vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

174 επισκέπτες, 5 χρήστες
soulplayer, camber, treloneritis, manoslykos, striftos

Twitter

Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 876
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« στις: Αυγούστου 29, 2021, 16:11 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την LOST VAPE)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Όπως ήταν λογικό, μετά την επιτυχία του Thelema DNA250C η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει στη κυκλοφορία
το ίδιο μοντ αλλά αυτή τη φορά με το δικό τους, εξίσου καλό, τσιπάκι για μια πιο budget πρόταση.

Το Thelema Quest 200W είναι ένα διμπάταρο(2x18650) μοντ κατασκευασμένο από zinc alloy.
Έχει διαστάσεις 56.1x27.6x92.5mm, ζυγίζει 150g και μπορεί να φορτίσει μέσω μιας θύρας Type-C.
Έχει έγχρωμη οθόνη 0.96", παίζει από τα 5 εώς τα 200W και διαβάζει αντιστάσεις μέχρι 0.10Ω.


Η συσκευασία περιλαμβάνει το μοντ, τον εργοστασιακό ατμοποιητή UB PRO pod tank,
ανταλλακτικά όρινγκ, ένα καλώδιο Type C και δύο αντιστάσεις.

Οι αντιστάσεις της συσκευασίας είναι η UB Pro P1 στα 0.15Ω και η UB Pro P3 στα 0.30Ω.

Πέρα των δύο αυτών αντιστάσεων μπορούμε να προμηθευτούμε ξεχωριστά και την επισκευάσιμη(RBA) κεφαλή.Υπάρχουν τρεις διαφορετικές σειρές σχεδίων και με διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε ανάμεσα τους το κατάλληλο για σας.


Το τσιπ Quest 2.0 είναι γνωστό και από άλλες συσκευές της εταιρείας και έχει αποδείξει ήδη ότι δουλεύει άψογα. Με το Thelema Quest 200W μπορούμε εκτός της επιλογής Power που απλά αλλάζουμε τα βατ για να ατμίσουμε να παίξουμε με έλεγχο θερμοκρασίας, με βολτ, σε Bypass ή να φτιάξουμε μια δικιά μας καμπύλη μέσω του VPC.


Τώρα, αν δεν μας φτάνει μόνο μία επιλογή αλλά θέλουμε να εναλλάσουμε μεταξύ τους όταν αλλάζουμε ατμοποιητές, το τσιπ μας προσφέρει τη δυνανότητα να αποθηκεύσουμε μέχρι τρία διαφορετικά προφίλ με ότι επιλογές θέλουμε εμείς.


Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, έχουμε δύο τρία πράγματα ακόμα που μπορούμε να πειράξουμε. Για αρχή έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε το output της τζούρας μας, δηλαδή αν θέλουμε να ξεκινάει πιο απαλά, κανονικά ή πιο άργια όπως μια yihi πλακέτα για παράδειγμα. Εκτός αυτού, μπορούμε να μηδενίσουμε τον μετρητή τζουρών, να αλλάξουμε χρώμα στο interface της οθόνης και να μειώσουμε ή να αυξήσουμε την φωτεινότητα της οθόνης.


(επίσης, πανέμορφος συνδιασμός το μπλε μοντ με κίτρινο wrap μπαταριών)

Το μοντάκι μπορεί να πάρει ατμοποιητές μέχρι 26μμ χωρίς να προεξέχουν καθόλου όμως επειδή το καπάκι των μπαταριών προεξέχει λίγο προς τα έξω, αν δεν είστε πολύ περίεργοι ίσως βάζεις και ατμοποιητή στα 28μμ χωρίς να σε ενοχλεί πάρα πολύ. Οι ατμοποιητές βιδώνουν καλά μέχρι τέρμα χωρίς να γρατζουνάνε γύρω γύρω τον 510 πόλο αλλά επειδή Lost Vape είσαι και το χρώμα αν και πανέμορφο μπορεί να αρχίσει να ξεφτίζει με πολύ κακή χρήση, θα σας συνιστούσα να μη βιδώνετε τέρμα όσο δε πάει. Ένα τέταρτο της στροφής λιγότερο είναι υπεραρκετό για να βιδωθεί καλά ο ατμοποιητής και να μη κάνεις και σημάδια στο μοντ με τον καιρό.

