Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Twitter

Αποστολέας Θέμα: Augvape Intake MTL RTA  (Αναγνώστηκε 1585 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 791
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Augvape Intake MTL RTA
« στις: Ιανουάριος 15, 2021, 00:11 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Augvape)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
MTL ατμοποιητής από την σειρά των Intake με διάμετρο 24mm και ύψος 54.3mm.
Έχει χωρητικότητα υγρού 3.1ml με το ίσιο τζαμάκι και 4.6ml με το bubble.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, ένα bubble τζαμάκι, διάφορα όρινγκ,
ανταλλακτικές βίδες, τα πιν του αέρα και δύο αντιστάσεις.

Οι αντιστάσεις της συσκευασίας είναι φτιαγμένες από κάνθαλ και ni80,
είναι MTL mini clapton στα 0.8Ω.


Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω τρία χρώματα.


Οι εισαγωγές του αέρα βρίσκονται στο πάνω μέρος του ατμοποιητή και ο αέρας καταλήγει κάτω από την αντίσταση
και την χτυπάει από εκεί. Ο αέρας που χτυπάει από κάτω την αντίσταση ρυθμίζεται μέσω διαφορετικών πιν
που υπάρχουν στη συσκευασία για να διαλέξουμε αυτό με την διάμετρο που θέλουμε.

Οι επιλογές είναι συνολικά 6, πέντε πιν και έχουμε την επιλογή να παίξουμε χωρίς πιν καθόλου(δεν το συνιστώ).
Οι διάμετροι των διαθέσιμων πιν είναι 1.8, 1.6, 1.4, 1.2 και 1.0mm.


Εκτός από τις πολλές επιλογές αέρα στο εσωτερικό του ατμοποιητή έχουμε αρκετές επιλογές και στην εισαγωγή του αέρα στο πάνω μέρος. Το δαχτυλίδι έχει 2 σειρές από 5 τρύπες η καθεμία, θεωρώ πως είναι στις ίδιες διαστάσεις με τα πιν του αέρα, και στο εσωτερικό έχουμε ένα ενιαίο μεγάλο άνοιγμα και πιο δίπλα μία μονή τρύπα. Οπότε, μπορούμε να διαλέξουμε να παίξουμε από μία μέχρι πέντε τρύπες αέρα ανοιχτές ή ξεχωριστά κάθε μία. Επειδή παίζω με την μικρότερη τρύπα σε διάμετρο στο δαχτυλίδι του αέρα, παρατήρησα ότι η μονή τρύπα στο εσωτερικό είναι πιο αεράτη από το να αφήσω μόνο την μικρότερη τρύπα στο δαχτυλίδι με την μεγάλη εισαγωγή στο εσωτερικό.


Θέλω να ξεκινήσω από τις βίδες στο ντεκ γιατί για κάποιο λόγο τις έκαναν να βιδώνουν/ξεβιδώνουν ανάποδα από το κανονικό. Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται αυτό και δεν θα είχα πρόβλημα αν γινόταν σε έναν ντρίπερ που αλλάζω αντίσταση κάθε τρίμηνο αλλά σε MTL ατμοποιητή που αλλάζω πολύ συχνά αντίσταση ειδικά όταν παίζω με ΝΕΤ, γίνεται λίγο κουραστικό γιατί κάθε φορά πας να ξεβιδώσεις και καταλαβαίνεις ότι θέλει ανάποδα. Δεν μπορώ να το θεωρήσω αρνητικό απλά εμένα με ενοχλεί.

Πιάνοντας τώρα τον ατμοποιητή από πάνω, έχουμε ένα πολύ ωραίο επιστόμιο τύπου 510 όσο ψηλό και στενό στο εσωτερικό θα το ήθελα. Υπάρχει μια δυσκολία όταν θέλεις να το βγάλεις ακόμα και αν βάλεις μπόλικη VG στα όρινγκ μπαινοβγαίνει λίγο δύσκολα αλλά όχι κάτι που να καταντάει κουραστικό.

