vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Twitter

LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • ***
  • 878
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« στις: Νοεμβρίου 16, 2023, 19:16 »
(Τα προϊόντα τα παρέλαβα απευθείας από τη Lost Vape)


One is All. All is one.Τα μπόρο μοντάκια έχουν έρθει ξανά στη μόδα εδώ και καιρό στο ακριβό χομπίστικο κομμάτι του ατμίσματος αλλά τον τελευταίο καιρό πήραν μπρος και οι υπόλοιπες εταιρείες και κάθε μία βγάζει σε κυκλοφορία και από τουλάχιστον ένα. Ευτυχώς αυτή τη φορά το έχουν δουλέψει παραπάνω και βλέπουμε όμορφα πράγματα πλέον. Είχα πει θα τα αφήσω πίσω μου αυτά αλλά είναι τα ρημάδια όμορφα! Με το που πιάσω ένα στα χέρια μου κολλάω ξανά και θέλω πάλι χαχα!

Οπότε, κυκλοφόρησαν από τη Lost Vape δύο μπόρο συσκευές. Το Centaurus B60 AIO και το Centaurus B80 AIO. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο; Το Β60 έχει ενσωματωμένη μπαταρία ενώ το Β80 λειτουργεί με μία 18650 μπαταρία. Για τις διαφορές στο μέγεθος κλπ θα αναφερθώ παρακάτω.

Το Centaurus B60 είναι κατασκευασμένο από zinc alloy και stainless steel, έχει διαστάσεις 43x25.5x85μμ, ζυγίζει 160γ, έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1600mAh, αποδίδει από 5 εώς 60W, διαθέτει οθόνη 0.42" και μπορεί να φορτίσει μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει.

Το Centaurus B80 είναι κατασκευασμένο από zinc alloy και stainless steel, έχει διαστάσεις 80.8x50x24.4μμ, ζυγίζει 150γ χωρίς την μπαταρία, λειτουργεί με μία 18650 μπαταρία, αποδίδει από 5 εώς 80W, διαθέτει οθόνη 0.42" και μπορεί να φορτίσει μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει.Η συσκευασία του Centaurus B60 περιλαμβάνει την συσκευή, το UB AIO pod δηλαδή το τανκ για τις έτοιμες αντιστάσεις, 2 διαφορετικές αντιστάσεις, 2 διαφορετικά ντριπ τιπ, το ανοιχτήρι για το "nut" που βιδώνει και συγκρατεί το μπόρο και όπου μπαίνει το ντριπ τιπ, διάφορα όρινγκ και ένα καλωδιάκι Type-C.

Η συσκευασία του Centaurus B80 περιλαμβάνει την συσκευή, το UB AIO pod δηλαδή το τανκ για τις έτοιμες αντιστάσεις, 2 διαφορετικές αντιστάσεις, το Centaurus Boro δηλαδή το επισκευάσιμο μπόρο της εταιρείας, 2 διαφορετικά ντριπ τιπ, το ανοιχτήρι για το "nut" που βιδώνει και συγκρατεί το μπόρο και όπου μπαίνει το ντριπ τιπ, διάφορα όρινγκ και ένα καλωδιάκι Type-C.

Οι δύο συσκευές κυκλοφορούν στα παρακάτω χρώματαΛοιπόν, επειδή έχουμε να πούμε πολλά ξεκινάω και όπου πάει χαχαχα! Τρία διαφορετικά ντριπ τιπ και αυτό που βόλεψε εμένα περισσότερο είναι και το πιο παράξενο, αυτό το πλακουτσωτό που αποτελείται από δύο κομμάτια ένα λεπτό κλασικό 510 επιστόμιο το οποίο μπαίνει μέσα στο υπόλοιπο κομμάτι και γίνεται αυτό που είναι. Ίσως γιατί είμαι με ποντάκια σχετικά συχνά και το επιστόμιο θυμίζει αυτά; Ίσως γιατί είναι όντως βολικό; Εμένα πάντως με έχιε βολέψει και δεν ασχολήθηκα να βάλω κάποιο άλλο, ακόμα και αν έχω επιστόμια που έχω αγοράσει που είναι ένα με το nut που βιδώνει στη συσκευή και τα χρησιμοποιούσα κάποτε με τα Billet Box μου.Στο Β60 με την ενσωματωμένη μπαταρία το κουμπί του fire βρίσκεται στο πλάι ενώ στο Β80 είναι στο μπροστά μέρος της συσκευής, σε παρόμοια θέση με το κουμπί του ΒΒ δηλαδή. Μπορώ να πω ότι με βολεύουν και τα δύο γιατί έχουμε διαφορετικό μέγεθος στις δύο συσκευές. Το Β80 που θυμίζει ΒΒ με βολεύει τέλεια το που βρίσκεται το κουμπί γιατί το δάχτυλο πάει ασυναίσθητα εκεί από συνήθεια οπότε με βόλεψε. Στο Β60 που είναι πιο στενόμακρο μου θυμίζει παραπάνω μονομπάταρο μοντάκι τα οποία πάντα τα κρατάω με συγκεκριμένο τρόπο και προτιμώ να πατάω το κουμπί του fire με τον αντίχειρα. Άρα πάλι μου είναι βολικό.


