Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Twitter

Αποστολέας Θέμα: Hellvape Dead Rabbit 3 RTA  (Αναγνώστηκε 225 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Μηνύματα: 796
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Hellvape Dead Rabbit 3 RTA
« στις: Ιούνιος 16, 2022, 11:52 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Hellvape)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Ο τρίτος στη σειρά των τανκάτων επισκευάσιμων Dead Rabbit, γνωστή συνταγή και γνωστά τα αποτελέσματα.
Ο ατμοποιητής στήνεται με δύο αντιστάσεις, έχει επιστόμιο τύπου 810, έχει διάμετρο 25mm και 50.5μμ ύψος,
χωράει 3.5ml με το ίσιο τζαμάκι και 5.5ml με το μπαμπλ.


Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, όρινγκ, άλεν κλειδί, κατσαβιδάκι,
ένα bubble τζαμάκι, ανταλλακτικές βίδες, βαμβάκι, δύο αντιστάσεις και
ένα εργαλειάκι για το σωστό κόψιμο των ποδιών των αντιστάσεων.
Οι δύο αντιστάσεις της συσκευασίας είναι δύο κλαπτονάκια από Ni80 στα 0.37Ω.


Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω οκτώ χρώματα.Μετά τους δύο Fat Rabbit η εταιρεία είπε να βγάλει ακόμα έναν αεράτο επισκευάσιμο στην οικογένεια των Dead Rabbit γιατί μάλλον θέλουν να πάνε για το επίδομα των πολυτέκνων με τόσα μέλη στην οικογένεια. Ο Dead Rabbit 3 RTA πλέον δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους, μέχρι και το deck που σε όλους τους προηγούμενους παλεύουν να κρατήσουν ίδιο αλλά να το αλλάξουν και λίγο εδώ δεν το έκαναν και πήγαν σε κάτι τελείως διαφορετικό. Θυμίζει ντεκ από άλλους αεράτους επισκευάσιμους που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αλλά ποιος περιμένει παρθενογένεση στο άτμισμα. Τέλος πάντων, μια χαρά ατμοποιητής είναι οπότε πάμε στα βασικά..

Κλασικότατο επιστόμιο, η εταιρεία ξέρει τι δουλεύει και δεν αλλάζει καθόλου την συνταγή ούτε εδώ. Προσωπικά θα το προτιμούσα πιο κοντό και σίγουρα με μικρότερη εσωτερική διάμετρο για να κόβει λίγο τον ατμό που ανεβαίνει αλλά αν προτιμάς έναν αληθινό αεράτο ατμοποιητή, θεωρώ πως θα σε βολέψει. Μαζεύει αρκετούτσικο υγρό στο εσωτερικό και κάτω μέρος αλλά αυτό συμβαίνει σε στους περισσότερους ατμοποιητές του είδους φυσικά.

Το τοπ καπο είναι βολικότατο και ανοιγοκλείνει πανεύκολα. Έχει κάτι πολύ ωραία κοψίματα στον σχεδιασμό οπότε μπορείς πολύ εύκολα να το πιάσεις από εκεί και να το γυρίσεις για να ανοίξει. Ανοίγει και κλείνει με μισή στροφή και αν κάτι με ενοχλεί εδώ είναι τα δύο στοπ που έχει οπότε όταν πας να κλείσεις πρέπει να κάτσει το τοπ καπ σε συγκεκριμένο σημείο για να μπορέσεις να το γυρίσεις και να κλειδώσει. Βέβαια αυτό δεν ενοχλεί πουθενά και είναι απλά μια προσωπική προτίμηση να βιδώνω τοπ καπ αμέσως χωρίς να χρειαστεί να τσεκάρω. Top airflow οπότε το δαχτυλίδι του αέρα στο πάνω μέρος και μηδέν διαρροές. Γυρνάει πολύ εύκολα, έχει και εδώ κάποια κοψίματα στον σχεδιασμό του δαχτυλιδιού και έχει μια μικρή αντίσταση οπότε σε τσαντάκια, τσέπες κλπ δεν θα αρχίσει να γυρνάει πέρα δώθε. Έφτα λοξές γραμμές αντί ενός μεγάλου ανοίγματος οπότε ο αέρας κόβεται και λίγο για πιο smooth αποτέλεσμα.