Το τοπ καπ γυρνάει πολύ εύκολα με μισή στροφή και με τα διάφορα κοψίματα που έχει μπορείς να το πιάσεις πάρα πολύ εύκολα. Εδώ θέλει προσοχή μετά από πολύ χρήση, στο εσωτερικό γεμίζει υγρό το εσωτερικό μεγάλο όρινγκ που πιάνει όλη την επιφάνεια του τοπ καπ από μέσα και κολλάει στο κάτω μέρος οπότε όταν πας να το ξεβιδώσεις αν κρατάς μόνο το τοπ καπ και όχι και τον ατμοποιητή με το άλλο χέρι, θα ξεβιδώνεις όλο τον ατμοποιητή μαζί. Οι δύο τρύπες για την αναπλήρωση του υγρού είναι αρκετά μεγάλες οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην αναπλήρωση. Το δαχτυλίδι του αέρα μπορεί να βγει από τη θέση του αλλά συγκρατείται πολύ καλά από ένα όρινγκ οπότε δεν υπάρχει φόβος να βγει μόνο του ή να το βγάλεις καταλάθος μαζί με το τοπ καπ όταν πάς να γεμίσεις τον ατμοποιητή. Μπορείς να το βάλεις όπως θες αλλά έχει ένα στοπ για να κάθεται πάντα σωστά στις τρύπες και να μη γυρνάει ανεξέλεγκτα.

Όταν θες να ξεβιδώσεις το κάτω μέρος του ατμοποιητή με το ντεκ, θέλει να πιάσεις αρκετά καλά τον ατμοποιητή γιατί είναι αρκετά μικρό σε πάχος οπότε θέλει λίγο να το κρατήσεις με λίγη παραπάνω δύναμη για να το ξεβιδώσεις. Φυσικά και μπορούμε να ξεβιδώσουμε ακόμα και με γεμάτο τανκ, απλά γυρνάμε ανάποδα και ξεβιδώνουμε. Για να βιδώσουμε τώρα, οι δύο σωλήνες πάνω στο ντεκ που φέρνουν τον αέρα από πάνω να χτυπήσει την αντίσταση από κάτω πρέπει να έρθουν σε ευθεία με ένα κεραμικό που έχει στο εσωτερικό της η καμπάνα. Τίποτα το σπουδαίο, απλά δεν αρχίζουμε να βιδώνουμε το ντεκ στον ατμοποιητή με την μία, ξεκινάμε σιγά σιγά μέχρι να κουμπώσουν οι σωλήνες και μετά βιδώνουμε κανονικά.


Στα του ντεκ τώρα, τα πιν κάτω από την αντίσταση ξεβιδώνουν με ένα ίσιο κατσαβιδάκι, ξεβιδώνουν εύκολα αλλά στο βίδωμα θέλει λίγο παραπάνω προσπάθεια γιατί δεν μπορείς να βάλεις τα δάχτυλα σου μέσα και να το βάλεις απευθείας στη θέση του οπότε πρέπει να το αφήσεις και μετά με το κατσαβίδι να το ισιώσεις για να κάτσει και να το βιδώσεις. Όταν βρεις το πιν που σου αρέσει περισσότερο δεν σε ενδιαφέρει τόσο, όσο έπαιζα με όλα τα πιν και διαφορετικά στησίματα λίγο το βαρέθηκα αυτό αλλά είναι απολύτως κατανοητό ότι έτσι όπως είναι σχεδιασμένο το ντεκ δεν γινόταν και αλλιώς νομίζω.

Οι αντιστάσεις που δίνει η εταιρεία με την συσκευασία δεν ήταν άσχημες απλά μη τις βάλετε όπως τις δίνουν με λίγες σπείρες αλλά κάντε κανά δυο ακόμα για καλύτερο αποτέλεσμα. Στις φωτογραφίες την έβαλα όπως ήταν για να βγάλω τις φώτο και μετά την έβγαλα και πρόσθεσα σπείρες γιατί όπως φαίνεται αναγκάστηκα να την κάνω και spaced για να καταφέρω να την βιδώσω χωρίς να στραβώσει.

