vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

150 επισκέπτες, 3 χρήστες
ifrit, striftos, camber

Twitter

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος soulplayer

• **
  • 173
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες
« Απάντηση #2865 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2023, 17:47 »
Καλησπερα σε ολους..Εγω θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του Innova,εαν ολοι οι συνδυασμοι αερα του ατμο, ανταποκρινονται σωστα κ καλα..Επισης,κατα την γνωμη σας,σε ποιον απο αυτους παιζει καλυτερα κ τι γευσεις πιστευετε οτι του ταιριαζουν??

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2231
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #2866 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2023, 20:23 »
Σωστά. Τα γράφω παραπάνω, αλλά στα υποκειμενικά για τα οποία ρωτάει ο φίλος ΔΕΝ αναφέρομαι ποτέ.
Για να μην χανόμαστε στην μετάφραση, επαναλαμβάνω πως στην ουσία δεν μιλάμε για μία εντελώς καινούρια & άγνωστη κατασκευή που χρειάζεται δική της ανάλυση όσον αφορά την απόδοση. Μιλάμε στην κυριολεξία, για το tank του Imperia φορεμένο στην (βελτιωμένη λειτουργικά μόνο) βάση του Integra. Και voila ο Innova.

Οπότε οποιεσδήποτε πληροφορίες για την απόδοσή του βρίσκονται ήδη στα αντίστοιχα νήματα εδώ στο forum των Integra/Imperia, που είναι οι ίδιες & στους δύο.
Ουσιαστική διαφορά τους είναι η εισαγωγή του αέρα. Στους Integra/Innova η τζούρα μου φαίνεται πιό σμουδάτη & αθόρυβη (στον Innova μου φαίνεται ακόμη καλύτερη) & είναι από το πλάϊ, με το δαχτυλίδι. Στον Imperia η εισαγωγή του αέρα είναι κάτω από την αντίσταση, συνολικά έχει περισσότερες επιλογές (& στο κλειστό & στο αεράτο) με την αγορά όλων των airdisks, αλλά υπολείπεται (ανεπαίσθητα ελαφρά) σε τζούρα & θόρυβο των άλλων δύο..

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos109

• 2
« Απάντηση #2867 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2023, 00:19 »
Παρακαλώ,ξέρει κάποιος συνατμιστής,πως μπορω να ψωνίσω απο 2Fdeal,Χωρίς να εχω πρόβλημα να μου κρατήσουν τον ατμοποιητη στο τελωνείο?Ευχαριστώ!

« Απάντηση #2868 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2023, 01:11 »
Οι φόροι είναι ήδη προπληρωμένοι πλέον και επομένως δεν υπάρχει καμία τελωνειακή υποχρέωση.
 έγραφε ο billythekid τον Ιούνιο φέτος σε μία συζήτηση εδώ στο φόρουμ, στο δασμοί και τελωνεία νομίζω. Και εγώ νομίζω πως είχα διαβάσει κάπου, ότι είναι έτσι, πλέον.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2231
« Απάντηση #2869 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2023, 05:26 »
Παρακαλώ,ξέρει κάποιος συνατμιστής,πως μπορω να ψωνίσω απο 2Fdeal,Χωρίς να εχω πρόβλημα να μου κρατήσουν τον ατμοποιητη στο τελωνείο?Ευχαριστώ!
Δες inbox σου.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Mensanos

• *
  • 19
  • ΜΕΤΡΟΝΑΡΙΣΤΟΝ
« Απάντηση #2870 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2023, 18:52 »
Παρελαβα και τον δικο μου ulton innova απο f2d. Κανενα προβλημα και ο κλωνος ειναι αψογος ποιοτικα και λειτουργικα. Αγορασα και το δευτερο δαχτυλιδι με την μονη οπη οπου εμφανισιακα μου καθεται καλυτερα στο ματι. Ως χρηστης με μικρη εμπειρια θα πω τι μου αρεσε και τι οχι. Στα θετικα θα βαλω το γεμισμα απο πανω, την σχετικα καλη χωρητικοτητα, τις πολλες ρυμισεις αερα, την ρυθμιση που εχει για να τον ευθυγραμμισεις με το mod και το καταπληκτικο deck οσο αφορα την ευκολια στησιματος. Επισης εχω την αισθηση πως μου ανεβασε το χτυπημα σε συγκριση με τον Kuma. Στα θετικα οτι μπορεις να του αυξησεις και την χωρητικοτητα με extra parts. Απο την αλλη ομως εχει και καποιους περιορισμους. Τι δεν μου αρεσε. Δεν μπορει π.χ. να παρει ενα drip tip με ενσωματωμενη ψυκτρα ή οποιοδηποτε drip tip που να εχει μεγαλυτερη διαμετρο βασης απο το νορμαλ 510 και να μπορεις να το ανοιγεις για την αναπληρωση. Για τους περισσοτερους ισως να ειναι αδιαφορο βεβαια. Επισης δεν ξερω αν μπορεις να του φορεσεις μεγαλη σε μηκος αντισταση (ή με πολυ αραιες σπειρες) καθως οι βιδες ειναι ακριβως στο κεντρο, οποτε τα ποδαρακια της αντιστασης δεν θα ερθουν σε μια ευθεια με αυτες αλλα θα συγκλινουν προς το κεντρο. Θα το δοκιμασω εν καιρο. Επισης θα ηθελα στο κλεισιμο και ανοιγμα των υγρων μια μεγαλυτερη σαφηνεια, να κανει ενα ειδους "κλικ" ισως ή να νιωθεις ενα κουμπωμα. Δεν γνωριζω αν αυτο ειναι κατασκευαστικα εφικτο αλλα η περιστροφη ειναι αρκετα ελευθερη εκτος της μεσαιας θεσης που ελευθερωνεται ολο το deck και γινεται καπως αντιληπτο. Μια προσοχη χρειαζεται στο οριγκακι για το δαχτυλιδι του airflow που μπορει να φυγει με το παραμικρο. Εγω που δεν το γνωριζα εξ'αρχης το εχασα στο πρωτο λυσιμο-πλυσιμο. Εχει λιγο θορυβο ο οποιος δεν γινεται αντιληπτος στην μικρη διατομη αερα αλλα σε γενικες γραμμες εχω μεινει ικανοποιημενος απο την γευση που μου δινει στα υγρα μου. Καλα ατμισματα να εχουμε φιλτατοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2023, 20:45 από Mensanos »

• 2231
« Απάντηση #2871 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2023, 15:42 »
...Mια προσοχη χρειαζεται στο οριγκακι για το δαχτυλιδι του airflow που μπορει να φυγει με το παραμικρο. Εγω που δεν το γνωριζα εξ'αρχης το εχασα στο πρωτο λυσιμο-πλυσιμο.

Δεν μπορεί να φύγει με το παραμικρό.ΚΑΘΕ φορά στο λύσιμο του ατμοποιητή φεύγει. Αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο. Παίζει 2πλό ρόλο.

1)Συγκρατεί στη θέση του & στεγανοποιεί το πάνω μισό του διαιρούμενου deck & 

2) Δίνει τριβή στο δαχτυλίδι του αέρα ώστε να μην περιστρέφεται ελεύθερα.
Καλοάτμιστος!!! 

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• **
  • 140
« Απάντηση #2872 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2023, 19:17 »
Δες inbox σου.  :thumpup:
μπορώ  να έχω κι εγώ τις οδηγίες παίδες; :)

• 2231
Done.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tom patrik

• *
  • 21
Done.  :thumpup:
pls can you send me also,ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!

• 2231
Τσεκάρισε το e mail σου!  :thumpup:

Με την ευκαιρία, να δώσω & τις εντυπώσεις μου για τον Ulton Innova κατασκευασμένο από τιτάνιο. Εχει μία διαφορά τιμής στα €8 επιπλέον (€37 έναντι €29 ), αλλά είναι κατά πολύ ελαφρύτερος (27gr ζυγίζει). Κατά τα άλλα, η ίδια ποιοτική κατασκευή αλλά με μία διαφορά στην λειτουργικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη, λόγω του υλικού κατασκευής του: Η περιστροφή του ελέγχου ροής των υγρών είναι εντελώς βελούδινη, με το μειονέκτημα του υλικού όμως ότι στην τριβή νοιώθεις (& ακούς) την τριβή του σκληρού μετάλλου κατά τον χειρισμό. Ο κατασκευασμένος από SS316 έχει κάποια αντίσταση κατά την περιστροφή, ενώ είναι & αθόρυβος.
Οχι τίποτα το δυσάρεστο φυσικά, μιλάω για OCDπαθείς σαν ελόγου μου που ψειρίζουν τα πάντα στην λεπτομέρεια.  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2023, 20:19 από treloneritis »

Αποσυνδεδεμένος Christos Z

• **
  • 169
  • To Vape or Not To Vape
Τρελονερίτη όσον αφορά τη θερμική συμπεριφορά του τιτανοινόβα σε σχέση με τον ατσαλένιο ή και με άλλους άτμο που έχεις, έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά; Δηλαδή ζεσταίνεται το ίδιο, περισσότερο ή λιγοτερο;

Αποσυνδεδεμένος xloupas

• **
  • 189
Καλό μήνα σε όλους και να προσθέσω Γιώργο γράφει στην περιηραφη titanium aloy κράμα δηλαδή λογικά όπως μεταφράζεται τιτανίου κοινώς πρόσμιξη με άλλα μέταλλα γιατί από μία απλή έρευνα που έκανα πάει 6,5 δολάρια το γραμμάριο αν κάνουμε τον υπολογισμό η τιμή που ζητάει ο Κινέζος των 37 ευρώ δεν φτάνει για να καλύψει μόνο το μέταλλο.
Όπως και να χει όσοι το πήρατε καλό ατμίσματος να είναι και να το χαρείτε.

Αποσυνδεδεμένος nXtLs

• 906
Τον έψηνα μιας κ γνήσιος στα 300 plus δεν παίζει ! Αν διάλεγες ανάμεσα στους 2 ποιον θα διάλεγες ; Τιτάνιο η SS ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2231
Ατμίζω στα 13W-17W, .600Ω-1.200Ω , 1 τρύπα 1.00mm με διάρκεια τζούρας γύρω στα 3,5-4 sec & σχεδόν πάντα πιπίλα. Τα γράφω επειδή θεωρώ σημαντικό το πώς ατμίζουμε & η συμπεριφορά είναι σίγουρο πως θα αλλάξει με διαφορετικό στυλ ατμίσματος.
Ναι, τώρα που το ανέφερες τώρα το πρόσεξα ότι ο ttaniumInnova είναι ψυχρότερος. Ετσι όμως απαντώ & στο εάν ο ατμοποιητής ζεσταίνεται εν γένει. Αφού λοιπόν χρειάστηκε να ερωτηθώ για να το παρατηρήσω, άρα, (για μένα & με το δικό μου σετάρισμα, πάντα) ο ατμοποιητής δεν ζεσταίνεται.
Για το εάν τα υλικά κατασκευής είναι & αυτά που περιγράφονται...never trust what merchants/marketers say.  :hmmm: Πολλά έχουν ακουστεί & γραφεί για τα chineseum (κινέζικα μέταλλα) είτε SS είτε titanium είτε Ultem είτε δενξερωγωτί  :angel: .  Φυσικά, εδώ καλά-καλά δεν ξέρουμε το τί τρώμε, το αν πληρώσαμε για την αναγραφόμενη ποσότητα ή για λιγότερη. Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για κράματα μετάλλων σε κάθε μεταλλική κατασκευή για να αποφευχθεί η σύγχυση ότι ο συγκεκριμένος είναι από καθαρό τιτάνιο ή ότι η βέρα που φοράμε είναι από καθαρό χρυσό...
Για το τέλος, τον titanium θα αγόραζα αν έπρεπε να αγοράσω μόνο έναν. Εχω όμως αγοράσει τρεις (2 SS & 1 titanium) οπότε μην δίνετε βάση στην γνωμούλα μου.  :fight_hammered2: .
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2023, 21:56 από treloneritis »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2970 372992 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 03:23
από treloneritis
VAPORESSO ARMOUR MAX KIT (2x21700) [Ηλεκτρονικά mods] 3 776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 21:40
από memostrikas
CORE RTA by Vapefly [Με φιτιλοαντίσταση] 11 1570 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 20:30
από e-akapnos
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 130 26552 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 18:10
από athmichalop
Δημιουργία υγρών(για νέους ατμιστές) Ιδιοκατασκευές υγρών 2573 428587 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2023, 11:12
από Antiprosopos
Τι θα κανουμε εμεις οι γεροι; Συζήτηση για το άτμισμα 37 2414 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 22:57
από Chris66
Επιλογή ατμοποιητή με χαμηλή κατανάλωση Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 0 180 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 09:40
από LPD
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2098 287466 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 27, 2023, 08:07
από lounik
Άτμισμα και σακχαρώδης διαβήτης (ή: Ηλεκτρονικό τσιγάρο και ζάχαρο) Θέματα υγείας 30 16927 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2023, 20:39
από ChrisZ
Voopoo drag S/X pro [Ηλεκτρονικά mods] 5 3097 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 24, 2023, 17:00
από raven21gr
Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers Ατμοποιητές "εμπορίου" 1391 195180 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2023, 21:18
από Doubt
VOOPOO Drag 4 [Ηλεκτρονικά mods] 7 2359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2023, 07:46
από ZoeM