Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

169 επισκέπτες, 10 χρήστες
dkostas, tsiv, gioupi, Atreidis, Ηρακλης, sodade21, Doubt, Jorge, fbs, Mimhsdr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Twitter

Αποστολέας Θέμα: Hellvape Seri RDA  (Αναγνώστηκε 5024 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 791
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Hellvape Seri RDA
« στις: Απρίλιος 27, 2022, 21:46 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Hellvape)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)Ένας πολύ διαφορετικός ντρίπερ από όσα έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.Επισκευάσιμος ντρίπερ ατμοποιητής κατάλληλος μόνο για σειριακά στησίματα με τρεις ή δύο αντιστάσεις.
Έχει διάμετρο 26mm ύψος 39.1mm και επιστόμιο τύπου 510.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, ένα κατσαβιδάκι, ένα εργαλείο για τις αντιστάσεις, ανταλλακτικές βίδες,
αλεν, ορινγκ, σκουονκ επιστόμιο, βαμβάκι, τρεις αντιστάσεις και το ποστ που βάζουμε στη θέση της τρίτης αντίστασης
αν θέλουμε να στήσουμε με δύο αντιστάσεις αντί για τρεις.

Και οι τρεις αντιστάσεις της συσκευασίας είναι πλεκτές Ni80 στα 0.2Ω.


Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω πέντε χρώματα.Γενικότερα ήμουν πάντα κατά της άποψης ότι υπάρχουν ατμοποιητές που είναι μόνο για γνώστες και λοιπές βλακείες, αν κάποιος έχει την όρεξη μπορεί να ξεκινήσει με τον πιο δύσκολο ατμοποιητή σε στήσιμο που υπάρχει και δεν θα έχει θέμα αν τα κάνει όλα όπως πρέπει. Κάποτε παλεύαμε με πλέγματα, φυτίλια και στο τέλος το πίναμε το υγρό, πλέον μπορεί ένας ατμιστής να πάρει έναν δύσκολο ατμοποιητή, να ασχοληθεί μαζί του όσο πρέπει και να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο τέλος. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει στη περίπτωση του Seri RDA από τη Hellvape. Πρόκειται για έναν ντρίπερ ατμοποιητή σχεδιασμένο μόνο για σειριακά στησίματα με τρεις ή δύο αντιστάσεις. Το πρόβλημα στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι οι πολλές αντιστάσεις αλλά ας πούμε ότι για αρχή θέλουμε ένα σειριακό μοντάκι, ειδικά αν παίζουμε με τρεις αντιστάσεις, διμπάταρο που θα αντέξει να δώσει τα 150-200 βαττ που ζητάει η συσκευή. Για να παίξει σωστά ο ντρίπερ με τις τρεις αντιστάσεις θες πολύ δύναμη, πραγματική δύναμη που θα σου δώσει μόνο ένα δυνατό σειριακό μοντ. Βέβαια το βασικότερο θέμα, αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο ατμοποιητή κατάλληλο όχι για όλους είναι το dry burn. Οι αντιστάσεις πρέπει να ανάψουν και οι τρεις για να καταφέρεις να διώξεις οποιοδήποτε χοτ σποτ που θα σου χαλάσει την ατμιστική εμπειρία. Το να ανάψεις τρεις αντιστάσεις σε σειρά με ένα απλό διμπάταρο για παράδειγμα και να κάνεις dry burn είναι αρκετά δύσκολο και θα καταπονεθεί πολύ το μοντ. Προσωπικά χρησιμοποίησα απευθείας ένα σειριακό μοντάκι για το dry burn, είχα πάρα πολύ καιρό να το κάνω και ίσως το παρα έκανα τη πρώτη φορά αλλά στο δεύτερο στήσιμο με δικές μου αντιστάσεις δεν είχα κανένα θέμα.


Αλλά ξεκίνησα πάλι ανάποδα οπότε ας πιάσω τον ατμοποιητή από την αρχή. Ένα από τα πράγματα που ξέρει να κάνει η Hellvape πολύ σωστά είναι τα επιστόμια. Τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή, στους περισσότερους ατμοποιητές που έχω από την εταιρεία και έχω ατμίσει μαζί στο παρελθόν, πολύ σπάνια να αλλάξω το επιστόμιο και αν τύχι να το αλλάξω αυτό θα γίνει περισσότερο για να το συνδιάσω εμφανισιακά με το υπόλοιπο setup μου. Τύπου 810 επιστόμιο στον Seri, λίγο ψιλό που ίσως σε άλλη περίπτωση να μη μου άρεσε αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πάρα πολλά βαττ και πολύ ντουμάνι οπότε αυτό το έξτρα ύψος βοηθάει να κατέβει έστω λίγο περισσότερο η θερμοκρασία και να μη καίγονται τα χείλη από τη πρώτη τζούρα. Αρκετά φαρδύ επίσης με μεγάλη εσωτερική διάμετρο, ο ατμός ανεβαίνει προς τα πάνω χωρίς να βρίσκει πουθενά. Το επιστόμιο ζεσταίνεται αρκετά και σχετικά γρήγορα αλλά μιλάμε για υπερβολικά δυνατά στησίματα με πάρα πολλά βατ οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι το φταίξιμο του επιστόμιου που ζεσταίνεται αμέσως.


