Χαίρετε! Πριν από 5 μήνες διέκοψα το κάπνισμα και έκτοτε ατμίζω αποκλειστικά. Από την αναζήτηση υγρών καλύφθηκα στην αρχή με ελαφριά καπνικά (lightbacco της kolektiva και αμέσως μετά με το Cubano cigar της Liqua (περίπου για 3 μήνες). Όταν συνήθισα το Cubano cigar ξεκίνησα την αναζήτηση για αντίστοιχο καπνικό ή ημικαπνικο. Μετά την ανεπιτυχή μου περιήγηση σε διάφορα υγρά (Omerta - vanilla custard cigar, Ecig - Divino cigar, VnV - Virginia και Custo, Ripe vapes - vct bold, φιλότιμο Cubano cigar, συμπάθησα τα don Cristo og και black) κατέληξα στο (προσωρινά) απόλυτο για τα γούστα μου, στο Vgod Cubano. Συνειδητοποίησα δε ότι ενώ μου αρέσει η ιδέα της βανίλιας, προτιμώ τη σκέτη υλοποίησή της, διότι δυστυχώς οι custards δεν μου ταίριαξαν (μου βγάζουν μια περίεργη γεύση βουτύρου που δεν προσιδιάζει καθόλου σε κρέμα για μένα). Θα έμενα ευχαρίστως στο Cubano, αλλά είναι πια αδύνατο να το βρω στην αγορά.
Επομένως ζήτω τα φώτα σας. Το Watson og έχει τόσα κατάλοιπα όσα διαβάζω στις κριτικές; Έχω δύο ίδια ποντάκια (nevoks ax) και αλλάζω αντίσταση κάθε βδομάδα (περίπου 25 - 30 ml). Δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεαστεί ο ρυθμός αλλαγής αντίστασης.
Έχετε μήπως άλλες προτάσεις για υγρό με καπνό / πούρο με βανίλια ή / και ξηρούς καρπούς; Χωρίς καραμέλα και, ιδανικά, φιλικά προς τις αντιστάσεις.
Δεν είμαι σίγουρη για το προφίλ του Omerta crunchy carat και του caravella tobacco pipe. Ως προς το τελευταίο, ανησυχώ για την ύπαρξη custard.
Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.