Αν επιτρέπεται γιατί διαφωνείς με την πώληση ετοίμων κλώνο συνταγών?
Ξέρεις πόση δουλειά και πόσες δοκιμές θέλει για να καταφέρεις να κλωνοποιήσεις ένα έτοιμο περίπλοκο υγρό; Καμία σχέση με κλώνους ατμοποιητών ας πούμε. Και μετά από όλη αυτή την δουλειά βγάζεις την συνταγή για να την μοιραστείς με την DIY κοινότητα και έρχονται τα καταστήματα να την πουλήσουν σαν δικό τους υγρό. Δεν λέει.Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κατάστημα είναι ειλικρινές ως προς αυτό, δηλαδή διάλεξαν μια συνταγή για την οποία εσύ π.χ ξόδεψες αρκετά χρήματα για αρώματα έκανες 10-20-30 αποτυχημένα μπουκάλια μέχρι να βρεις την αναλογία και μετά μοιράστηκες αφιλοκερδώς στο ίντερνετ.
Για μένα που έχω εθισμό στα πολύ γλυκά ποια προτείνετε να δοκιμάσω;
Αθήνα υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα για δοκιμή?Vapesin
Καλα και αγια τα υγρα αυτα, αλλα μια παρατηρηση για τους πολυ συμπαθεις και αξιοσεβαστους κατα τα αλλα reviewers:
Εκφρασεις του τυπου: "βασισμενα στο γευστικο προφιλ...", "τα υγρα απο τα οποια εχουν εμπνευστει..."," η εκδοχη του παρασκευστη για...(λες και ο παρασκευαστης ηξερε την πρωτοτυπη συνταγη, η' την εχει, και ειπε να τη βελτιωσει :) ) " κλπ, δεν ειναι ακριβεις. Τα υγρα αυτα ειναι προσπαθεια κλωνοποιησης απο την αρχη (ονομα), μεχρι το τελος (περιγραφη). Αυτο ουτε ο ιδιος ο παρασκευαστης το κρυβει (το αντιθετο), αφου αλλοστε δεν ειναι κακο και στο κατω κατω εκει αποβλεπει εμπορικα, με οπλο τη χαμηλη τιμη σε σχεση με το πρωτοτυπο. Οποτε δεν υπαρχει λογος για να χρυσωνει το χαπι ο οποιος κρινει αυτα τα υγρα με εκφρασεις σαν τις παραπανω. Απο εκει και περα κατα τη γνωμη μου το πρωτο που πρεπει να κρινει καποιος ειναι το κατα ποσο εχει αποδοθει η πρωτοτυπη γευση (που αυτος ηταν αλλοστε και ο στοχος του παρασκευαστη, και ο λογος που καποιος θα τα αγορασει), και ποιες ειναι οι διαφορες, και δευτερευοντος αν το υγρο αυτο ειναι καλο και ποσο...
Χρονια πολλα σε ολο το φορουμ!Καλημερα και χρονια πολλα.
Ξεθαβω ...κανονικα το νημα!
Αν καποιος τα ατμιζει (για αρωματα αναφερομαι) και χει ορεξη να γραψει, θα ηθελα να μαθω:
1. Αν γενικα ειναι "καθαρα" και φιλικα προς τις αντιστασεις.
2.Αν δουλεουν στο 10% για 50/50
3. Αν ειναι ευκολοατμιστα και δεν μπουχτιζουν.
Περοσοτερο για το Crunchy Cereal και για την μηλοπιτα.