Το καπ του ατμοποιητή χωρίζεται σε δύο κομμάτια με το πάνω μέρος να είναι αυτό που γυρνάμε για να ορίσουμε τον αέρα που εμείς θέλουμε. Πρόκειται για έναν κάπως ψηλό ντρίπερ, πράγμα φυσικά λογικό αν παρατηρήσει κανείς το ντεκ και το ύψος του μαζί με τις αντιστάσεις. Βέβαια το καλό είναι ότι δεν έγινε άσκοπα ψηλός αλλά το λούκι ή πιο καλά να το πω "πηγάδι" χαχα που κάθονται τα βαμβάκια είναι αρκετά βαθύ με αποτέλεσμα να μπορούμε να στάξουμε πάρα πολύ υγρό μέσα για να φτάσει το υγρό για μερικές τζούρες μέχρι να στάξουμε ξανά. Δεν έχω δοκιμάσει το σκουόνκ κομμάτι του ατμοποιητή γιατί ότι σκουόνκ μοντάκι μου έχει ξεμείνει δεν θα κατάφερνε ούτε μισή αντίσταση να ανάψει από τις τρεις. Το πάνω μέρος του καπ γύρναει πάρα πολύ εύκολα αλλά παράλληλα είναι και όσο σφιχτό πρέπει οπότε και το γύρναγα πανεύκολα για να βρω τον αέρα μου και δεν είχα προβλήματα να βγει από τη θέση του ποτέ.


Ο αέρας τώρα νομίζω είναι αρκετός και ειδικά στο φουλ ανοιχτό αλλά με φίλους που το δοκίμασαν και παίζουν με πολύ αεράτους ατμοποιητές καθημερινά, μου ανέφεραν ότι θα ήθελαν λίγο παραπάνω αέρα ίσως. Προσωπικά στο φουλ αεράτο του, για μένα είναι ήδη πολύ αεράτος αλλά λόγω σχεδιασμού και το ότι παίζεις με πάρα πολλά βαττ, δεν κατάφερα να ατμίσω ανθρώπινα αν έκλεινα έστω και λίγο τον αέρα. Ο ατμός μπούκωνε απότομα ακόμα και στο λίγο κλειστό και δεν μπορούσα να πάρω τζούρα. Στο φουλ ανοιχτό, έπαιρνα άνετα φουλ αεράτες τζούρες που γέμιζαν τον χώρο ντουμάνια δίχως αύριο.


Το στήσιμο του ατμοποιητή όπως είπα θέλει λίγο δουλίτσα παραπάνω. Όταν στήνουμε με τρεις αντιστάσεις προσπαθούμε και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε αντιστάσεις φτιαγμένες για σειριακά στησίματα που ξέρουμε ήδη πόσα ωμ θα μας βγουν γιατί αυτές τις συσκευασίας όπως φαίνεται και στη φώτο δεν είναι οι κατάλληλες για σειριακό στήσιμο που θα χρησιμοποιηθεί πάνω σε σειριακό μοντάκι. Το μόνο που έχω προσέξει εδώ και δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει σε άλλα σειριακά στησίματα στο παρελθόν είναι ότι η μεσαία αντίσταση ζεσταινόταν υπερβολικά πολύ γρηγορότερα από τις υπόλοιπες δύο με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσω πολύ χρόνο στο dry burn γιατί μπορούσε πολύ εύκολα να χαλάσει και να καεί η μία αντίσταση πολύ πριν ανάψουν καλά καλά οι άλλες δύο. Σε επόμενα στησίματα που χρησιμοποίησα απευθείας ένα σειριακό μοντάκι για το dry burn, τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα. Με τις δύο αντιστάσεις είναι πιο εύκολα τα πράγματα, απλά δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις το ειδικό σιδεράκι στη μεσαία αντίσταση για να σορτάρει και να δουλέψει σωστά. Το βαμβάκωμα είναι ευκολάκι και το μόνο που θέλει να προσέξεις είναι ότι επειδή θα χρησιμοποιήσεις ποοολυ βαμβάκι, θέλει καλό τριμάρισμα και να το αφρατέψεις πάρα πολύ καλά ώστε το υγρό να ταξιδέψει  εύκολα προς τα πάνω στην αντίσταση γιατί τζούρα με στεγνό βαμβάκι σε σειριακό στήσιμο με τρεις αντιστάσεις σημαίνει ότι θα πάρεις τον φάρυγγα στο χέρι.


Δεν ξέρω το σκεπτικό της εταιρείας για να βγάλει τον συγκεκριμένο ατμοποιητή, θεωρητικά δεν υπάρχει μεγάλο κοινό για τέτοιους ατμοποιητές και είναι κάτι που λίγοι θα εκτιμήσουν το 2022. Βέβαια όσοι ατμίζουν ακόμα έτσι, σίγουρα θα ευχαριστηθούν πάρα πολύ το αποτέλεσμα που θα πάρουν. Έχει άπειρα ντουμάνια, πολύ καλή γεύση, δυνατή τζούρα, εύκολο στήσιμο αν ξέρεις τι κάνεις και γενικά κάνει τα πάντα καλά εφόσον αυτό το στυλ ατμίσματος σου ταιριάζει.Αποσυνδεδεμένος neoklis79

 • e-medium ατμιστής
 • **
 • Μηνύματα: 178
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 28, 2022, 10:48 »
Με μονή αντίσταση στο κέντρο δοκίμασες;
Ευχαριστούμε για το review :)

Αποσυνδεδεμένος 4son

 • e-medium ατμιστής
 • **
 • Μηνύματα: 177
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 28, 2022, 12:39 »
Δεν βλέπω το λόγο να δοκιμάσει κάτι τέτοιο άμα ψάχνεις για single coil κοίτα κάτι άλλο μιας και έχει σχεδιαστεί για 2 minimum coil 

Αποσυνδεδεμένος neoklis79

 • e-medium ατμιστής
 • **
 • Μηνύματα: 178
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 28, 2022, 17:04 »
Click-->Έγινε διαγραφή άμεσης παράθεσης<--Click

Εννοείται ότι δεν έχει σχεδιαστεί για μονή αλλά έτσι για την περιέργεια το ανέφερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 29, 2022, 10:45 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

 • Φουγαροκαραβάνα
 • *****
 • Μηνύματα: 3695
 • Φύλο: Άντρας
  • cpbaroqueTheBlog
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 28, 2022, 19:18 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω, μα την Παναγία! Τρεις αντιστάσεις; Ποιος ατμίζει με τρεις αντιστάσεις;  :dontknow:

Αν δεν έχεις τουλάχιστον 6-7-8 να το φχαριστηθείς, δεν έχει νόημα...  :nope:

Αποσυνδεδεμένος Οβαλιου Φορμανης

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 542
 • Φύλο: Άντρας
  • www.imeros-shop.gr
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 29, 2022, 00:26 »
Κάτι τέτοια πρέπει να πουλάνε πολύ, στις ΗΠΑ. Θα το δοκίμαζα ευχαρίστως, ιδιαίτερα το στήσιμο του, αλλά να τον αγοράσω όχι, εκτός κι αν βγάλουμε κανά mtl τέτοιο, καημό το 'χω να στήσω με 0,10 mm

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 791
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 29, 2022, 11:25 »
Ρε σεις ο ατμοποιητής δεν παίζει παράλληλα για να μπορέσεις να στήσει με μία αντίσταση μόνο, υποχρεωτικά στήνεις με 2. Για αυτό βάζεις και το σιδεράκι στη μέση αν δεν θες την τρίτη αντίσταση, κάνει short και δουλεύει με τις 2.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

 • Φουγαροκαραβάνα
 • *****
 • Μηνύματα: 3695
 • Φύλο: Άντρας
  • cpbaroqueTheBlog
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 29, 2022, 14:18 »

Σωστά, αλλά μας αρέσει να σε πειράζουμε... ;D

Αποσυνδεδεμένος Οβαλιου Φορμανης

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 542
 • Φύλο: Άντρας
  • www.imeros-shop.gr
Απ: Hellvape Seri RDA
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 01, 2022, 09:20 »
!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2499 236716 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:56
από babis1993
Οι εξελίξεις στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο [Νομοτεχνικά] 728 152234 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:49
από elr4cs
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1647 165825 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:45
από Thaboresso
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1449 254933 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 17:22
από Tem
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1770 172089 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 30, 2022, 21:07
από e-akapnos
BISHOP MTL RTA by Ambition Mods & The Vaping Gentlemen Club [Με φιτιλοαντίσταση] 199 31975 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 26, 2022, 15:04
από babis1993
Eviva V2 By Atmistique [Με φιτιλοαντίσταση] 1344 111122 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 22:06
από testament
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4533 318908 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 02:19
από kkoumas
μετα απο καιρο Περιοχή νέων μελών 2 472 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 20:26
από DARK ANGEL
Geekvape Aegis Max 2 Max100 Mod [Ηλεκτρονικά mods] 6 625 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 19:02
από yiona.11
Geekvape ZEUS subohm tank [510 Clearo] 22 4888 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 23, 2022, 12:41
από 4son
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8756 900964 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 22, 2022, 11:14
από shadockan

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: