[member=6669]camber[/member]
Ευχαριστώ πολύ

Μη νομίζεις ότι είναι εύκολο να συναρμολογήσεις το Lego μόνο και μόνο επειδή σου έδωσαν όλα τα κομμάτια αριθμημένα και αναλυτικό βιβλίο οδηγιών με έγχρωμες φωτογραφίες.
[member=20557]alexoyiorgis[/member]
Σε ίδιας τεχνολογίας και μεγέθους, δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει κάποια από το "νόμο".
Νομίζω ότι είμαστε σε οριακό σημείο εξέλιξης.
Αν δεν υπάρξει ρηξικέλευθη αλλαγή σε χημική σύσταση, δεν βλέπω άλλο τρόπο αύξησης χωρητικότητας από την μείωση του μεγέθους της ανόδου, για να δώσεις χώρο σε περισσότερο ηλεκτρολύτη.
Και να πεις ότι συμφέρει, πάει στο ευχή.
Για 7% χώρο, δίνεις τη μισή ισχύ. Κλοπή!
Και άντε να σου πω εγώ ότι υπολογίζεις με τις τελευταίες (χρονικά) 35E και GA, όχι με την MJ1, αμφιβάλω αν δεις πάνω από 8-9%.
Αν καταφέρει η Panasonic να λύσει τα προβλήματα διόγκωσης και μόνωσης και καταφέρει να φτάσει το πυρίτιο στην άνοδο σε ποσοστό 10%, θα δούμε πιο άσπρη μέρα και η Tesla κερδοφορία.
Μεταξύ μας, μην περιμένεις λύσεις αυτονομίας από το γραφένιο.
Εγώ δεν ξέρω τι, από πού, και κυρίως πότε να περιμένω.
Με έχει στιγματίσει η παρατήρηση, αλλά και η φράση που είχε πει δεν θυμάμαι ποιος αρχιμηχανικός στην F1, τον δεύτερο χρόνο εφαρμογής του KERS:
"Στη δουλειά μας υπάρχουν 3εις κατηγορίες ανθρώπων. Οι ψεύτες, οι πολύ ψεύτες και οι μπαταριοκατασκευαστές."
[member=13885]cpbaroque[/member]
Όταν εσείς διαβάζατε Nietzsche, Jung και άλλους ακατάληπτους, εγώ παρακολουθούσα την Πίπη την Φακιδομύτη.
Δεν χτίζεις σωστό εγκέφαλο με διάβασμα.