vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Twitter

Voopoo Argus GT 160W

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

 • ***
 • 863
 • Φύλο: Άντρας
 • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Voopoo Argus GT 160W
« στις: Ιουλίου 14, 2020, 02:40 »
Και το όνομα αυτού Voopoo Argus GT
Αποκαλυπτήρια και πρώτες εντυπώσεις του νέου διμπάταρου mod της Voopoo (παίρνει δύο 18650 μπαταρίες).
Χρονικά, ήμουν σε αναμονή μιας νέας έκδοσης του Drag. Ένα Drag 3 ας πούμε.
Αντ’ αυτού βλέπουμε να παρουσιάζεται ένα εντελώς νέο mod, με εντελώς νέα σχεδίαση, το Voopoo Argus GT.
To Voopoo Argus GT, όπως προανέφερα, είναι ένα διμπάταρο mod, με πιο περιορισμένες διαστάσεις από το Drag 2, με εντονότερες καμπυλώσεις, πιο ελαφρύ, με νέο chipset, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 160W.
To Voopoo Argus GT συνοδεύεται σαν kit από το pod των Drag X και Drag S που πιάνει πάνω σε μια βάση διαμέτρου 24mm με 510 πόλο και μετατρέπει το pod σε έναν ανεξάρτητο ατμοποιητή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε οποιοδήποτε άλλο mod.
To Voopoo Argus GT έρχεται μέσα σε μια καταπληκτική κασετίνα, που είναι κατάλληλη για την μεταφορά του, ιδιαίτερα σε ταξίδια.
Δεν έχω δει ξανά τέτοια συσκευασία και τόσο όμορφη κασετίνα αποθήκευσης και μεταφοράς. Είναι πραγματικά πανέμορφη, εργονομική και σχετικά μικρών διαστάσεων.
Στην κασετίνα περιέχονται τα παρακάτω
·        1 x ARGUS GT Device
·        1 x PnP Pod Tank (4.5ml)
·        1 x PnP-VM5, 0.2Ω
·        1 x PnP-VM6, 0.15Ω
·        1 x Type-C Cable
·        1 x User ManualΣτο χάρτινο περίβλημα της κασετίνας υπάρχει και το απαραίτητο scratch για τον έλεγχο της γνησιότητας του προϊόντος.
Το εγχειρίδιο των οδηγιών χρήσης είναι πολύ καλογραμμένο και κατατοπιστικό, σε διάφορες γλώσσες, όχι όμως και στην ελληνική.

To Voopoo Argus GT είναι διαθέσιμο σε πέντε πολύ όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και οι διαστάσεις του είναι τα κάτωθι

Size: 132.1 x 51.3 x 26.1mm
 Power Range: 5-160W
 Capacity: 4.5ml / 2ml (TPD)
 Resistance Range: 0.1-3.0
Ω
 Output Voltage: 6.4-8.4V
 Battery: Dual 18650 (not included)
 Standard Coils: PnP-VM6 / PnP-VM5
 Compatible Coils All of PnP coils

Dual 18650 batteries with 160W
 GENE.TT chip to ensure a stable performance
 Temperature control/Wattage adjustment
 Compatible with all PnP coils

 Common to POD and MOD
 Compatible with all PnP coils
 Double holes Air Intake Design
 Simpler and cleaner way of refillingTo βάρος του Argus είναι 150g, ενώ το βάρος του Drag 2 είναι 172g.
Η διαφορά στις διαστάσεις τους φαίνεται στις φωτογραφίες που παραθέτω στο τέλος της παρουσίασης.

To Voopoo Argus GT είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και δέρμα. Η όλη ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική.
Το ίδιο δείχνει και η βαφή, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποδειχτεί στη πάροδο του χρόνου και κατά τη χρήση.

Στη πάνω βάση του mod υπάρχει ο 510 ατσάλινος ελατηριωτός πόλος. Είναι τοποθετημένος στην άκρη της βάσης και μπορεί να φιλοξενήσει ατμοποιητές με διάμετρο μέχρι και 24mm.
Η βάση αυτή, όταν βιδώνει πάνω στο mod, αφήνει ένα ελάχιστο κενό, που δεν είναι αντιαισθητικό και αυτό το κενό προστατεύει την βάση από τη φθορά του βιδώματος-ξεβιδώματος.


Δεν υπάρχουν πλευρικά panels όπως στο Drag και η εισαγωγή των δύο 18650 μπαταριών γίνεται από την κάτω βάση του mod.
Ένα συρόμενο πορτάκι αποκαλύπτει το χώρο υποδοχής και στο εσωτερικό του υπάρχει σήμανση για το θετικό και τον αρνητικό πόλο των μπαταριών.
Το πορτάκι λειτουργεί άψογα και δείχνει πολύ ποιοτικό. Ο μηχανισμός του φαίνεται να έχει μεγάλη αντοχή.
Ανοίγει και κλείνει πανεύκολα και το mod διακρίνεται από μια απόλυτη στιβαρότητα. Είναι πολύ συμπαγές και απουσιάζει η οποιαδήποτε υποψία κροταλίσματος από κακή εφαρμογή των επιμέρους τμημάτων του.

Οι πολύ όμορφες καμπυλώσεις του και οι σχετικά περιορισμένες διαστάσεις του προσφέρουν πολύ καλό κράτημα.
Η θέση που τοποθετείται ο ατμοποιητής, αλλά κι η διάταξη των πλήκτρων επιλογών και του fire button του δίνουν πάρα πολύ καλή εργονομία.Στη μια παράπλευρη έδρα του και πολύ χαμηλά, υπάρχει η θύρα φόρτισης micro usb τύπου c, που καλύπτεται από μια τάπα σιλικόνης, όπως σε όλη τη σειρά των Aegis της Geekvape.
H φόρτιση γίνεται με τάση 5V και ένταση ρεύματος 2A.
Στην πρόσοψη του mod και με σειρά από πάνω προς τα κάτω, υπάρχουν το fire button, η οθόνη και τα πλήκτρα επιλογών συν (+) και πλην (-)
Το fire button και τα πλήκτρα επιλογών λειτουργούν υποδειγματικά. Το καινούριο chipset με το οποίο είναι εφοδιασμένο το Voopoo Argus GT του εξασφαλίζει ακαριαίο firing της τάξης του 0,001sec. O ήχος πυροδότησης είναι ανεπαίσθητος και το fire button δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση για να ενεργοποιηθεί.
Όταν η συσκευή βρίσκεται πολλή ώρα σε αδράνεια, η πρώτη πυροδότηση του fire button είναι τζούφια. Με την πυροδότηση αυτή ξαναμετρά το chipset την αντίσταση και ελέγχει την επιλεγμένη ισχύ.Η κατακόρυφης διάταξης έγχρωμη οθόνη των 0,96 ιντσών, είναι πολύ φωτεινή και ευανάγνωστη, αλλά δεν έχει ρύθμιση φωτεινότητας ή επιλογή χρωμάτων.
Στην οθόνη αναγράφονται: το επιλεγμένο mode (οι επιλογές είναι δύο), η ισχύς, η τιμή της αντίστασης, η τιμή της τάσης, ο απαριθμητής των puffs, η σήμανση αν η συσκευή είναι κλειδωμένη ή όχι και οι δύο μπάρες που δείχνουν τη στάθμη φόρτισης των μπαταριών.
Στην επιλογή του κλειδώματος δεν είναι δυνατή η πυροδότηση του fire button.
Υπάρχει η δυνατότητα μηδενισμού του απαριθμητή των puffs.
Τώρα, τα δύο διαθέσιμα modes λειτουργίας είναι το smart και το rba. Με τρία διαδοχικά clicks πας από το ένα στο άλλο.
Στο smart mode το chipset αναγνωρίζει την τιμή της αντίστασης και ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ, σύμφωνα με αυτήν που θεωρεί ιδανική για την κάθε αντίσταση. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να αυξήσει ή να μειώσει κανείς την ισχύ στο επιθυμητό επίπεδο. Προς τα κάτω, όσο θέλει. Προς τα πάνω, υπάρχει κόφτης, που δεν επιτρέπει να ανέβει η ισχύς πάνω από το επίπεδο προστασίας της κάθε αντίστασης.
Στο rba mode, όλες οι επιλογές γίνονται από τον χρήστη. Εννοείται φυσικά πως το chipset διαβάζει την τιμή της επισκευάσιμης αντίστασης, όσο και την τιμή των έτοιμων αντιστάσεων και αφήνει τον χρήστη να ανεβάσει την ισχύ μέχρι και το ανώτατο όριο που είναι τα 160W.
Το ολοκαίνουριο chipset που οδηγεί τη συσκευή είναι το GENE.TT chip, που παρέχει οκτώ διαφορετικά συστήματα προστασίας.
Η αξιοπιστία του και οι επιδόσεις του είναι δεδομένες και λίγο ως πολύ γνωστές, με βάση την εμπειρία που έχουμε από όλη τη σειρά των GENE chipsets και επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά.

Το pod συγκρατείται στη βάση του  με μαγνήτες. Στο εσωτερικό της βάσης υπάρχει ένας μεγάλος μαγνήτης σχήματος δακτυλίου και στο κάτω μέρος του pod υπάρχουν τρεις κυκλικού σχήματος μαγνήτες σε διάταξη ισόπλευρου τριγώνου. Όπως και να τοποθετηθεί το κυκλικό pod στη βάση, οι μαγνήτες, που είναι πολύ δυνατοί, το συγκρατούν απόλυτα σταθερό.
Στη βάση που τοποθετείται το pod βρίσκεται και το σύστημα airflow του ατμοποιητή. Στο περιστρεφόμενο δακτυλίδι υπάρχουν δύο μεγάλες αντιδιαμετρικές οπές για τη ρύθμιση της εισαγωγής του αέρα. Η περιστροφή του δακτυλιδιού γίνεται εύκολα και κρατάει τη θέση του και τη ρύθμισή του πολύ σταθερά.
Δεν υπάρχουν stops που να περιορίζουν την περιστροφή του.
Η δεξαμενή αναπλήρωσης του υγρού, το pod, είναι κατασκευασμένο από PCTG και ενώ δείχνει πολύ κομψό, είναι διακριτικά παχύ, τόσο όσο χρειάζεται, για να είναι πολύ ανθεκτικό. Όμως είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που έχω τη συσκευή στα χέρια μου και δεν μου έτυχε μέχρι στιγμής καμία πτώση, ώστε να μπορώ να πω με σιγουριά το πόσο ανθεκτικό είναι.
Ελπίζω κι εύχομαι να μη χρειαστεί να το διαπιστώσω.
Η χωρητικότητά του είναι 4,5ml αν και δεν του δείχνει. Η διαφάνειά του είναι ιδανική. Δένει χρωματικά πολύ αρμονικά με τα μεταλλικά μέρη του mod, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο διαφανής, ώστε να διακρίνεται πολύ άνετα η στάθμη του περιεχόμενου υγρού. Πραγματικά εδώ έχουμε πολύ καλή ισορροπία χρώματος και διαφάνειας.
Η τοποθέτηση της αντίστασης γίνεται χωρίς βίδωμα, πολύ εύκολα. Η τάπας σιλικόνης προσφέρει πολύ καλή στεγανότητα και ανασηκώνεται πανεύκολα, χωρίς νύχι. Το pod είναι μέχρι στιγμής υπόδειγμα στεγανότητας και δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με pods της εταιρίας, άλλων συσκευών της, που είχαν προβλήματα διαρροών. Και σε εκείνα τα pods όμως, αν δεν κάνω λάθος, οι νεώτερης έκδοσης αντιστάσεις το έχουν λύσει το θέμα των διαρροών σε μεγάλο βαθμό. Ελάχιστα ίχνη υγρασίας εμφανίζονται προς το τέλος της ζωής των αντιστάσεων.Ένα από τα λίγα μειονεκτήματα της συσκευής είναι η απουσία αποσπώμενου επιστομίου από το pod. Το επιστόμιο είναι συνέχεια και κατάληξη της δεξαμενής. Είναι αρκετά φαρδύ, αφού η εσωτερική του διάμετρος είναι 10mm. Το γεγονός αυτό θα δυσαρεστήσει τους ατμιστές που προτιμούν mtl άτμισμα, όπως εμένα. Όμως η μεγαλύτερη γκάμα των προσφερόμενων αντιστάσεων είναι μικρής ωμικότητας, οπότε και το επιστόμιο κλείνει προς αυτή την κατηγορία.
Να ταιριάζει δηλαδή με μικρές αντιστάσεις και να δίνει dl άτμισμα. Θα μπορούσε εδώ να υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής επιστομίων, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει. Άλλο ένα θεματάκι είναι πως στο εσωτερικό του επιστομίου γίνεται μια σχετική υγροποίηση. Οι σταγόνες διακρίνονται και στις φωτογραφίες που παραθέτω. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μου έχει έρθει υγρό στα χείλη. Η υγροποίηση αυτή, μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο φυσιολογική, αλλά λόγω της διαφάνειας της δεξαμενής, δεν δείχνει ωραία.
Η δεξαμενή δέχεται μεγάλη γκάμα αντιστάσεων. Δέχεται όλες τις αντιστάσεις της σειράς PnP.

Από 0,15Ω μέχρι και 1Ω και φυσικά δέχεται και την RBA αντίσταση. Οι αντιστάσεις παράγουν ποσότητα ατμού αντιστρόφως ανάλογη της ωμικότητάς τους. Με τις μικρές αντιστάσεις μπορούν να κάνουν παιγνίδι οι οπαδοί του dl ατμίσματος, αλλά όχι σε έξαλλα αεράτες καταστάσεις. Ακόμη και με τέρμα ανοικτό τον αέρα το dl είναι σχετικά συγκρατημένο.
Μου άρεσε η αντίσταση των 0,3Ω, την οποία και ξεχώρισα από τις μικρές και την δούλεψα στα 35W. Οι άλλες δύο μικρές που δοκίμασα ήταν αυτές των 0,15Ω και 0,2Ω (αυτές είναι οι δύο αντιστάσεις που περιέχονται στη συσκευασία), που για τα δικά μου γούστα ήταν αδιάφορες. Όμως μου άρεσε πάρα πολύ η αντίσταση του 1Ω, που όμως δεν περιέχεται στην συσκευασία. Κακώς για εμένα.
Όταν λέω μου άρεσε, δεν το λέω συμβιβαστικά. Μου άρεσε πράγματι πολύ. Με τον αέρα του airflow αρκετά κλειστό και στα 13W με 15W πήρα πολύ απολαυστικό mtl άτμισμα, παρά τον αδύναμο κρίκο που προανέφερα, το επιστόμιο.
Το airflow είναι σχετικά αθόρυβο. Ο ήχος του δεν είναι σε καμιά περίπτωση ενοχλητικός. Οι αυξομειώσεις της έντασης του ήχου είναι αμυδρές σε σχέση με το πόσο ανοικτές είναι οι εισαγωγές του αέρα.
Η τζούρα του είναι smooth κι οι γεύσεις αποδίδονται με ικανοποιητική ανάλυση και σχετικά καλή ισορροπία έντασης. Ιδανική για εμένα η αντίσταση του 1Ω και αρκετά ικανοποιητική κι η αντίσταση των 0,3Ω. Η ένταση της γεύσης, ξεφεύγει και γίνεται αρκετά πιο έντονη με τις δύο μικρότερες αντιστάσεις των 0,15Ω και 0,2Ω, γεγονός που τις κάνει ακατάλληλες για το δικό μου προσωπικό γούστο.
Το ίδιο πολύ απολαυστικό mtl άτμισμα πήρα κι από την επισκευάσιμη αντίσταση. Αυτήν την είχα χρησιμοποιήσει και σε άλλες συσκευές pods της εταιρίας με το ίδιο πολύ καλό αποτέλεσμα. Η αντίσταση που μου αρέσει να φτιάχνω στην rba είναι με σύρμα kanthal A1 30awg, σε άξονα διαμέτρου 2mm και 5 σπείρες όχι πολύ αραιές. Το deck της όμως και οι βιδούλες της είναι τόσο μικροσκοπικές, που το στήσιμο είναι λίγο βασανιστήριο. Όποιος καταφέρνει το στήσιμο αυτό, σίγουρα δεν χρειάζεται οφθαλμίατρο.
Το Voopoo Argus GT είναι μια εξαιρετική συσκευή, με πολύ υψηλά standards επιδόσεων, ποιότητας κατασκευής και εμφάνισης και αποτελεί μια πάρα πολύ καλή πρόταση αγοράς στην κατηγορία των διμπάταρων mods.
Εδώ βλέπουμε δίπλα-δίπλα τo Voopoo Argus GT και το Voopoo Drag 2 για σύγκριση των διαστάσεών τους.

Κι εδώ βλέπουμε δύο πολυαγαπημένους ατμοποιητές πάνω στο Voopoo Argus GT

Ευχαριστώ για την ανάγνωση« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2020, 11:16 από aragiannis »

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • *****
 • 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 14, 2020, 17:03 »
Μιας και ο Πέτρος υπερκάλυψε για ακόμα μια φορά τα του όλου πακέτου, εγώ προσωπικά θα καθυστερήσω για λίγο τη δική μου παρουσίαση που θα εστιάζει περισσότερο στην καθημερινή χρήση και όχι στα χαρακτηριστικά αφού το βρίσκω ανούσιο να επαναλαμβάνεται το ίδιο πράγμα σε ένα νήμα.

Υπέροχος για ακόμα μια φορά με αυτό το το υπερπλήρες review, σε λίγες μέρες επιστρέφω κι εγώ με τη δική μου εμπειρία ειδικά πάνω στο mod που χρησιμοποιώ παράλληλα με άλλους επισκευάσιμους ατμοποιητές του εμπορίου, αεράτους και μη.  Φυσικά θα καλύψω και τα του ατμοποιητή του πακέτου.

Για αρχή ένα τεράστιο μπράβο στη Voopoo γιατί εκτός των πανέμορφων συσκευών που παρουσιάζει τελευταία, δείχνει ότι ακούει τον ατμιστή παράλληλα και δεν του χαλάει το χατήρι. Κουκλί διμπάταρο, βολικότατο σε μέγεθος, με 510 πάνω ήταν κάτι που φαντάζομαι ότι ζητήθηκε όχι μόνο από εμένα προσωπικά. Και να το στα χέρια μας λοιπόν.! :)

Αποσυνδεδεμένος sergor

 • ****
 • 1048
 • Φύλο: Άντρας
 • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
  • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 15, 2020, 01:10 »
με της 2 μπαταρίες τι βάρος εχει?

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • *****
 • 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 15, 2020, 04:07 »
199gr σε ζυγαριά ακριβείας.

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

 • ****
 • 1123
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 16, 2020, 02:14 »
Ωραία παρουσίαση Πέτρο! :thumpup:
Εμφανισιακά μόνο σε μένα θυμίζει aegis legend?...

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

 • ***
 • 863
 • Φύλο: Άντρας
 • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 16, 2020, 19:16 »
Update
Με την προοδευτική φθορά της αντίστασης εμφανίστηκαν σημάδια υγρασίας, τουλάχιστον στην αντίσταση των 0,2Ω που χρησιμοποιώ αυτή τη περίοδο. 
Στην αρχή της χρήσης της και για πάνω από 30ml δεν υπήρχε ούτε ίχνος υγρασίας.

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • *****
 • 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 17, 2020, 10:30 »
Voopoo Argus GT kit 160WTo κιτ το παρέλαβα απευθείας από τη Voopoo για την παρουσίασή του στο φόρουμ την οποία και ευχαριστώ.
Να αναφέρω ξανά ότι δεν θα εστιάσω στα χαρακτηριστικά που υπερκάλυψε ο Πέτρος στο αρχικό μήνυμα, δεν υπάρχει λόγος να σας "φορτώνω" ξανά με νούμερα που μπορείτε να δείτε παραπάνω.
Θα αρκεστώ καθαρά στην εμπειρία χρήσης του πακέτου (ιδιαίτερα του mod που χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο με καθημερινούς μου rta's ) κι ελπίζω να σας καλύψω 100%. Σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι εδώ να καλύψω όποια άλλη απορία πιθανότατα προκύψει στο μέλλον. :)

Ξεκινώντας από το mod να πω ότι αισθάνθηκα ιδιαίτερη χαρά όταν διαπίστωσα ότι η Voopoo επέστρεψε δυναμικά με ένα ολοκαίνουργιο διμπάταρο mod με 510 πόλο, ικανό να φιλοξενήσει όποιον ατμοποιητή επιθυμεί ο χρήστης (μέχρι 24-25mm οριακά ) και να μη μένει προσκολλημένος στον ατμοποιητή του kit.
Aυτή τη φορά μας έδωσε μια ολόφρεσκια πανέμορφη συσκευή με το νέο Gene TT chip το οποίο διαφοροποιείται από τα Voopoo Drag X και S ως προς το ότι διαθέτει και έλεγχο θερμοκρασίας, συν του ότι ανεβάζει και μέχρι τα 160W πλέον αφού μπορεί στο ιδιαίτερα μαζεμένο "σώμα" του να υποδεχτεί 2 μπαταρίες 18650 από το κάτω μέρος. Παράλληλα διαθέτει το ίδιο απλό μενού (με 3 clicks στο fire button εναλλάσσει τα modes ) με τα Drag και φυσικά όλες τις προστασίες που απαιτείται να διαθέτει ένα ηλεκτρονικό mod τη σήμερον ημέρα. 


Στην πράξη τώρα το Argus 160W είναι ένα πανέμορφο mod, ιδιαίτερα ελαφρύ θα έλεγα (199gr με τις μπαταρίες ) και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής δεδομένου ότι έχουμε και αρκετά υλικά που το ολοκληρώνουν εντέλει. Το ελαφρύ του αλουμίνιο σε συνδυασμό με τα πλαστικά μέρη, τα ελαστικά πλήκτρα, τον ατσάλινο πόλο του και φυσικά το δέρμα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του δέθηκαν αρμονικά. Το δικό μου ήρθε στο Carbon look που αν και ιδιαίτερα "μαύρο" και "σοβαρό" σε συνολική όψη, η "νεανικότητα" εξακολουθεί να υπάρχει αφού και ο υπέροχος σχεδιασμός του συμβάλλει σε αυτό.
Στην χρήση του είναι ιδανικότατο για όποιον θέλει ένα διμπάταρο mod που θα καλύψει αρκετές ανάγκες. Ανάγκη για φορητότητα, αυτονομία, ευκολία χρήσης, δύναμης, ομορφιάς, άντε και "βιτρίνας" για αυτούς που φωτογραφίζουν συχνά τα ατμιστικά τους πακέτα ώστε να τα παρουσιάζουν στον κόσμο.  :D
Όλα βρίσκονται εκεί ακριβώς που πρέπει, από τον πόλο, τα πλήκτρα και την οθόνη, τη θύρα USB Type-C (στο πλάι της συσκευής ), μέχρι και το συρταρωτό καπάκι των μπαταριών στο κάτω μέρος που δεν προβληματίζει στο ελάχιστο με την επανατοποθέτηση αυτών.
Ιδιαίτερα ελαφρύ και βολικό στο πιάσιμο, με ένα "στένεμα" στο μπροστινό του μέρος που βοηθάει κατά πολύ τα δάχτυλα να το αγκαλιάζουν ακόμα κι αν η παλάμη μας δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη. Οι συνολικές του διαστάσεις βοηθούν σε αυτό, το μικρό του βάρος, ίσως από τα καλύτερα mods τέτοιου σχήματος έχω πιάσει ποτέ.Η πλακέτα με το Gene TT chip δεν προβληματίζει με τη χρήση της σε κανέναν τομέα όσον αφορά ρεύματα και αυτονομία, ανεβάζει πλέον μέχρι τα 160 watts και διαθέτει και έλεγχο θερμοκρασίας για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή με tc σύρματα. Συνεχίζει να χρειάζεται το "κενό" πάτημα στο fire όταν η συσκευή έχει μπει σε standby mode ώστε να ενεργοποιηθεί ξανά το "σύστημα", κάτι που συνηθίζεται εύκολα πάντως.
Μια μικρή παρατήρηση είναι ότι μετά την ενεργοποίηση αυτή αισθάνομαι ότι το πρώτο "ρεύμα" δεν είναι τόσο δυνατό όταν χρησιμοποιώ δικό μου rta, στο επόμενο πάτημα όμως όλα δείχνουν απόλυτα φυσιολογικά.
Για να δώσω το παράδειγμα, συνήθως χρησιμοποιώ το Argus GT με τον GT4s πάνω με στήσιμο που δουλεύει για εμένα στα 35w.
Όταν λοιπόν η πλακέτα μπει σε standby mode και χρειαστεί να την ενεργοποιήσω ξανά κάποια στιγμή, αισθάνομαι ότι το πρώτο πάτημα στο fire δεν δίνει αυτά τα 35w που έχω επιλέξει αλλά λίγο χαμηλότερα. Στο δεύτερο πάτημα όμως όλα δουλεύουν κανονικά και αυτό συνεχίζει μέχρι να ξαναμπεί η πλακέτα σε "ύπνο".
Μικρό το κακό.
Σε κάθε περίπτωση το κάθε πάτημα δίνει ακαριαία το ρεύμα (κλασική Voopoo ) και τελικά μάλλον το έψαξα πάρα πολύ ώστε να του χρεώσω ένα μικρό αρνητικό στοιχείο. Οι περισσότεροι ίσως να μην το καταλάβουν καν, ίσως τελικά να είναι και ιδέα μου όλο αυτό. Είναι τόσο αγαπητό σε όλα τα υπόλοιπα όμως που τελικά δεν αξίζει καν εστίασης αυτό.


Στα του τανκ δεν θα σταθώ πολύ, το έχουμε δει και το έχουμε υπεραναλύσει με τα Drag X και S. Είναι ακριβώς το ίδιο και το μόνο που αλλάζει είναι η προσθήκη της βάσης ώστε να μετατρέπει το PCTG tank σε ολοκληρωμένο πια ατμοποιητή. Και "εργοστασιακό" αλλά και επισκευάσιμο αφού υπάρχουν ήδη επισκευάσιμα Pnp coils στην αγορά.
Με κλασικό 510 σπείρωμα ώστε να μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλο mod που πιθανότατα έχουμε αλλά και με δαχτυλίδι ρύθμισης του αέρα που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες χωρίς κάπου σημείου stop. Δεν προβληματίζει καθόλου στο βίδωμα και ξεβίδωμα του ατμοποιητή αυτό αφού η ίδια η βάση έχει το κατάλληλο φάρδος ώστε να πιάνεται εύκολα και σταθερά με τα δάχτυλα.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα το δουλέψω εγώ όλο αυτό μελλοντικά, σε κάθε περίπτωση βλέπω μια απίθανη καινοτομία πάνω του και σίγουρα συμπεριφέρεται πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες που θα θελήσει να το δοκιμάσει κάποιος.
Ταιριάζει τελικά με το κιτ; 100%!!

Μικρή προσθήκη για ένα μεγάλο μπράβο στην Voopoo για την υπέροχη θήκη που έφτιαξε για το πανέμορφο αυτό kit της, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.  Τα ρέστα μου κύριοι και κυρίες. Βγάζω καπέλο. Το καλύτερο "περιτύλιγμα" σε ένα ήδη υπέροχο περιεχόμενο!


Τελικά σε ένα καταλήγω με όλο αυτό. Μακάρι να δούμε κι άλλες τόσο αξιόλογες προτάσεις στο μέλλον από όλες τις εταιρίες. Εύγε στην Voopoo που τόλμησε, επανέφερε τα mods τόσο δυναμικά ξανά στην αγορά χωρίς παράλληλα να παραβλέπει τη νέα τάση με τις AIO συσκευές και να δημιουργεί απόλυτη συμβατότητα μεταξύ αυτών! Και όλο αυτό με μια τόσο υπέροχη κατασκευή που γεμίζει το μάτι και την ψυχή!

Ευχαριστώ την Voopoo για τη δυνατότητα που μου έδωσε να δοκιμάσω αυτό το προιόν όπως και εσάς σου με διαβάσατε!
Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

 • ***
 • 672
 • Φύλο: Άντρας
 • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 17, 2020, 11:32 »
Τις δικες σου αντιστασεις τις διαβάζει κανονικά  Μάκη η τις στρογγυλοποιει  σαν το drag x.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

 • *****
 • 2350
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 17, 2020, 12:10 »
Πρός το παρόν να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παρουσιαστές :thumpup: :thumpup: :thumpup:για την τόσο λεπτομερή περιγραφή και ανάλυση.
Έχω μόνο μία απορία και φυσικά μένει να αποδειχθεί με την χρήση, η απορία συνιστάται στην αντοχή που έχει το συρταρωτό πορτάκι των μπαταριών, διότι έχει αποδειχθεί και σε άλλα Μοντάκια φυσικά ότι με την χρήση φσγώνονται τα αυτάκια που συγκρατούν τις μπαταρίες και έτσι υπάρχει μια σχετική χαλάρωση.
Αυτό όμως μένει να το δούμε μετά από αρκετή χρήση.

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • *****
 • 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 17, 2020, 12:11 »
Σταυρο στον επισκευασιμο Taifun που δοκίμασα μόλις μου βγάζει την αντίσταση ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα mod που τον έβαλα, στα 0.28ohm δηλαδή.

Αν εννοείς τα Pnp coils, και εκεί δοκίμασα ένα τανκ με 0.2 και 0.15 κεφαλές σε Argus GT, Drag X και Drag S. Και τα τρία τους εδωσαν επ'ακριβώς τις αναγραφόμενες τιμές των κεφαλών.

Υπενθυμίζω πάντως, και τα τρία mods τα δουλεύω με επισκευασιμες κεφαλές και σε προσωπικό επίπεδο δεν παρατηρώ προβλήματα με το διάβασμά τους. Το Argus με διαφορους rta's, τα Drag X και S με επισκευάσιμες της Voopoo και της Mechlyfe αντίστοιχα.

Φυσικά δεν μπαίνω στη διαδικασία να υπολογίζω κάθε φορά το coil που φτιάχνω σε κάθε μια από τις επισκευασιμες κεφαλές. Αλίμονο.

Αυτό που μετράει όμως περισσότερο σε αυτό το νήμα (υποθέτω ) είναι ότι το Argus διαβάζει τους rta's όπως και τα υπόλοιπα mods, σωστα;


Edit: μόλις μου έκοψε να κάνω και το άλλο! Έβαλα το τανκ με την επισκευασιμη της Mechlyfe που την έχω στημένη και μέχρι τώρα το S μου τη διάβαζε στα 1ohm. Το Argus μου τη διαβάζει ξεκάθαρα στα 0.91!
Υποθέτω λοιπόν ότι το τελευταίο είναι η απάντηση στο ερώτημα που έθεσες..

Edit 2: Μπιλ το πορτάκι δείχνει στιβαρό σαν βράχος πάντως. Πιστεύω ότι θα κρατήσει για πολύ καιρό αλλά μένει να το δούμε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος maikpla

 • 1
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 21, 2020, 20:19 »
Ελλάδα πότε θα έρθει, και αν γνωρίζει κάποιος τιμή

Sent from my SM-T715 using Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος dinos_74

 • *****
 • 1683
 • Φύλο: Άντρας
 • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 18, 2020, 20:30 »
Νταξει,δεν έχω λόγια.
Απλά κουκλί.

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

 • ***
 • 863
 • Φύλο: Άντρας
 • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 18, 2020, 20:42 »
Ωραίος!  :thumpup:
Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. Το βλέπεις ανθεκτικό όπως το ήθελες;

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

 • *****
 • 1683
 • Φύλο: Άντρας
 • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 18, 2020, 21:04 »
Aegis δεν είναι,αλλά δείχνει βαρβατο και αυτό.
Έπαθα πλάκα με τον όγκο του για δυμπαταρο.
Τα ρεύματα γνωστά από το drag και είναι κουκλί :D

Αποσυνδεδεμένος billythekid

 • *****
 • 2350
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Voopoo Argus GT 160W
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 19, 2020, 00:10 »
To εχω και εγώ εδώ και 1 εβδομάδα περίπου, άν και είχα γενική αποχή από την VOOPOO.
Φυσικά όπως περίμενα από ομορφιά δίνει ρέστα, από ποιότητα κατασκευής ο χρόνος θα δείξει ειδικά σε κάτι που η voopoo φημίζεται και είναι το χρώμα.
Τώρα να αναφέρω μερικά προβλήματα που ανακάλυψα μέχρι τώρα.
1. Αυτό το δεύτερο πάτημα μετά τον γρήγορο ύπνο του argus δεν συνηθίζεται με τίποτα, ίσως μόνον με αποκλειστική χρήση για μεγάλο διάστημα μαζί του.
2. Βάζουμε λοιπόν έναν RTA  ας πούμε 0.80Ωhm (σε όλα τα άλλα μοντάκια τον διαβάζει εκεί περίπου) με το πρώτο βίδωμα τον διαβάζει 0.76 (κανένα πρόβλημα) και προτείνει 15watt, το πάω εγώ στα 18 και ατμίζω (πάλι κανένα πρόβλημα), μόλις το πάρει ο ύπνος και το ξυπνήσω με δύο κλικ διαβάζει ξανά την αντίσταση και την βρίσκει 0.72Ωhm και προτείνει 25watt. Φυσικά αυτό το πρόβλημα έχει τεσταριστεί και με άλλα μοντάκια αλλά και διαφορετικούς RTA's. Να μην ξεχάσω να ενημερώσω ότι αυτό συμβαίνει στο RBA Mode.
Συμπέρασμα: Κλασσική voopoo χρειάζεται επειγόντως update και απορώ γιατί δεν βγήκε ακόμη.

EDIT : Οι Reviewers παρακαλούνται να το ζητήσουν από την VOOPOO.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2880 375031 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 23:22
από alexandertg
Ulton VWM Innova RTA [Κλώνοι επισκευάσιμων] 127 570 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 23:06
από Ribot
Τι θα κανουμε εμεις οι γεροι; Συζήτηση για το άτμισμα 53 3353 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:48
από billythekid
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες [Αρώματα] 1406 162897 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:26
από kyrgiannis
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2102 288387 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 02, 2023, 13:47
από morfin
The Billet Box [Ηλεκτρονικά mods] 349 53851 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 01, 2023, 13:07
από Mantis039
Δημιουργία υγρών(για νέους ατμιστές) Ιδιοκατασκευές υγρών 2577 429563 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 30, 2023, 22:26
από johnniesenser
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 441 67018 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 30, 2023, 20:56
από Tem
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 131 27252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 29, 2023, 22:49
από Tem
VAPORESSO ARMOUR MAX KIT (2x21700) [Ηλεκτρονικά mods] 3 934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 21:40
από memostrikas
CORE RTA by Vapefly [Με φιτιλοαντίσταση] 11 1724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 20:30
από e-akapnos
Επιλογή ατμοποιητή με χαμηλή κατανάλωση Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 0 268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 09:40
από LPD