Βρίσκω πάρα πολύ έξυπνο ότι η οθόνη και τα κουμπιά στο Β60 με την ενσωματωμένη μπαταρία βρίσκονται στο πλάι κάτω από το κουμπί του fire, είπαμε ότι θυμίζει μονομπάταρο μοντάκι;, αντί να είναι μέσα πίσω από το πάνελ όπως είναι στο Β80 και γενικά σε όλες αυτές τις συσκευές τέτοιου τύπου. Αρκετά μίνιμαλ η οθόνη με τα απολύτως απαραίτητα χωρίς καμία έξτρα επιλογή. Τα δύο κουμπάκια στο κάτω μέρος προεξέχουν τόσο όσο και είναι ευχάριστα στο πάτημα τους. Το κουμπί του fire κάνει αυτόν τον πλαστικουρέ θόρυβο που έχουν τέτοιες συσκευές και θα ήθελα την ωραία αίσθηση που δίνει το κουμπί του Β80 αλλά φτηνότερη συσκευή οπότε κόβουμε όπου μπορούμε. Α επίσης το κουμπί του fire στο Β60 φωτίζει και έχει έναν κένταυρο πάνω του ζωγραφισμένο.

Το Β80 όπως έγραψα έχει το κουμπί στο μπροστινό μέρος και μου αρέσει πάρα πολύ όπως και το ότι δεν είναι κύκλος αλλά είναι σχεδόν τετράγωνο. Το ίδιο είχα κάνει με custom κουμπιά και στα BB μου άλλωστε! Είναι σκληρό στο πάτημα αλλά χωρίς να ξεφεύγει, έχει ωραία επαναφορά και κάνει δύο τσικ παραπάνω θόρυβο από όσο θα ήθελα.


Ανοίγουμε το μπροστινό πάνελ του Β80, εκεί που βρίσκεται και το κουμπί του fire, και έχουμε την μπαταρία μας, την οθόνη, τα δύο κουμπιά και τη θύρα Type C. Έχουμε και εδώ την κλασική κορδέλα πίσω από τη μπαταρία για να τη βγάζουμε πιο εύκολα αλλά μπορώ να πω ότι, ειδικά σε σχέση με το ΒΒ, η μπαταρία βγαίνει εύκολα εδώ ακόμα και χωρίς να τραβήξουμε την κορδέλα. Η οθόνη είναι ίδια με αυτή του B60, πάρα πολύ μικρή με τα άκρως απαραίτητα. Τα δύο κουμπάκια κάτω από την οθόνη του Β80 θα τα ήθελα λίγο μεγαλύτερα για ευκολότερο πάτημα, ακόμα καλύτερα αν ήταν ίδια με αυτά του Β60 αν χωρούσαν στο ύψος. Μιας και έχω παρατήσει φορτιστές μπαταριών εδώ και καιρό, φορτίζω σπάνια σε φορτιστή πλέον, με κούραζει ότι οι θύρες Type-C και στις δύο συσκευές βρίσκονται στα πλάγια στο εσωτερικό οπότε πρέπει να βγάζω το ένα πλαινό πάνελ και να τις φορτίζω και ότι δεν μπορώ να ξαπλώσω τη συσκευή και να φορτίζει χωρίς να κάθεται παράξενα πάνω στο γραφείο. Αυτό βέβαια είναι καθαρά δικό μου θέμα και παραξενιά. Πάμε για 8 χρόνια ατμιστής, τι ψάχνεις!


Με βόλεψαν πολύ και οι δύο συσκευές, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, βρήκα χρήση και τις χρησιμοποιώ μέσα στη μέρα και τις δύο, το Β60 με τις έτοιμες αντιστάσεις και το Β80 με το επισκευάσιμο μπόρο της εταιρείας.
Ας πιάσουμε τα boro της εταιρείας τώρα. Αν δεν κάνω τραγικό λάθος είναι η πρώτη τους προσπάθεια σε κάτι τέτοιο και δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα!

Το UB AIO pod είναι το μπόρο για τις εργοστασιακές αντιστάσεις παίρνει τις UB ULTRA και υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές. Μία 0.15Ω, μία 0.2Ω και μία 0.3Ω και η εταιρεία λέει ότι είναι κατάλληλες για RDL και MTL άτμισμα αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι φτιαγμένο για πνευμονικό άτμισμα και μόνο! Οι αντιστάσεις της εταιρείας πάντα μου άρεσαν και ήταν τόσο όσο σε όλα. Τόση γεύση, τόση διάρκεια, τόσα μλ που αντέχουν μέχρι να θέλουν αλλαγή. Θα μου άρεσε αν ήταν συμβατό και με παλιότερες αντιστάσεις της εταιρείας γιατί έχω ένα τεράστιο κουτί γεμάτο με αυτές αλλά τι να κάνεις, αυτό είναι το κλασικό που συμβαίνει. Χωράει μπόλικο υγρό, 5μλ, οπότε μου κρατάει σχετικά καλά αν και έχει κάμποση κατανάλωση λόγω πνευμονικού. Διαρροές δεν έχω δει ακόμα , μαζεύει υδρατμούς και έχει κάνα δάκρυ αλλά όποιος έχει συσκευές τύπου ΒΒ ξέρει ότι ζει με ένα χαρτομάντηλο αγκαλιά ότι και να γίνει.Το Centaurus Boro tank τώρα, το επισκευάσιμο μπόρο της εταιρείας δηλαδή, είναι μια τίμια πρώτη προσπάθεια για μπόρο. Ευτυχώς τα έχουν σκεφτεί όλα και έχουμε κανονικά αντάπτορα, πάρα πολύ βολικό μάλιστα, για να μπορούμε να στήσουμε κανονικά πάνω σε ένα μοντάκι. Ο αέρας στο συγκεκριμένο χτυπάει από κάτω την αντίσταση οπότε η ροή του αέρα αλλάζει, αλλάζοντας πιν που είναι συνάμα και ο πόλος του μπόρο. Έχουμε τρεις επιλογές αέρα, 1μμ-2μμ και 3μμ και είναι και οι τρεις φουλ πνευμονικές. Που οκ για τις δύο το καταλαβαίνω αλλά και αυτή που λέει 1μμ είναι πολύ τεράστια για 1μμ και σίγουρα αφορά τους λάτρεις του πνευμονικού.

Το στήσιμο της αντίστασης είναι πολύ εύκολο και το ντεκ βολεύει πολύ για γρήγορα στησίματα στο πόδι. Το ίδιο δεν ισχύει για το βαμβάκωμα όμως νομίζω θέλει λίγο να το προσέξεις το βαμβάκι γιατί από τη μία θα βάλεις πιο χοντρούτσικο σύρμα αλλά από την άλλη τα δύο λούκια για το βαμβάκι δεν είναι και τα πιο άνετα οπότε θέλει καλό αφράτεμα και προσοχή να μην το στουμπώσεις μέσα στο λούκι γιατί δεν θα τροφοδοτεί σωστά και θα φας στεγνό βαμβάκι εύκολα. Δεν το έπαθα, μπορεί και να μη το κάνει και να τροφοδοτεί τέλεια ακόμα και έτσι αλλά από αυτά που έχω ζήσει και έχω δει, εδώ αν στουμπώσεις βαμβάκι το υγρό δεν θα ανέβει ποτέ πάνω. Προσεκτικό βαμβάκωμα και κόψιμο για το βαμβάκι και είσαι μια χαρά.

Αυτά. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Δημιουργία υγρών(για νέους ατμιστές) Ιδιοκατασκευές υγρών 2585 431054 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 19:23
από johnniesenser
Ulton VWM Innova RTA [Κλώνοι επισκευάσιμων] 140 2321 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:21
από petrosspil
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2889 377598 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 15:51
από treloneritis
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 134 28184 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 08, 2023, 19:01
από treloneritis
Pioneer RTA By BP Mods [Με φιτιλοαντίσταση] 98 19210 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 07, 2023, 12:48
από xloupas
VAPORESSO ARMOUR S KIT (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 0 214 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2023, 18:07
από zamploutos
Geekvape Wenax S3 [AIO (Όλα σε ένα)] 0 199 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2023, 17:47
από zamploutos
Τι θα κανουμε εμεις οι γεροι; Συζήτηση για το άτμισμα 67 4616 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2023, 06:40
από Tem
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2703 532318 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 04, 2023, 23:37
από kostas...
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες [Αρώματα] 1409 163784 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 04, 2023, 22:37
από kyrgiannis
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2102 289282 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 02, 2023, 13:47
από morfin
The Billet Box [Ηλεκτρονικά mods] 349 54527 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 01, 2023, 13:07
από Mantis039