εκτός από υγράρα, που αυτό είναι υποκειμενικό, είναι απίστευτα καθαρό.
Σε Blotto 26αρι, έβγαλε όλο το 120μελο με ελάχιστο μαύρισμα στο βαμβάκι, μόνο στο σημείο που πλησιάζει την καμινάδα.
Άνετα στο rotation...

Αποσυνδεδεμένος Antiprosopos

• *
  • 24
  • Δεν εχω προκαταλήψεις: μισώ τους πάντες εξ’ ίσου.
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 17, 2023, 15:15 »
Xμμμ : ενδιαφερον μου φανηκε αυτό το Vincenzo : Καπνός Λατάκια (ΝΕΤ), με ρούμι, κεράσι, βατόμουρo και blueberries  λεει , εμενα παντως μου κανει σαν μια απλοποιημενη μορφη του ομορου Dark Thirty της Rope Cut – χωρις όμως τις κομψες και πολυεπιπεδες αποχρωσεις που πετυχαινουν οι Καναδοι (οι οποιοι βεβαιως χρησιμοποιουν διαφορετικη καπνικη βαση και δαμασκηνο με σταφιδα οσον αφορα το φρουτωδες μερος). Ο λογος περαν πασης αμφιβολιας εγκειται στο «τασακι» που εδώ είναι πιο εμφανες (και για να πω την αμαρτια μου , παρ’ ολο που ειμαι των καπνικων - δεν μου αρεσουν καθολου τα ΝΕΤ…) , αν και γινεται μια γενναια προσπαθεια εξισορροπησης με την παρουσια αυτων των φρουτων του δασους που ολοι φαινεται να καταναλωνουν μετα μανιας. Το παλαιωμενο ρουμι (και όχι  bourbon όπως ισχυριζονται μερικοι…) δενει πολύ ωραια με τις ξυλωδεις αποχρωσεις του Latakia και το τελικο αποτελεσμα , αν και ολιγον «χοντροκομμενο» , δεν είναι καθολου «μπουχτιστικο». Το εφτιαξα PG/VG = 40/60 με νικοτινη 8 mg/ml και το περιποιηθηκα δεοντως ατμιζοντας MTL με αντιστασεις Aspire Triton 1,8 , Aspire Nautilus AIO 1,8 και Innokin Zenith 1,6.  Οφειλω επισης να παραδεχτω ότι η μακα ηταν λιγοτερη του αναμενομενου , αρα θα συμπερανω ότι το ΝΕΤ είναι απλως ένα μικρο ποσοστο της καπνικης βασης. Αν σε όλα αυτά προσθεσουμε και την αρκετα φιλικη τιμη του (10,90  ευρω για το 60μελο flavour shot), ευκολα θα καταταξουμε το Vincenzo αναμεσα στις αξιοπροσεκτες Ελληνικες προσπαθειες που αποφευγουν την πεπατημενη οσον αφορα τα ημι-καπνικα υγρα αναπληρωσης. Respect … 
ΥΓ: Στην πρωτη κιολας σελιδα αυτου του νηματος , ο συν-φορουμιτης Stamatis "θαβει" το υγρο χωρις ελεος, καταλογιζοντας του εντελως τα αντιθετα απο  οσα αναγραφονται εδω - οτι δηλαδη ειναι υπερβολικα γλυκο και οτι  υποβαθμιζεται το καπνικο μερος και αρα χανονται οι ισορροπιες - φτανοντας μαλιστα σε σημειο να εγκαλει την εταιρεια για ελλειψη σεβασμου προς τον καταναλωτη . Το μονο που θα ηθελα να σχολιασω εδω ειναι οτι αποδεικνυεται για ακομα μια φορα ποσο υποκειμενικες ειναι αυτου του ειδους οι αξιολογησεις : περι ορεξεως , κολοκυθοπιτα ! Οσον αφορα δε τον ισχυρισμο που κυκλοφορει ευρεως - οτι δηλαδη οι δοκιμες σε επισκευασιμο μας δινουν επι πλεον δυνατοτητες αναλυσης της γευσης , συγχωρεστε με αλλα μου φαινεται τελειως παρωχημενος : προκειται για τον παλιο καλο ισχυρισμο του "μαστορα" , ο οποιος πιστευει οτι μπορει να κατασκευασει καλυτερα αυτο που εξειδικευμενες εταιρειες με καμποση ερευνα πισω τους μπορουν να μας προσφερουν εστω ως μεσο ορο . Ακομα και αν ισχυει κατι τετοιο , σιγουρα δεν ισχυει για ολους : προκειται απλα για τυπικο marketing που προωθει ως ευπωλητη την αφελη ιδεα του customizing και της ατομικης εξαιρετικοτητας - επαναλαμβανω, στις περισσοτερες των περιπτωσεων . Αν ομως προταξει κανεις το θεμα της οικονομιας , τοτε βεβαιως παω πασο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2023, 22:43 από Antiprosopos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Υγρα net ΥΓΡΑ (γενικά) 16 4530 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:45
από killbill
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1652 138924 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:15
από Antiprosopos
La Tabaccheria (Αρώματα Εκχυλίσματος Καπνού - ΝΕΤ) [Αρώματα] 3034 186809 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 20, 2023, 22:24
από striftos
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 767 102447 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 20, 2023, 00:45
από kostas...
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2037 348810 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 19, 2023, 21:47
από Antiprosopos
Japanese Organic Cotton pads, Fiber Freaks και άλλα παρόμοια υλικά [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 2932 254780 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 18, 2023, 22:45
από Eternal
Μ' αυτές τις τιμές στα υγρά ξεκινάω το τσιγάρο! ΥΓΡΑ (γενικά) 220 22629 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 18, 2023, 21:15
από CaptainNemo
Ελληνική συγκριτική έρευνα για το ενεργητικό και παθητικό άτμισμα και κάπνισμα ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 119 33122 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 18, 2023, 15:43
από DARK ANGEL
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες [Αρώματα] 1390 134370 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 18, 2023, 09:44
από Antiprosopos
Υγρά σειρά OMNIA Έτοιμα υγρά 11 6170 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 18, 2023, 05:44
από Antiprosopos
Baroque Liquids by Abuelos Shake and Vape 50 8708 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 17, 2023, 15:15
από Antiprosopos
VANDYVAPE PULSE AIO [AIO (Όλα σε ένα)] 9 4671 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 16, 2023, 18:30
από kostas44