Το καπάκι των μπαταριών είναι εξαιρετικότατο και μακάρι όλες οι εταιρείες που βγάζουν τέτοιου στυλ μοντ να χρησιμοποιούσαν μόνο αυτό το σχέδιο για τα καπάκια. Είναι με διαφορά ο πιο βολικός τρόπος, δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να φοβάσαι πότε θα χαλάσει το ελατήριο ή θα σταματήσει να κουμπώνει το καπάκι και δε ξέρω, εμένα μου αρέσει και με βολεύει πάρα πολύ. Οι μπαταρίες μπαίνουν και βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα και δεν είχα πρόβλημα ούτε με πιο χοντρά wraps μπαταριών, όλα χώρεσαν μια χαρά.


Για την οθόνη και το τσιπ έχω γράψει την άποψη μου και παλιότερα σε άλλες παρουσιάσεις, όλα δουλεύουν μια χαρά. Μου διαβάζει μια χαρά τις αντιστάσεις χωρίς καμία ή ελάχιστη απόκλιση σε σχέση με τα DNA μοντ μου και μου αρέσει η επιλογή να κάνω λίγο πιο απαλή η άγρια την αρχή της τζούρας ανάλογα αν θα βάλω πάνω MTL ή αετάτο ατμοποιητή. Δεν μου αρέσει που η στάθμη των μπαταριών, στην ένδειξη που έχει στην οθόνη δηλαδή, δεν είναι σταθερή και πάντα η αριστερή θα φαίνεται πιο κάτω από την άλλη κάπου με απόκλιση γύρω στις 3 με 6-7 μονάδες. Μετά από διάφορα τεστ με εναλλαγές μπαταριών και θέσεων και τσεκάρισμα σε φορτιστή, θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι μόνο σε αυτό που δείχνει στην οθόνη και στη πραγματικότητα η στάθμη των μπαταριών πέφτει κανονικά και στις δύο. Επίσης, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο αλλά αναφέρθηκε σε άτομα που τσέκαραν το μοντάκι ότι θα ήθελαν η φωτεινότητα να ήταν ένα τσικ καλύτερη αλλά εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ.

Το κουμπί του fire βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, είναι μεγαλούτσικο και προεξέχει λίγο προς τα έξω. Έχει λίγο μια πλαστικουρέ αίσθηση στο πάτημα του αλλά το συγκρίνω στο μυαλό μου με το εξαιρετικό κουμπί του Paranormal που είναι και το αγαπημένο μου από τα μοντ της εταιρείας. Δεν είναι ότι μου δίνει την αίσθηση αυτή το κουμπί στο πάτημα αλλά ο ήχος που κάνει για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή, αν δεν το ακούω μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ καλά κατασκευασμένο και ο μηχανισμός στη μέσα μεριά θα αντέξει καιρό ακόμα και με μπόλικη χρήση κάθε μέρα. Αλλά το πατάω και ακούω αυτό το κλικ από παιχνίδι περιπτέρου που ναι μεν ακούγεται πολύ λίγο αλλά για μένα ακούγεται! Φυσικά και δεν το θεωρώ μειονέκτημα για κανένα λόγο και το μοντ θα το αγόραζα έτσι και αλλιώς απλά εγώ πρέπει να το συνηθίσω ενώ εσείς μπορεί να μη δώσετε καν σημασία. Τα τρία πιο μικρά κουμπιά που βρίσκονται κάτω από την οθόνη είναι εξίσου καλά φτιαγμένα, είναι κάπως πιο σκληρά στο πάτημα και κάνουν λίγο παραπάνω τον κλικ ήχο όταν τα πατάς.

Ο UB PRO pod τανκ τώρα είναι ένας εργοστασιακός ατμοποιητής που είναι καλύτερος από τους κλασικούς ατμοποιητές που βάζουν συνήθως οι εταιρείες σαν κιτ μαζί με τα μοντ τους. Για μένα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, ωραία αεράτη τζούρα με γεύση και χωρίς διαρροές μόνο μια κάποια υγρασία μετά από παρατεταμένη χρήση. Οι δύο αντιστάσεις θεωρώ πως είναι εξίσου καλές αν και θα ήθελα και η 0.30Ω να ήταν και αυτή Ni80 και όχι ΣΣ. Η τάπα σιλικόνης για την αναπλήρωση του υγρού είναι πάνω όπως και στους άλλους παρόμοιους ατμοποιητές της εταιρείας οπότε η αναπλήρωση είναι ευτυχώς πολύ εύκολη.