Το στήσιμο δεν έχει κάποιο κόλπο, είναι εύκολο και σηκώνει και εδώ αρκετό παιχνίδι για όποιον θέλει. Μπορείς να παίξεις από απλό μονόκλωνο σύρμα μέχρι και πλεκτές αντιστάσεις τύπου MTL Alien χωρίς πρόβλημα, οι βίδες μπορούν άνετα να πιάσουν και λεπτά αλλά και πολύ πιο χοντρά σύρματα. Μπορείς να παίξεις με τον τρόπο που θα βάλεις την αντίσταση, με τα ποδαράκια από πάνω ή από κάτω. Προσωπικά βρήκα πιο εύκολο όταν στήνω με μονόκλωνο τα ποδαράκια να είναι από κάτω και όταν στήνω με πλεκτή αντίσταση τα ποδαράκια να είναι από πάνω για να μη ταλαιπωρώ πάρα πολύ την αντίσταση.

Το βαμβάκωμα είναι επίσης εύκολο χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Το ντεκ είναι υπερυψωμένο οπότε προσέχουμε το βαμβάκι να είναι αρκετά μακρύ ώστε να περνάει από κάτω αλλά όχι τόσο μακρύ ώστε να ακουμπάει ολόκληρο το κάτω μέρος του ατμοποιητή για να γλιτώσουμε την όποια υπερτροφοδοσία. Αφρατεύουμε καλά και το περνάμε μέσα από τα λούκια τα οποία ίσως φανούν λίγο πιο μικρά από όσο θα ήθελε κάποιος ειδικά αν παίζεις με τριάρι πυρήνα στην αντίσταση σου. με δυομισάρι πυρήνα νομίζω τα λούκια είναι μια χαρά για την ποσότητα του βαμβακιού που θα έχεις.


Οι επιλογές του αέρα είναι πάρα πολλές οπότε θέλει να παίξεις αρκετά για να βρεις τι σου αρέσει ακριβώς, έχει σημασία όμως; Δεν είμαι σίγουρος γιατί μετά από πολλά στησίματα κατέληξα ότι δεν είναι κάτι το γουαου σε γεύση αλλά έχει μια τυπικά καλή γεύση όπως και πολλοί άλλοι ατμοποιητές σε αυτό το εύρος τιμής. Οπότε απλά παίζω με το μικρότερο πιν και κάτω και πάνω με ένα ΝΕΤ υγρό γιατί ο ατμοποιητής πλένεται και στήνεται πάρα πολύ εύκολα, δεν έχει καθόλου διαρροές οπότε μπορώ να τον έχω μαζί μου όποτε θέλω χωρίς να το σκέφτομαι και από γεύση με ΝΕΤ υγρό ο ατμοποιητής δίνει εύκολα το 100% του υγρού.

Δεν είναι τελείως MTL ατμοποιητής, ακόμα και με τις μικρότερες τρύπες είναι πιο αεράτος από άλλους ατμοποιητές με διάμετρο 1.0mm στην εισαγωγή του αέρα. Αν η καμπάνα στο εσωτερικό ήταν πιο στενή και δεν ήταν και επίπεδη μαζί με μια επιλογή για 0.8mm πιν και στην εισαγωγή του αέρα ίσως θα μιλάγαμε για έναν αληθινό MTL ατμοποιητή αλλά έκει σίγουρα και θα έπεφτε και η γεύση. Οπότε νομίζω ότι έτσι η γεύση μένει σε καλό επίπεδο και δίνει παραπάνω επιλογές σε πιο αεράτη MTL τζούρα. Στο φουλ ανοιχτό ο ατμοποιητής γίνεται σφιχτός πνευμονικός αλλά δεν μου άρεσε καθόλου και τον προτιμώ στα πιο στενά του.

