Πρώτη παραγγελία (πιλοτική) στις 11/5, πληρωμή μέσω Stripe. Έλαβα αμέσως μήνυμα με επιβεβαίωση και τιμολόγιο με όλα τα στοιχεία. Όπως σας έχω ήδη πει, δεν έλαβα e-mail με το tracking number αλλά αυτό απ' όσο έμαθα απ' τον προμηθευτή έχει διορθωθεί και πλέον στέλνονται e-mails. Παρέλαβα την Παρασκευή 14/5 από ACS σε άριστη συσκευασία όπως φαίνεται και στις φώτο, έχοντας λάβει και μήνυμα στο Viber απ' την ΑCS για την παράδοση.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ απ' το εξωτερικό, αγόραζα βάσεις μόνο απ' τον συγκεκριμένο άνθρωπο με άλλη διαδικασία οπότε δεν ξέρω πως αποστέλλονται οι βάσεις από άλλους προμηθευτές για να μπορώ να συγκρίνω. Εμένα μου έκανε εξαιρετικά καλή εντύπωση:
α) η συρρίκνωση κάθε μπουκαλιού ξεχωριστά σε κενό αέρος (άρα μηδέν πιθανότητες οξείδωσης από οξυγόνο και βολεύει στην αποθήκευση),
β) το σφράγισμα αζώτου στο μπουκάλι (όπως ήταν παλιά οι AtmosLab των 100ml και οι Fagron).
Ξεκάθαρη ετικέτα, ημερομηνίες παραγωγής και ανάλωσης, part numbers για ανιχνευσιμότητα, διευθύνσεις, όλα όσα πρέπει να έχει μία ετικέτα.
Στα της Full PG/100mg νικοτίνης: Απολύτως διάφανη, καμία μυρωδιά, αραίωσα την μισή ποσότητα σε 20mg για αποθήκευση και την υπόλοιπη μισή σε 9mg για άμεση χρήση, χρησιμοποιώντας καινούργιες, σφραγισμένες VG/PG της E-Cig. Δεν έχω ακόμα κατασταλαγμένη άποψη, όλα αρχικά είναι εξαιρετικά.
Παρακαλώ να μην γίνει ενοποίηση μηνυμάτων καθώς το αρχικό μήνυμα είναι η ενημέρωση και αυτό κριτική.