vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Twitter

Steamcrave Meson RTA

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • ***
  • 876
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Steamcrave Meson RTA
« στις: Φεβρουαρίου 20, 2023, 22:00 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)







Ποιος να το περίμενε ότι ατμοποιητής με τις εισαγωγές αέρα από πάνω δεν θα έδινε γεύση και θα ήταν αδιάφορος ε; Τέλος πάντως, αυτή θα είναι ακόμα μία σύντομη παρουσίαση από εμένα γιατί προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο παραπάνω. Ο Μeson RTA είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής μονής αντίστασης με διάμετρο 25μμ, ύψος 59μμ, χωρητικότητα υγρού 5μλ με το ίσιο και 6μλ με το bubble τζαμάκι, παίρνει επιστόμια τύπου 810 και έχει δαχτυλίδι αέρα. Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, ένα bubble τζαμάκι, ένα κατσαβιδάκι, ανταλλακτικές βίδες και όρινγκ.

Αυτά.

Όχι ντάξει, θα ασχοληθώ λίγο ακόμα μαζί του. Όπως και στους υπόλοιπους ατμοποιητές της εταιρείας, το τοπ καπ ξεβιδώνει για να γεμίσουμε με υγρό τον ατμοποιητή. Πάντα ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των τοπ καπ της Steam Crave μου άρεσε και με βόλευαν. Έτσι και εδώ, το τοπ καπ έχει γύρω γύρω μια σαγρέ επιφάνεια οπότε μπορούμε εύκολα να το πιάσουμε και με αρκετές βόλτες αυτό ξεβιδώνει. Από κάτω έχουμε δύο τρύπες για την αναπλήρωση του υγρού, μεγαλούτσικες οπότε και το γέμισμα είναι παιχνιδάκι. Όπου και να στάξεις, το υγρό θα καταλήξει μέσα στο τανκάκι. Ακριβώς στη μέση τώρα έχουμε έχουμε έναν δεύτερο σωλήνα(το λεγόμενο chimney που λεν και στα χωριά μας) που βιδώνει/ξεβιδώνει με ένα κέρμα ή κάποιο άλλο εργαλείο και στενεύει το εσωτερικό. Αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφω, πολύ πιθανό, τσεκάρετε τα γκιφ από κάτω. Στο εσωτερικό της καμπάνας έχουμε και ένα δεύτερο κομμάτι με honeycomb(κυψελωτή;) σχεδιασμό ώστε ο αέρας που χτυπάει την αντίσταση να χτυπάει πιο απαλά την αντίσταση.

Ίδιας φιλοσοφίας και το κάτω μέρος του ατμοποιητή. Ξεβιδώνουμε το κάτω μέρος και πιάνουμε τον 510 και τραβάμε για να βγει το ντεκ και να το βιδώσουμε σε ένα μοντ για να στήσουμε. Το ντεκ τώρα είναι τύπου postless και έχουν βάλει ανάποδα τις δύο τρύπες που μπαίνουν τα ποδαράκια της αντίστασης. Συνήθως οι έτοιμες αντιστάσεις που αγοράζουμε ή ο τρόπος που στρίβουμε εμείς αντιστάσεις είναι δεξιόστροφα οπότε και εδώ πρέπει να στρύψουμε ανάποδα ή αν έχουμε έτοιμη αντίσταση να την λύσουμε και να την ξαναστρίψουμε οπότε καλύτερα όχι. Οι βίδες κλασικά είναι άλεν οπότε και εγώ προσωπικά τις αλλάζω αμέσως με τις ίσιες που έχει μέσα η συσκευασία. Αν βρεις εύκολα το ύψος που θέλει κόψιμο στα ποδαράκια της αντίστασης, το στήσιμο είναι πολύ εύκολο αν έχεις στήσει ξανά σε τέτοιου είδους ντεκ. Τα δύο λούκια για το βαμβάκι είναι αρκετά μεγάλα οπότε μη φοβάστε και βάλτε όσο θέλει για να καλυφθεί πλήρως το λούκι. Προσοχή μόνο ότι αφήνουμε αρκετό βαμβάκι γιατί το υγρό έρχεται από το κάτω μέρος οπότε θέλει τόσο όσο ώστε να φαίνεται από το κάτω μέρος και να πιάσει υγρό. Όχι ιδιαίτερα τρελό αφράτεμα αλλά εγώ προσωπικά αφρατεύω πάντα αρκετά.

Δεν έχω να γράψω κάτι για τζούρα και γεύση γιατί δεν μου άρεσε οπότε για μένα είναι τέρμα αδιάφορος, για άλλους μπορεί να είναι εξαιρετικός.





 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2880 375043 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 23:22
από alexandertg
Ulton VWM Innova RTA [Κλώνοι επισκευάσιμων] 127 576 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 23:06
από Ribot
Τι θα κανουμε εμεις οι γεροι; Συζήτηση για το άτμισμα 53 3359 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:48
από billythekid
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες [Αρώματα] 1406 162899 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:26
από kyrgiannis
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2102 288389 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 02, 2023, 13:47
από morfin
The Billet Box [Ηλεκτρονικά mods] 349 53852 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 01, 2023, 13:07
από Mantis039
Δημιουργία υγρών(για νέους ατμιστές) Ιδιοκατασκευές υγρών 2577 429565 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 30, 2023, 22:26
από johnniesenser
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 441 67019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 30, 2023, 20:56
από Tem
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 131 27253 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 29, 2023, 22:49
από Tem
VAPORESSO ARMOUR MAX KIT (2x21700) [Ηλεκτρονικά mods] 3 934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 21:40
από memostrikas
CORE RTA by Vapefly [Με φιτιλοαντίσταση] 11 1724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 20:30
από e-akapnos
Επιλογή ατμοποιητή με χαμηλή κατανάλωση Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 0 268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 09:40
από LPD