[justify]Καλησπέρα σε όλους. Όσα πρόλαβα κι εγώ να κάνω με τον v2 ήταν όλα απροβλημάτιστα. Βέβαια, είδα κι εγώ να κόβω 2 o-rings, (και στις δύο περιπτώσεις έβαλα το χεράκι μου, στο μικρό o-ring του ενός pin όπου το έβαλα χωρίς να το λιπάνω, και στο δεύτερο, το μεγάλο o-ring της βάσης, όπου το τράβηξα βιαστικά για να πλύνω τα κομμάτια και το έκοψα επάνω στα σπειρώματα). Επίσης, για τα σύρματα επάνω στις βίδες. Ναι, και το 40άρι ήταν λίγο ατίθασο στο να κάτσει, όμως αυτό το συναντάω συχνότατα σε πάρα πολλούς επισκευάσιμους. Η δική μου διαδικασία είναι να κάνω πλήρη περιστροφή του σύρματος στη βίδα, κι έτσι όλα είναι απροβλημάτιστα, (π.χ. σήμερα έβαλα μέχρι και 0.5mm Ni80). [/justify]
[justify]Καλά, περιττό να πω πως ο v2 είναι η υπέροχη έκπληξη του 2018. Κατεβάζω επισκευάσιμους και φεύγουν δακρυσμένοι, και δεν το λέω για να το πω, ήδη έχω συγκεκριμένα παραδείγματα και είμαι έτοιμος για σχετικές προκλήσεις από συνατμιστές.

[/justify]
[justify][ξέχασα να πω και κάτι ακόμα. Είδα πως πέρα από βαμβακώματα, (λίγο, πολύ, ελάχιστο ή τούμπανο), καμία φορά δεν είχα ούτε υγρασίες ούτε τίποτα, όμως, μια δυο φορές, όταν τον γέμισα με υγρό δίχως αύριο, κι όταν ήταν ήδη δουλεμένο το στήσιμό μου, ε, είχα έντονη αντίδραση από τον v2 και με κατούρησε]. [/justify]