Το ντεκ όπως έγραψα και στην αρχή δεν θυμίζει πλέον καθόλου τα Dead Rabbit ντεκ, νομίζω είναι καιρός να σκεφτούν κάποιο νέο όνομα για τους ατμοποιητές τους, συνεχίζει όμως να είναι εύκολος στο στήσιμο. Το μόνο σημείο που θέλει προσοχή είναι σε ποιο ύψος θα κόψεις τα ποδαράκια. Αν κόψεις λιγότερο από όσο πρέπει είσαι καλά γιατί ξανακόβεις, αν κόψεις παραπάνω πάει η αντίσταση γιατί δεν θα πιάνει με τίποτα στις βίδες στον συγκεκριμένο, εγώ την πάτησα με το πρώτο γρήγορο στήσιμο που φαίνεται και στις φωτογραφίες, η μία αντίσταση είναι πιο χαμηλά γιατί έκοψα παραπάνω από όσο έπρεπε τα ποδαράκια οπότε μετά τις φώτο έστησα ξανά με δικές μου αντιστάσεις. Έχει εργαλειάκι για να κόψεις τα ποδαράκια «σωστά» αλλά δεν έχει πουθενά στις οδηγίες το πόσο είναι το σωστό. Το ντεκ είναι αρκετά στενό γιατί έχει και αυτά τα αυτάκια στις δύο μεριές για να κόβει τον αέρα που κατεβαίνει ώστε να χτυπήσει την αντίσταση άρα δεν μπορούμε να στήσουμε με κάπως μεγάλες αντιστάσεις. Βέβαια αυτό δεν χρειάζεται και δεν είναι φτιαγμένος για τέτοια στησίματα, πάρτε τον Fat Rabbit αν θέλετε τέτοια στησίματα. Οπότε, απλό στήσιμο και προσοχή να μην ακουμπάνε οι αντιστάσεις μεταξύ τους ή στα αυτάκια γιατί είναι τσίμα τσίμα εκεί μέσα. Κλασικό βαμβάκωμα και εδώ, ίσως θέλει λίγο πιο μακρύ και μπόλικο το βαμβάκι στις άκρες για να γεμίσει πλήρως το λούκι και να νιώθετε σίγουροι ότι θα γλιτώσετε υπερτροφοδοσίες αλλά αυτό έχει να κάνει και με το πως έχει μάθει να βαμβακώνεις/ατμίζεις.

Το σημείο που βρήκα ότι μου αρέσει να ατμίζω με τον συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι η τρεις από τις εφτά τρύπες στην εισαγωγή του αέρα ανοιχτά, στήσιμο γύρω στα 0.2-0.3Ω και 70+ βατ. Έτσι έχω πιο ζεστό ατμό, γεμάτη τζούρα και η γεύση είναι στο πικ της εκεί. Στο φουλ ανοιχτό προσωπικά πλέον δεν ατμίζω καθόλου αλλά σε δοκιμές το νιώθω κάπως τραχύ και χάνει η τζούρα την απαλότητα της. Αλλά και γενικότερα δεν είναι και ο πιο smooth ατμοποιητής της εταιρείας, σίγουρα προτιμώ την τζούρα των Fat Rabbit και εδώ κάτι με χαλάει τόσο όσο αλλά χωρίς να φτάνει σε σημείο να ενοχλεί. Η γεύση είναι ικανοποιητική, εννοείται δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά πήρα ότι ακριβώς ήθελα από κάθε υγρό που δοκίμασα μέσα. Ακόμα και με ημικαπνικό υγρό για να τσεκάρω πως θα μου φανεί, πήρα κάτι που δεν με χάλασε. Διαρροές όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω καθόλου και τον έχω πεταμένο με το μοντάκι σε τσάντες και τσέπες, τον είχα ξάπλα στο γραφείο με υγρό μέσα κλπ. Ίσως αν αφήσεις τα βαμβάκια καιρό και αρχίζουν και χάνουν απορροφητικότητα να δεις κάποιο δάκρυ στο κάτω μέρος έτσι όπως το βλέπω αλλά δύσκολα να αφήσω στήσιμο για τόσο καιρό για να τσεκάρω. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2520 244404 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:21
από Xameno_Skli
Azhad’s Elixir Non Filtrati (Net) [Αρώματα] 10 482 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 07:55
από Xameno_Skli
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1781 175944 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 05:53
από Τουρίστας
Geekvape ZEUS subohm tank [510 Clearo] 24 5480 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 17, 2022, 21:39
από Kikas
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 361 60756 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 17, 2022, 17:27
από ThioVag
Βάσεις antitpd [Βάσεις] 813 120050 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 17, 2022, 09:41
από Giorgos F
INNOKIN ZENITH II Ατμοποιητές "εμπορίου" 40 3814 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 17, 2022, 09:32
από tapantari
Να μείνω με το Vilter? Η να πάω στο επόμενο βήμα? Περιοχή νέων μελών 8 583 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 16, 2022, 18:14
από striftos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4543 327244 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 15, 2022, 18:00
από mpol
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2065 235240 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 15, 2022, 02:34
από Thanos.L
Βάσεις Purity Clouds [Βάσεις] 507 64456 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 14, 2022, 16:33
από treloneritis
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1630 123259 Τελευταίο μήνυμα Αύγουστος 13, 2022, 22:13
από ThioVag

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: