Καλημέρα.
Έχω ένα πρόβλημα με τον Zenith Pro, αλλά δεν βρήκα κάποιο νήμα για τους Zenith (Pro & Zlide).
Αν υπάρχει και απλώς δεν το βρήκα εγώ, παρακαλώ ένας συντονιστής ας το συγχωνεύσει.
Μιας και μετά από 7 χρόνια στριψιμάτων αντιστάσεων και βαμβακιών βαρέθηκα λίγο, είπα (εδώ και κάποιους μήνες) να κάνω ένα διάλειμμα με έναν εργοστασιακό.
Ο Zenith Pro, καθώς γίνεται αρκετά αεράτος και έχει καλό χτύπημα, με βόλεψε. Οι δε αντιστάσεις του, χρησιμοποιώ την 1.0Ωμ, είναι σκυλάκια σκέτα. Για κάνα δίμηνο πήγαινε τραίνο. Αλλά, εδώ και κάμποσες μέρες μου κάνει "νερά".
Παρουσιάζει διαρροή από τις τρύπες του αέρα. Ακόμα και με καινούργια αντίσταση.
Τον λύνω, τον καθαρίζω/σκουπίζω καλά, τον δένω επίσης καλά, τον γεμίζω και για καμμιά ώρα τα πάει καλά.
Μετά ...τσουπ! να 'σου το έντονο δάκρυσμα. Το υγρό γλύφει τις τρύπες του αερα, κυλάει και βγαίνει στο κάτω μέρος της βάσης, στον πόλο αλλά, όταν είναι αρκετό, και εξωτερικά του ατμοποιητή.
Το τζαμάκι δεν είνα σπασμένο. Η αντίσταση κάθετα καλά στην θέση της. Το βίδωμα του δαχτυλιδιού είνα ΟΚ.
Το υγρό μου είναι σκέτη βάση με 80% πολυπροπυλένη και 20% γλυκερίνη, 4-5 νικοτίνη. Πάντα έτσι ήταν.
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;