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Augvape Intake MTL RTA
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2021, 09:23 »
Παραδοσιακά θα τον έπαιρνα να τον δοκιμάσω κι αυτόν μιας και με τους intake τα βρήκαμε αρκετά στα ατμιστικά ολοήμερης χρήσης.
Μόλις είδα στο πρώτο κιόλας review την ηλιθιότητα των ανάποδων σπειρωμάτων στις βίδες του deck τον έβγαλα κι από το μυαλό.
Πόσο .... πρέπει να είσαι ώστε να κάνεις κάτι τόσο άκυρο για να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους; Με τι σκεπτικό;
Τεσπά μικρό το κακό, τι είχαμε τι χάσαμε. Αντιθέτως γλιτώσαμε και το έξοδο.

Σε κάθε περίπτωση μια ακόμα υπέροχη παρουσίαση.!

Αποσυνδεδεμένος leftel

 • e-non ατμιστής
 • *
 • Μηνύματα: 6
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Augvape Intake MTL RTA
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 18, 2022, 20:27 »
Καλησπερα και απο μενα
Τον ατμοποιητη τον εχω εδω και 8 μηνες και νομιζω οτι μπορω να πω την γνωμη μου για αυτον
Πιστευω οτι για τα χρηματα που τον πηρα και την κατηγορια που ανηκει δηλ. στους ατμο με χαμηλη τιμη ειναι οτι καλυτερο
Δεν ειναι καθολου δυσκολο το στησιμο (το οτι οι σπειρες ειναι αριστεροστροφες δεν ειναι και κατι που σε δυσκολευει), δεν εχεις καθολου διαρροες (ουτε σταγονα δεν βλεπεις), εχει καλη αναληση στα υγρα ειτε σε καπνικα ειτε σε γλυκα.
Παιζει καλυτερα με μονοκλωνα συρματα κατω απο 1Ω. (βγαζει ποιο ωραια την γευση των υγρων)
Νομιζω οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους για να αρχισει καποιος να μπαινει στο χωρο τον επισκευασιμων και ο λογος ειναι οτι δεν εχει διαρροες οπως και να κανεις το στησιμο.(πραγμα που για καποιον που ξεκινα με επισκευασιμους ειναι πολυ σημαντικο)

Αποσυνδεδεμένος bykostas

 • e-medium ατμιστής
 • **
 • Μηνύματα: 171
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Augvape Intake MTL RTA
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 18, 2022, 20:54 »
το ανάποδο βίδωμα πρέπει να το έβαλε για να σπρώχνει συνεχώς το ποδαράκι της  αντίστασης προς το σταθερό σίδερο και να μην το μαζεύει προς την βίδα. έτσι σίγουρα όταν σφίγγει η βίδα το κεφάλι της βίδας σφραγίζει το πόδι της αντίστασης στο σίδερο. αν βίδωνε κανονικά υπήρχε το ενδεχόμενο να μαζεύει η βίδα το σύρμα κάτω από το κεφάλι της  και να υπήρχε πιθανότητα με την χρήση να χαλαρώνει και να δημιουργεί προβλήματα.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Οι εξελίξεις στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο [Νομοτεχνικά] 729 152251 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Superuser
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2499 236765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:56
από babis1993
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1647 165835 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:45
από Thaboresso
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1449 254940 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 17:22
από Tem
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1770 172099 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 30, 2022, 21:07
από e-akapnos
BISHOP MTL RTA by Ambition Mods & The Vaping Gentlemen Club [Με φιτιλοαντίσταση] 199 31982 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 26, 2022, 15:04
από babis1993
Eviva V2 By Atmistique [Με φιτιλοαντίσταση] 1344 111127 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 22:06
από testament
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4533 318943 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 02:19
από kkoumas
μετα απο καιρο Περιοχή νέων μελών 2 474 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 20:26
από DARK ANGEL
Geekvape Aegis Max 2 Max100 Mod [Ηλεκτρονικά mods] 6 628 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 19:02
από yiona.11
Geekvape ZEUS subohm tank [510 Clearo] 22 4890 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 23, 2022, 12:41
από 4son
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8756 900970 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 22, 2022, 11:14
από shadockan

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: