ο ατμοποιητης είναι ο Nautilus Tank 3 (καλούλης, πρακτικά κυρίως, αλλά σε σχεση με τον Nautilus X καμια σχεση απλά.. αλλα θα ξεφυγω απ το θεμα..

)
Τον ειχα σε χρηση στον eLeaf iStick Pico 21700 (θηρίο το mod.. άρχσε όμως να τα παίζει η οθόνη του.. παλι ξεφεύγω απ το θέμα..

)Με τον eLeaf λοιπον δεν ειχα τετοια μηνυματα εκπληξη..
Σταδιακα στον Geekvape αρχισε να παρουσιαζει αυτο μηνυμα και φυσικα δεν μπορουσες να ατμισεις. είτε επρεπε να περιμενω καποια ωρα, είτε επρεπε να βγαλω για λιγο την μπαταρια και να την ξαναβαλω.. είτε να αλλαξω μπαταρία.. Και οκ ειπαμε.. να συμβει 1 φορα το μηνα, καταπινεται.. ετσι ξεκινησε και μετα αρχισε να γινεται πιο συχνα μεχρι που εφτασε να το κανει αρκετες φορες μεσα στην μερα..
Γενικά δεν εχω αλλαξει ιδιαιτερα mods και ατμοποιητες τα τελευταια 4 χρόνια.Ειχα αρχικα τον eLeaf. Στην αρχη με τον Nautilus X και στην συνεχεια με τον Nautilus Tank 3.Μετά πέρασα στον Geekvape με τον Nautilus Tank 3.
Τον Geekvape τον εχω απ τα τέλη Απρίλη 2022. Δεν ξέρω αν είναι τυχαιο/ελαττωματικο προϊόν.
Πάντως δικός μου ανθρωπος που εχει την ιδια περιοδο με μενα το Geekvape αλλα Nautilus X δεν εχει καποιο θέμα...