vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Twitter

Lost vape thelema solo DNA 100c

Lost vape thelema solo DNA 100c
« στις: Νοεμβρίου 01, 2022, 00:30 »
Ο αγαπημένος σας reviewer ο value-for-money επανέρχεται με το γνωστό πλέον, και μη εξαιρετέο thelema solo στην έκδοσή του με την πλακέτα DNA 100c.
Το odin mini του vaping bogan με την 75c του'χω πιεί το αίμα, έχει 120000 τζούρες μέχρι τώρα, έχει φάει το καημένο τόσα πολλά πεσίματα και τόσο άγαρμπα, που θα τα χε παίξει ακόμα και pico. Πριν από αρκετό καιρό μου είχε πέσει από τον πρώτο όροφο και έσκασε κάτω πολύ άτσαλα σε μπετόν διαλύθηκε,  κατέβηκα κάτω, το μάζεψα, το συναρμολογησα, έκανε κάτι κουλά για κάνα δυο μήνες και μετά έφτιαξε μοναχό του τώρα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα.
Μετάνιωσα που με έπιασε η βαρεμάρα και δεν το έκανα ένα review αυτό το μοντάκι.
Η 75c ήταν μία πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την 75 ειδικά για αυτούς όπως εμένα που δεν θέλουν και πολλά πολλά με το escribe αλλά θέλουν να έχουν αποτελεσματικό και αξιόπιστο έλεγχο θερμοκρασίας τύπου out of the box, plug and play. Και δεν μιλάω μόνο για τη λειτουργία replay αλλά και για το ότι το εργοστασιακό προφίλ για το ανοξείδωτο ατσάλι ας πούμε παίζει πολύ καλά με μόνη ρύθμιση στα watt και στη θερμοκρασία,ενώ στην 75 δεν έπαιζε πάντα καλά η εργοστασιακή ρύθμιση, έπρεπε να μπεις στο escribe να φτιάξεις προφίλ,να το βάλεις μέσα να το δοκιμάσεις και αν δεν έπαιζε καλά έπρεπε να κάνεις δοκιμές. Επιπλέον στην 75c δεν είναι ανάγκη να μπεις στο escribe για να δεις ένα πάρα πολύ χρήσιμο γράφημα αναλύσης της τζούρα σου.
Οπότε τώρα ερχόμαστε στην 100C με προφανή διαφορά τα παραπάνω watt που μπορεί να αποδώσει, και ένα πολύ μικρό led δίπλα στο fire button το οποίο δεν το έχω δει ποτέ στην 75c.
Άλλη διαφορά εγώ προσωπικά δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής. Το εργοστασιακό theme της 75c είναι ίδιο ακριβώς με το εργοστασιακό theme της 100C. Να σας πω την αλήθεια δεν θα το είχα πάρει το μοντάκι αλλά αναγκάστηκα, γιατί αυτή η μ****** που πήγα και αγόρασα πριν λίγο καιρό το yi hi βασικά ήταν μη χρησιμοποίησημο και τώρα κάνει το stand. απογοήτευση και πεταμένα λεφτά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 01, 2022, 13:04 »
Η τιμή του είναι στα 124 ευρώ και το έχω στα χέρια μου μερικές μέρες.
Αλμυρούτσικη βέβαια είναι η τιμή του αλλά λόγω της πλακέτας και μόνο δικαιολογείται η συσκευασία του είναι υπερπλήρης έχει έναν αντάπτορα για μπαταρία 18 650 έχει καλώδιο φόρτισης ένα υποτυπώδες βιβλιαράκι οδηγιών και μιας και το θυμήθηκα τώρα, να συμπληρώσω μία από τις διαφορές με την 75c είναι και η θύρα φόρτισης USB c

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 10, 2022, 09:47 »
Βρίσκομαι στις 2700 περίπου τζούρες και η συμβίωση μέχρι τώρα είναι απροβλημάτιστη. Σαν μέγεθος πιστεύω ότι είναι όσο πιο μικρό μπορεί να γίνει με την 21700. Το βάρος επίσης είναι νορμάλ, το υλικό κατασκευής είναι το γνωστό κράμα ψευδαργύρου. Στο πλάι τα 2 ένθετα στο χρώμα του ξύλου, και το κάλυμμα της μπαταρίας έχει επένδυση πραγματικό δέρμα απ'ότι λέει  η lost vape. Προσωπικά δεν θέλω να ξέρω από τι ζώο. Ο Θεός κι η μοίρα τους.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 10, 2022, 10:00 »
Το πορτακι της μπαταρίας έχει ένα ελάχιστο κενό, κι έτσι ένας τζόγος στο πάνω κάτω υπάρχει και το αισθάνεσαι όταν το πιάνεις. Τα κουμπιά,τόσο το fire όσο και τα άλλα, είναι του γούστου μου, νομίζω ότι είναι όσο σκληρά πρέπει. Άλλη μία διαφορά που εντόπισα από την 75c που φοράει το odin mini,είναι η φωτεινότητα της οθόνης. Το lost vape έχει πραγματικά πολύ φωτεινή οθόνη, ακόμα και στη χαμηλότερη ρύθμιση παρόλο που και στα 2 έχω περασμένο το εργοστασιακό theme.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος noe

 • **
 • 132
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 10, 2022, 11:07 »
Μια ερώτηση, με την DNA την πλακέτα υπάρχει δυνατότητα απευθείας στο μοντ να βλέπουμε τις τζούρες μερικώς (π.χ. στην διάρκεια της μέρας ή με κάθε αλλαγή μπαταρίας)?
Όσο κι αν προσπάθησα δεν βρήκα τρόπο, η πλακέτα δείχνει το σύνολο των puffs κι αν θέλω να δω τις τζούρες σε διαστήματα υπάρχει η δυνατότητα μόνο αφού συνδεθεί σε Η/Υ στο πρόγραμμα escibe.
Αυτή η έλλειψη με έχει τσαντίσει. Έχω το Hardron lite που φοράει ακριβώς την ίδια πλακέτα με το Thelema.
Επίσης παρατήρησα ότι οι C πλακέτες πρέπει να είναι ενεργοβόρες, σε σύγκριση με τα απλά μοντ που έχω και χρήση  ΜΤΛ  15-21 βατ.

Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 10, 2022, 18:04 »
Από όσο έχω ψάξει δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα απευθείας στο mοd, βλέπω ότι αποθηκεύει τις συνολικές τζούρες.
Όσον αφορά τη διαχείριση της μπαταρίας σε όλα τα DNA βλέπω ότι  είναι πάρα πολύ καλή. Χωρίς να έχω κάνει ποτέ κάποιες μετρήσεις.
Άλλη μία μικρή διαφορά που βλέπω είναι το λαμπάκι όταν πατάς το power button υπάρχει αυτό το λαμπάκι και στο hadron;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος noe

 • **
 • 132
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 10, 2022, 23:06 »
Ναι υπάρχει ένα λεντάκι κάτω από το fire button που όταν πατάς ανάβει μπλε.
Δεν έχω δοκιμάσει αν απενεργοποιείται σε λειτουργία stealth mode, λογικά ναι.

Αποσυνδεδεμένος thanoulis

 • *
 • 85
 • Φύλο: Άντρας
 • Το νεότερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 10, 2022, 23:10 »
Οι DNA πλακέτες είναι πλήρως παραμετροποιήσημες. Για να ελέγχεις τι βλέπεις στην οθόνη, χρειάζεσαι theme.Το προεγκατεστημένο είναι αρκετά φτωχό. Οπότε, ή φτιάχνεις δικό σου με το "Theme Editor" (το κατεβάζεις από την Evolv) ή κατεβάζεις κάποιο έτοιμο από το forum της Evolv. Το φορτώνεις στο mod από το Escribe πρόγραμμα.
Το πορτακι της μπαταρίας έχει ένα ελάχιστο κενό, κι έτσι ένας τζόγος στο πάνω κάτω υπάρχει και το αισθάνεσαι όταν το πιάνεις.
Δοκίμασε να πιέσεις το C-Frame (με τα χέρια). Το κενό πάλι θα υπάρχει, αλλά δε θα παίζει τόσο μιας που θα κάθεται πιο σφιχτά στη θέση του.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 10, 2022, 23:16 από thanoulis »

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 876
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 11, 2022, 11:07 »
^ότι λέει ο @thanoulis
Αν παίζει το πορτάκι της μπαταρίας απλά σπρώξε, μόνο με το χέρι σου, λίγο το κάτω μέρος του μοντ προς τα πάνω, ελάχιστα και χωρίς πολύ δύναμη. Θα ανέβει τόσο όσο για να μη παίζει πλέον το πορτάκι καθόλου. Το έχω κάνει σε όλα τα Thelema Solo που έχω πιάσει στα χέρια μου και έχει πιάσει.

Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 11, 2022, 21:57 »
Το πιέζω ρε γ@#ώτι και είναι σταθερό αλλά μετά από λίγο πιάσε άφησε, ξανά το ίδιο. Είναι ένα ελάχιστο αλλά το νοιώθεις. Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου, το mod έχει δείξει από την αρχή ότι είναι στιβαρό, και είναι καθημερινό workhorse, ρόλος  για τον οποίο το προορίζω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 11, 2022, 22:23 »
Οι DNA πλακέτες είναι πλήρως παραμετροποιήσημες. Για να ελέγχεις τι βλέπεις στην οθόνη, χρειάζεσαι theme.Το προεγκατεστημένο είναι αρκετά φτωχό. Οπότε, ή φτιάχνεις δικό σου με το "Theme Editor" (το κατεβάζεις από την Evolv) ή κατεβάζεις κάποιο έτοιμο από το forum της Evolv. Το φορτώνεις στο mod από το Escribe πρόγραμμα.Δοκίμασε να πιέσεις το C-Frame (με τα χέρια). Το κενό πάλι θα υπάρχει, αλλά δε θα παίζει τόσο μιας που θα κάθεται πιο σφιχτά στη θέση του.
Δεν έχω πολυψάξει την 75 και την 100C, στο escribe, και ο  λόγος είναι αυτός που αναφέρω και στο πρώτο μήνυμα,το  ότι παίζουν άριστα σε TC  out of the box, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς στο laptop και επίσης από την πολύ καλή οθόνη του ένας αρχάριος μπορεί να ρυθμίσει πανεύκολα tc ή τελείως manual στο Replay. Τα μόνα themes που έχω δουλέψει είναι αυτό του bogan και το default. Η εντύπωση μου είναι ότι οι ρυθμίσεις του tc είναι ακριβώς οι ίδιες σε όλα τα themes και αυτό που   μπορείς να παραμετροποιήσεις σε απίστευτο βαθμό  είναι το UI. Δεν είμαι όμως και σίγουρος για αυτό.
Anyway, στο τέλος του ριβιού θα κάνω ένα μίνι οδηγό το πώς ρυθμίζω εγώ πανεύκολα και γρήγορα το tc χωρίς να χρειάζεται να φτιάχνεις προφίλ, να ψάχνεις να  βάζεις  tc values, και όλα αυτά που μπερδεύουν κάποιον που θέλει tc αλλά βαριέται να μπλέκει με ένα σωρό ρυθμίσεις και ασταθή τζούρα.
Όποιος έχει κανά καλό προφίλ να στείλει λινκ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 13, 2022, 11:28 »
Έπιασα ένα ποτήρι με πάγο κι όπως ήταν "ιδρωμένο" και ήταν υγρή η παλάμη μου, έπιασα το μοντ να ατμίσω και αφήνοντας το μετά είδα ότι το ωραίο σηματάκι της lost vape είχε κολλήσει στην παλάμη μου.


Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 876
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 13, 2022, 12:15 »
 :)) :)) :))

Αυτό πρώτη φορά το βλέπω! Θα το δοκιμάσω και στα δικά μου και θα επανέλθω! ;D

Επίσης όσο αφορά το πόσο αντέχει, έχω πολύ καλό φίλο που το έχει σαν καθημερινό και το έχει ξεσκίσει στα πεσίματα και αυτός αλλά και τα μικρά παιδιά του. Μπορεί να μην έχει μείνει χρώμα πάνω του, να έχει σημάδια βαθειά ριζωμένα παντού αλλά δουλεύει ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν έχει χάσει μίση τζούρα.

Αποσυνδεδεμένος Thanos.L

 • *
 • 43
 • Φύλο: Άντρας
 • πισω μεντα,οξω κανελα...
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 13, 2022, 14:43 »
Ετσι μαρκαρει το θηριο τα θυματα του! Ελαβες το σφραγισμα δυστυχως καταραμενε φιλε μου,ας προσεχες....
Ωπα!...  εχει 6 ακμες το αστερι,οκ,παρατριχα την γλυτωσες την πενταλφα! φιουυυ...

      ;D :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος billythekid

 • *****
 • 2350
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost vape thelema solo DNA 100c
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 14, 2022, 21:52 »
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.   :D :laugh1:

Υ.Γ. Και στο δικό μου ξεκόλλησε το σηματάκι.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ulton VWM Innova RTA [Κλώνοι επισκευάσιμων] 127 564 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 23:06
από Ribot
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2879 375023 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 22:50
από Chris66
Τι θα κανουμε εμεις οι γεροι; Συζήτηση για το άτμισμα 53 3353 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:48
από billythekid
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες [Αρώματα] 1406 162897 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:26
από kyrgiannis
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2102 288387 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 02, 2023, 13:47
από morfin
The Billet Box [Ηλεκτρονικά mods] 349 53850 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 01, 2023, 13:07
από Mantis039
Δημιουργία υγρών(για νέους ατμιστές) Ιδιοκατασκευές υγρών 2577 429554 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 30, 2023, 22:26
από johnniesenser
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 441 67018 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 30, 2023, 20:56
από Tem
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 131 27245 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 29, 2023, 22:49
από Tem
VAPORESSO ARMOUR MAX KIT (2x21700) [Ηλεκτρονικά mods] 3 932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 21:40
από memostrikas
CORE RTA by Vapefly [Με φιτιλοαντίσταση] 11 1724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 20:30
από e-akapnos
Επιλογή ατμοποιητή με χαμηλή κατανάλωση Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 0 268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 09:40
από LPD