Το μοντ το έχω λίγο πάνω από μια βδομάδα στα χέρια μου οπότε και η παρουσίαση γίνεται αρκετά πιο γρήγορα από ότι συνηθίζω σχεδόν πάντα. Γίνεται όμως τόσο γρήγορα γιατί έχω πορωθεί πολύ μαζί του, μου αρέσει και το έχω όλη μέρα μαζί μου οπότε θεωρώ έχω μια καλή πρώτη εικόνα και αν κάτι αλλάξει εννοείται θα έρθω να το γράψω και εδώ. Λειτουργικά δεν έχω κάποιο παράπονο για την ώρα, μια χαρά αυτονομία και ζεσταίνεται σε νορμάλ επίπεδο μετά από αρκετή χρήση με κάποιον αεράτο ατμοποιητή. Το έχω φορτίσει και κάποιες φορές μέσω της θύρας Type C και μπορώ να πω ότι και εκεί ζεσταίνεται σε κανονικά επίπεδα.

Οπτικά τώρα, το μοντάκι είναι υπερβολικά πανέμορφο και ότι φωτογραφίες και να δείτε το αδικούν γιατί από κοντά είναι ακόμα καλύτερο. Έχω μπροστά μου το μπλε και το κόκκινο τα οποία θεωρώ ότι είναι και τα πιο όμορφα από όλα. Το δέρμα στο καπάκι των μπαταριών έχει απίστευτη αίσθηση και το υλικό του ειναι τέτοιο που δεν ιδρώνει στα χέρια σου αν το κρατάς για ώρα. Η βαφή είναι άψογη οπτικά χωρίς το παραμικρό ψεγάδι αλλά η αλήθεια είναι ότι τα προσέχω πάρα πολύ οπότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξει η βαφή ή αν με λίγο πιο απρόσεκτη χρήση θα αρχίσει να δείχνει σημάδια αλλά δεν θέλω να μάθω κιόλας. Τα μοντ είναι σαν μπιμπελό χαχα! Τελευταίο, αν έχετε ήδη το Thelema DNA250C μπορείτε να ανταλλάξετε τα καπάκια μεταξύ τους και να φτιάξετε και νέους συνδιασμούς.


Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 876
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2021, 22:40 »
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Το μοντάκι το προσέχω πάρα πολύ, δεν θυμάμαι πότε ήμουν τελευταία φορά τόσο προσεκτικός με μοντάκι. Η βαφή όμως έχει φύγει ήδη σε δύο σημεία, ίσα που φαίνεται αλλά ειδικά μιας και το μοντάκι έχει έντονο χρώμα εγώ το παρατηρώ.

Οπότε είμαι σίγουρος με λιγότερη προσοχή το μοντάκι θα ξεβάψει παντού. Αρχίζω και αγχώνομαι ότι θα ξεβάψει και το δεύτερο που έχω στη βιβλιοθήκη και δεν χρησιμοποιώ. :))

ΓΝΩΜΗ:

Αν θελήσετε να το τσεκάρετε, να πάτε σε κάποιο μαγαζί να το δείτε από κοντά και δείτε μήπως έχουν αυτό με το διάφανο πορτάκι.

Αποσυνδεδεμένος IRMSCHER

 • *
 • 9
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 10, 2022, 10:19 »
Καλημέρα. Να κάνω 2-3 ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει.
1) Το calf leather είναι πιο "στιβαρό" απο το carbon fiber στο καπάκι ή δεν έχουν θέμα μελλοντικά να φουσκώσουν ή να χαλάσουν ?
2) Στην οθόνη, δεν μπορείς να επιλέξεις αντί για τα puff να σου δείχνει πχ τα Volt ? Γνωρίζω ότι μπορείς να επιλέξεις αντί για Watt, Volt αλλά προτιμώ να τα βλέπω και τα 2 στην οθόνη.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 876
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 10, 2022, 16:37 »
Και το carbon όπως και το δέρμα είναι καλής ποιότητας και δεν θα χαλάσουν ούτε θα φουσκώσουν από μόνα τους, τουλάχιστον σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεν ξέρω τι θα γίνει σε 5 χρόνια από τώρα. Αν δεν προσέχεις γενικά ή έχεις ιδρωμένα/βρώμικα χέρια λόγω δουλειάς πχ καλύτερα να προτιμήσεις το carbon, το δέρμα θα φθαρεί πιο γρήγορα.

Τα βαττ και τα βολτ δεν νομίζω να γίνεται να στα δείχνει μαζί και δεν θυμάμαι αν αυτό υπάρχει σαν επιλογή και σε άλλες πλακέτες.

Αποσυνδεδεμένος IRMSCHER

 • *
 • 9
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 10, 2022, 20:45 »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Γενικά τα προσέχω αρκετά αλλά θέλω και να είναι μίας κάποια αντοχής.

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το L200, με κάποια να με χαλάνε σε αυτό (λίγο το ψιλοδύσκολο μενού του σε σχέση με το L200, το ότι δεν μπορώ να βλέπω Volt συναρτήση των Watt και το 10+ ευρώ διαφορά). και κάποια άλλα στο L200 (κυρίως αυτό το πορτάκι των μπαταριών το οποίο όσο και στιβαρό να φαίνεται τώρα, δεν σου δίνει εμπιστοσύνη όπως το πορτάκι του Thelema)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2022, 00:32 από IRMSCHER »

Συνδεδεμένος camber

 • *****
 • 3863
 • Φύλο: Άντρας
  • camber
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 11, 2022, 12:36 »
H ποιότητα κατασκευής του Thelema είναι κλάσεις ανώτερη του L200. Δεν μιλάω για το ποιο θα ξεβάψει πρώτο (δεν το γνωρίζω) αλλά για τον τρόπο συναρμολόγησης.
Για παράδειγμα στο L200 ο πόλος 510 στηρίζεται σε πλαστικό καπάκι που βιδώνει σε πλαστικό σώμα. Αν σου πέσει κάτω με ατμοποιητή θα σπάσει όλο το πάνω μέρος.


Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 876
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 02, 2022, 17:00 »
Έχω τον παρακάτω κωδικό αν θέλει κάποιος να τσιμπήσει το μοντ σε επόμενή του αγορά από το σάιτ και μαζί και ένα update μετά από σχεδόν ένα χρόνο χρήσης του μοντ. Έχουν περάσει τα περισσότερα χρώματα και σχέδια από τα χέρια μου και πλέον θεωρώ πως αυτό το απόλυτο μαύρο του ταιριάζει πολύ και είναι το πιο όμορφο. Είναι όμως και το πιο βολικό επίσης γιατί φαίνονται λιγότερο οι γρατζουνιές και τα ξεβαψίματα. Γιατί το μοντάκι ξεβάφει. Ξεβάφει πάρα πολύ και κάνει σημάδια για την πλάκα του. Συνήθως έχω δύο Thelema που χρησιμοποιώ μέσα στη μέρα, το ένα που προσπαθώ να το προσέχω όσο μπορώ και το άλλο που του πίνω το αίμα και το στέλνω βόλτα από τον πάγκο στο πάτωμα αρκετά συχνά. Ε, και τα δύο είναι πλέον ξεβαμμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους και με αρκετά χτυπήματα. Ίσως δεν είμαι όσο προσεκτικός νομίζω ότι είμαι αλλά πραγματικά το Thelema είναι λες και ζητάει να χαλάσει εξωτερικά. Όμως αυτό είναι και το μοναδικό ελλάτωμα του. Το πορτάκι της μπαταρίας για παράδειγμα δεν έχει πάθει τίποτα σε κανένα, ακόμα και σε αυτό που καταλάθος το κάρφωσα με ένα κατσαβίδι και του έσκισα, δεν έχει προχωρήσει η ζημιά. Κουμπώνει και ξεκουμπώνει όπως την πρώτη μέρα γενικά κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και με τα κουμπιά της συσκευής που λειτουργούν το ίδιο όπως τη πρώτη μέρα. Με δύο λόγια, λειτουργικά είναι άψογο και δουλεύει το ίδιο καλά όπως όταν τα βγάζω από το κουτί τους, εμφανισιακά είναι λες και έχουν πάει στον πόλεμο από τη βαφή που έχει φάει και τις γρατζουνιές που αφήνουν σημάδια με το παραμικρό.
..
Με τον κωδικό LVTQM το μοντ κοστίζει $33.99
(δεν κερδίζω απολύτως τίποτα από τον εκπτωτικό κωδικό)

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

 • **
 • 425
 • Φύλο: Άντρας
 • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 11, 2022, 21:43 »
Το αγόρασα σήμερα και έχω 2 απορίες:
1 Γιατί πολλές φορές με ρωτάει αν η κεφαλή είναι καινούργια η παλιά; Και ενώ πατάω ότι είναι παλιά η αντίσταση, μετά από μερικά fire με ξαναρωτάει. Το δουλεύω στο VPC mode. Μήπως φταίει αυτό; Διότι το ίδιο μου κάνει και το vstorm trip που το δουλεύω στο ίδιο mode. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στον ατμοποιητη και να μου το κάνει αυτό ; Εχω τον zeus με την 0.4.


2 Παίρνει αναβάθμιση το μοντ;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2022, 22:35 από memostrikas »

Αποσυνδεδεμένος gstamatos

 • ***
 • 535
 • Φύλο: Άντρας
 • Όλα είναι ατμός...!
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 12, 2022, 09:19 »
Εγώ με τον Ναυτίλο 3 δεν έχω τέτοιο θέμα, μια δυo φορές με έχει ρωτήσει.


Aναβάθμιση δεν έχω βρεi κάποια διαθέσιμη στο site της LOST VAPE

Αποσυνδεδεμένος noe

 • **
 • 131
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 12, 2022, 14:32 »
Το αγόρασα σήμερα και έχω 2 απορίες:
1 Γιατί πολλές φορές με ρωτάει αν η κεφαλή είναι καινούργια η παλιά; Και ενώ πατάω ότι είναι παλιά η αντίσταση, μετά από μερικά fire με ξαναρωτάει. Το δουλεύω στο VPC mode. Μήπως φταίει αυτό; Διότι το ίδιο μου κάνει και το vstorm trip που το δουλεύω στο ίδιο mode. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στον ατμοποιητη και να μου το κάνει αυτό ; Εχω τον zeus με την 0.4.


2 Παίρνει αναβάθμιση το μοντ;


Σε κάποιο μοντ είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν κατάλαβα ότι με ρωτάει ΟΧΙ αν είναι καινούργια η αντίσταση, αλλά αν μπαίνει για μέτρηση πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μοντ και χρειάζεται να καλιμπράρει με νέα μέτρηση την αντίσταση. Δηλαδή τυχαίνει να βάζουμε (αλλάζουμε) ατμο με διαφορετική ωμική αντίσταση, τότε το μοντ θα το καταλάβει κι αν δεν διορθώνει αυτόματα την τιμή θα μας ρωτήσει.
Δοκίμασε να του πεις του μοντακίου ότι είναι νεα αντίσταση αντί για παλιά, θα στο ξανακάνει?

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

 • **
 • 425
 • Φύλο: Άντρας
 • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 13, 2022, 06:29 »
Εγώ με τον Ναυτίλο 3 δεν έχω τέτοιο θέμα, μια δυo φορές με έχει ρωτήσει.


Aναβάθμιση δεν έχω βρεi κάποια διαθέσιμη στο site της LOST VAPE

Του άλλαξα του Zeus 4 αντιστάσεις όπου με τις 3 όλο ρώταγε..., και με την 4η έβγαζε short circuit. Θα πάρω αργότερα και από αλλού μήπως λέω μήπως ηταν θέμα παρτίδας αντιστάσεων.


Σε κάποιο μοντ είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν κατάλαβα ότι με ρωτάει ΟΧΙ αν είναι καινούργια η αντίσταση, αλλά αν μπαίνει για μέτρηση πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μοντ και χρειάζεται να καλιμπράρει με νέα μέτρηση την αντίσταση. Δηλαδή τυχαίνει να βάζουμε (αλλάζουμε) ατμο με διαφορετική ωμική αντίσταση, τότε το μοντ θα το καταλάβει κι αν δεν διορθώνει αυτόματα την τιμή θα μας ρωτήσει.
Δοκίμασε να του πεις του μοντακίου ότι είναι νεα αντίσταση αντί για παλιά, θα στο ξανακάνει?
Ναι πάτησα και με ξαναρωτάει συνεχώς.


Εβγαλα τον zeus και έβαλα τον παλιό μου melo 4 να δοκιμάσω , αλλά με αντίσταση 0.15 EC-A. Την διάβαζε 0.38, αλλά πήγα από τις ρυθμίσεις/atomizer/measure και μετά την διάβασε 0.16.
Από εχθές στης 18.00 μέχρι και σήμερα δουλεύει άψογα. Προσωρινά (μιας και αυτές οι αντιστάσεις EC-A δίνουν γεύση αρκετά καλή και σύννεφα) αφου δουλεύει θα το αφήσω έτσι.


Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!


Α ξέχασα να αναφέρω, πως πήγα εχθές και απο το κατάστημα που το αγόρασα, και εκεί πάνω στις δοκιμές με άλλους ατμό,  η υπάλληλος έσφιξε (ήταν οι βίδες χαλαρές λίγο μου είπε) την βάση που βιδώνει ο ατμό. Λέτε να  παίζει αυτό ρόλο;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2022, 06:40 από memostrikas »

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

 • *****
 • 1917
 • Φύλο: Άντρας
 • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 13, 2022, 08:09 »
Πιθανότατα ΝΑΙ.

Συνδεδεμένος camber

 • *****
 • 3863
 • Φύλο: Άντρας
  • camber
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 13, 2022, 10:48 »
Α ξέχασα να αναφέρω, πως πήγα εχθές και απο το κατάστημα που το αγόρασα, και εκεί πάνω στις δοκιμές με άλλους ατμό,  η υπάλληλος έσφιξε (ήταν οι βίδες χαλαρές λίγο μου είπε) την βάση που βιδώνει ο ατμό. Λέτε να  παίζει αυτό ρόλο;


Αν εννοείς ότι έσφιξε τις βίδες του mod τότε δεν παίζει κανένα ρόλο. Στο Thelema υπάρχουν καλώδια κολλημένα στον κονέκτορα 510 που τον ενώνουν με την πλακέτα. Ακόμα κι αν ξεβιδώσεις εντελώς τις βίδες, πάλι θα διαβάζει τις αντιστάσεις χωρίς πρόβλημα.


Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

 • *****
 • 1917
 • Φύλο: Άντρας
 • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 13, 2022, 13:13 »
Πιθανολογώ τις 3 βίδες πάνω στον κονέκτορα.


Αποσυνδεδεμένος noe

 • **
 • 131
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Lost Vape Thelema Quest 200W (2x18650)
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 13, 2022, 14:00 »
Λέτε να  παίζει αυτό ρόλο;


Αν το mod είναι στην εγγύηση απαίτησε να στο αλλάξουν.
Διαβάζοντας όλες τις προσπάθειές σου πιθανολογώ ότι κάποια κόλληση δεν έχει πιάσει σωστά (σύνηθες το αρνητικό).
Είχα παρόμοιο πρόβλημα σε μοντ και μου διάβαζε λάθος τις αντιστάσεις περίπου 20% πάνω. Έψαξα στο γιουτιούμπι και πήρα το θάρρος να το ανοίξω, μέτρησα με πολύμετρο και διαπίστωσα ότι δε φταίει η πλακέτα αλλά το μαύρο καλώδιο που είναι κολλημένο στη βάση δηλαδή το πλην. Το ξεκόλλησα καθάρισα καλά με ντρέμελ το σημείο και κόλλησα πάλι πιο πλούσια να πιάσει μεγαλύτερη επιφάνεια η κόλληση. Αν το επιχειρήσει κανείς θέλει καλό κολλητήρι ώστε να ζεσταθεί καλά η βάση  πρώτα για να πιάσει η κόλληση.
Το εγχείρημα πέτυχε και πλέον το μοντ διαβάζει σωστά, ενώ το βίντεο που με βοήθησε  σαν ιδέα ήταν αυτό:

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2970 372959 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 03:23
από treloneritis
VAPORESSO ARMOUR MAX KIT (2x21700) [Ηλεκτρονικά mods] 3 774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 21:40
από memostrikas
CORE RTA by Vapefly [Με φιτιλοαντίσταση] 11 1560 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 20:30
από e-akapnos
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 130 26550 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 18:10
από athmichalop
Δημιουργία υγρών(για νέους ατμιστές) Ιδιοκατασκευές υγρών 2573 428572 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 11:12
από Antiprosopos
Τι θα κανουμε εμεις οι γεροι; Συζήτηση για το άτμισμα 37 2411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 22:57
από Chris66
Επιλογή ατμοποιητή με χαμηλή κατανάλωση Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 0 179 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 09:40
από LPD
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2098 287460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 08:07
από lounik
Άτμισμα και σακχαρώδης διαβήτης (ή: Ηλεκτρονικό τσιγάρο και ζάχαρο) Θέματα υγείας 30 16924 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2023, 20:39
από ChrisZ
Voopoo drag S/X pro [Ηλεκτρονικά mods] 5 3097 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 24, 2023, 17:00
από raven21gr
Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers Ατμοποιητές "εμπορίου" 1391 195179 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2023, 21:18
από Doubt
VOOPOO Drag 4 [Ηλεκτρονικά mods] 7 2358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2023, 07:46
από ZoeM