* * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Σελίδα Facebook

Twitter

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
[Νομοτεχνικά] / Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Τελευταίο μήνυμα από ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ στις Σήμερα στις 15:28 »
Επίσης χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση και καθαρά εμπειρικά σαν μάνα κόρης που περνάει τώρα στη μεταεφηβική ηλικία,

έχω την εντύπωση ότι, ιδιαίτερα τα αγόρια, θεωρούν το άτμισμα πολύ cool (όπως παλιότερα το τσιγάρο).  Εξάλλου σήμερα όλα τα παιδιά (και όχι μόνο) είναι καλωδιωμένα.

Το έζησα τα χρόνια που επισκεπτόμουν το σχολείο της κόρης μου.

Όσο για το χρόνο και τον κόπο ... εδώ προλαβαίνω εγώ με δουλειά και σπίτι, δεν θα προλαβαίνει ο έφηβος, ο οποίος εκτός από χρόνο επιπρόσθετα διαθέτει οξύτερη όραση και περισσότερη επιδεξιότητα στα χέρια? 

Και τα pods απλοποιούν την διαδικασία έτσι κι αλλιώς.  :) 
2
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές / Απ: Ποιο drip tip για hastur mini?
« Τελευταίο μήνυμα από ako στις Σήμερα στις 15:26 »
Δες και το παρακάτω drip tip από atmistique, μια και θες 3mm εσωτερική διάμετρο. Και από υλικό για όλα τα γούστα:

https://www.atmistique.gr/?s=drip+tip+510+eviva&post_type=product
3
[Ηλεκτρονικά mods] / VOOPOO ALPHA ZIP MINI KIT 120W
« Τελευταίο μήνυμα από petra στις Σήμερα στις 15:16 »
ALPHA ZIP MINI KIT by VOOPOO
H οικογένεια της VOOPOO αυγαταίνει με ταχείς ρυθμούς. Ένα νέο μοντ, ένα νέο κιτ έρχονται να εμπλουτίσουν την γκάμα της.
Το zip mini είναι ένα μοντ της σειράς alpha, μαζί με τον κουασιμόδο alpha one και το zip. Κατ΄ουσία είναι μια παραλλαγή του drag platinum mini 2, με ασημί αντί για gun metal, λίγο διαφορετικό σχήμα και μεταλιζέ χρώμα αντί για μια πλευρά ρεζίν και μια μεταλλική με τη λέξη drag. Τεχνικά και διαστασιολογικά τα δυο μοντ είναι παρόμοια και μόνο με τα δεδομένα της voopoo βέβαια μπορούν να θεωρηθούν μίνι.

Το zip mini kit δεν είναι τίποτε άλλο, από το zip mini mod, μαζί με το ολοκαίνουριο ΜΑΑΤ tank σε ασημί χρώμα, που παρουσίασα πριν λίγες ημέρες.
Επομένως, στο κουτί περιέχονται πολλά πράγματα:
Μοντ, καλώδιο micro usb, οδηγίες χρήσης, κάρτα gene chip, καρτα εγγύησης
Βάση ατμοποιητή, 2 κεφαλές ΜΤ, 2 pyrex tank, oring, μανουαλ, καπάκι ατμοποιητή με επιστόμιο, καμπάνα.

ΤΟ ΜΟΝΤ
Eξ ολοκλήρου μεταλλικό και τετράγωνο, με ματ φινίρισμα και ανάγλυφα πολύχρωμα μεταλλικά πλαινά, έχει επιπλέον αρκετές χαράξεις σε όλο του το σώμα, έτσι ώστε να μη δείχνει ευτελές.
Οι διαστάσεις του είναι 80Χ48.5Χ24, η ισχύς του 120 βατ, το βάρος του 186γρ, ενώ τροφοδοτείται από ενσωματωμένη διπλή μπαταρία 4400mah. Τα υλικά κατασκευής του είναι ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό και zinc alloy. Φοράει το gene chip. Σχεδόν ίδιες διαστάσεις, βάρος και μπαταρία φοράει το drag 2 platinum mini, με μόλις 3 βατ λιγότερα. Αισθητικά, οι διαφορές τους έχουν να κάνουν με το εξόγκωμα για το κουμπί στο zip mini και το φινίρισμα με διαφορετικά υλικά και χρώματα. Θα έλεγα μέχρι και το κενό ατμοποιητή-μοντ είναι το ίδιοΟμοιότητες υπάρχουν και στο μενού βέβαια, αφού φοράνε το ίδιο ή παραλλαγή του ίδιου τσιπ.
Οι προστασίες του μοντ:
Βραχυκύκλωμα, cut off, υπερθέρμανση, προστασία από υπερβολική έξοδο βολτ, υπερφόρτισης, χαμηλής μπαταρίας, βραχυκυκλώματος από ατμοποιητή και υποστήριξη ισόρροπης φόρτισης μπαταριών.
Το λογισμικό του επιδέχεται αναβάθμισης. Στο μοντάκι που ήρθε στα χέρια μου, το λογισμικό που φοράει είναι το 1.00ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:
5 φορές γρήγορο πάτημα του fire για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του μοντ
3 φορές για εναλλαγή fit mode/power mode/TC mode. Το fit mode έχει τρεις ρυθμίσεις, 1 για εξοικονόμηση μπαταρίας, 2 για καλύτερη γεύση, 3 για περισσότερο ατμό, με οριακά διακριτές τις διαφορές μεταξύ τους.
+ και fire για κλείδωμα ξεκλίδωμα
-και fire για περιστροφή της οθόνης.
Υπάρχουν κι εδώ 5 μνήμες για custom TC,
Κρατώντας πατημένα τα +και – μπορούμε να δούμε και το s/n του τσιπ, αλλά και την βερσιόν του λογισμικού της συσκευής.
Το TC υποστηρίζει SS, Ni, Ti, αλλά με το VooPoo PC App μπορούμε να προσθέσουμε και NC.
Στη λειτουργία TC, αν κρατήσουμε πατημένο το – όταν έχουμε 200oF γυρνάει σε Κελσίου και με το – πατημένο στους 100οC γυρνάει σε φαρενάιτ.
Για να ρυθμίσουμε τα βατ σε TC mode, πρέπει να είμαστε σε TC mode και να πατήσουμε 4 φορές το fire. Μετά με το + και – ρυθμίζουμε τα βατ από 5-80
Όταν το μοντ λειτουργεί σε TC, κρατώντας πατημένα τα + και – εμφανίζεται και η λειτουργία F, που πατώντας μας δείχνει στο σύρμα που είμαστε ποια είναι η τιμή coefficiency, ώστε αν θέλουμε, να την αλλάξουμε. Πχ σε SS tc μου εμφάνισε το 1300,
Ενώ, σε Μ1-5 λειτουργία με τα + και – εμφανίζει την καμπύλη λειτουργίας με 10 διαβαθμίσεις το δευτερόλεπτο, για να ορίσουμε σε καθεμία ξεχωριστά διαφορετική θερμοκρασία.Στα 30 λεπτά μη λειτουργίας το μοντ μπαίνει σε sleep mode, ενώ με φορτιστή 5V/2A η συσκευή φορτίζει σε 2 ώρες.
Υπάρχει ανεξάρτητου κατασκευαστή λογισμικό εγκεκριμένο από την Voopoo για περαιτέρω παραμετροποίηση του μοντ. Λεπτομέρειες εδώ:
Κάθε φορά που αλλάζουμε ατμοποιητή, το μοντάκι μας ρωτάει αν έχουμε νέο coil. Αυτό εξυπηρετεί αν αφηρημένα αλλάζουμε DL με MTL ατμοποιητές, ώστε να δούμε μη τυχόν έχουμε 80W και κουμπώσαμε πάνω κάποιον πχ eviva.ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: Το ZIP mini είναι ένα άριστο εργαλείο, διαθέτοντας εξαιρετικά ρεύματα, παρά την ενσωματωμένη μπαταρία. Το έκανα συγκριτικό στα 60 βατ με το platinum με τις 2 sony και δεν υστερούσε σε απόδοση. Υστερεί σε αυτονομία και φαντάζομαι ότι αν κάποιος δουλεύει σε άνω των 80βατ θα πρέπει να προτιμήσει ένα διμπάταρο 18650. Είναι καλοφινιρισμένο και βολικό. Δεν έχει μέρη που ξεβάφουν και είναι αναλογικά με το drag2 πολύ πιο ελαφρύ.
Προσωπικά το βρήκα οριακά μεγάλο για την άνεσή μου. Δυστυχώς ξεφεύγει από τα όρια με το τετράγωνο σχήμα του, που κάνει αισθητό όλο του το πλάτος, με συνέπεια να μην κάθεται άνετα στο χέρι μου. Όπως έχω ξαναγράψει, όμορφα τα καλύτερα ρεύματα από το invoke μου, αλλά αν δεν κάθετε καλά στο χέρι, δουλειά δε γίνεται. Προτιμώ κάτι που ταιριάζει καλά στο χέρι μου.
Βέβαια, για κάποιον που δεν έχει τέτοια κολλήματα, ούτε ατμίζει στα 80 βατ, είναι μια όμορφη και σοβαρή επιλογή. Και αρκετά οικονομική, μια και δε χρειάζεται εξτρά κόστος για μπαταρίες. Βέβαια οι MTLάδες θα στραβώσουν με την έλλειψη δεκαδικής διαβάθμισης στα βατ.

Για τον πολύ καλό ατμοποιητή ΜΑΑΤ έχω κάνει αναλυτική παρουσίαση εδώ:
Εν συντομία θα αναφέρω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά: 58Χ28 ή 24.5, ανάλογα αν φοράει το 4μελο bubble tank ή το 2μελο TPD tank. Ο ατμοποιητής αποτελείται από μια μικρή και λεπτή βάση, που βγαίνει για να αλλαχτεί η αντίσταση χωρίς να πειραχτούν τα υγρά. Την καμπάνα με το ενσωματωμένο δαχτυλίδι αέρα και τις σχισμές τροφοδοσίας υγρού. Ένα καπάκι με το πάνω μέρος να τραβιέται στο πλάι με το πάτημα ενός κουμπιού, για να γεμίσετε χωρίς να χρειαστεί να βγει το καπάκι από τον ατμοποιητή. Το επιστόμιο είναι ενσωματωμένο.
Οι καινοτομίες του ΜΑΑΤ τανκ είναι η ρεζέρβα υγρού κάτω από την κεφαλή, η τριπλή είσοδος αέρα, το έξυπνο γέμισμά του και το γρήγορο άρπαγμά του. Η απόδοσή του είναι εξαιρετική, όπως και η κατανάλωσή μλ και mah, κάτι το οποίο χρωστάει στις 3 κεφαλές της σειράς ΜΤ, που φοράει. Την μονή και τη διπλή της συσκευασίας και την τριπλή που διατίθεται ως ανταλλακτικό. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά θα δείτε στην παρακάτω φωτό και μετά τη φωτό ακολουθεί φωτορομάντζο:

BvlbuB.png[/img]


https://i.imgur.com/yGPCegd.png[/img]

Οι συνολικές εντυπώσεις μου από το σετ είναι καλές. Αν η εξελισσόμενη voopoo εγκατέλειπε αυτό το κόλλημα με τα σκληρά τετράγωνα σχήματα και συμπίεζε τις διαστάσεις, νομίζω ότι το μοντ θα ήταν τέλειο. Ο ατμοποιητής είναι ένας πολύ καλός εργοστασιακός DL. Ευχαριστώ την VOOPOOTECH, που μου εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά τα προιόντα της για παρουσίαση.

https://www.youtube.com/watch?v=wVceG44YGO0&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=wVceG44YGO0&feature=youtu.be
και το βίντεο για τον ατμοποιητή μόνο του
4
[Νομοτεχνικά] / Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Τελευταίο μήνυμα από panos στις Σήμερα στις 15:09 »
Σιγουρα δεν αντιδικουμε!

Παιδια εχω, αλλα ειναι μικρα ακομη, και τυχαινει τα παιδια συγγενων και φιλων μου που ξερω, τα οποία ειναι εφηβοι η νεοι, να ειναι ολα μη καπνιστες-μη ατμιστες. Τουλάχιστον φανερα, γιατι ποτε δεν ξέρεις.

Προσπαθω να καταλαβω το μηχανισμο που μπορεί να κανει ενα νεο να ατμισει, σκεφτόμενος ότι εγω αντιστοιχα ποτε δεν θα ατμιζα αν δεν ημουν ηδη εξαρτημενος καπνιστης.

Απο αυτά που γραφεις, φαινεται μια εικονα ότι ενας εφηβος αρχιζει το ατμισμα για να μη συνεχισει να καπνιζει, που φαίνεται λογικό, και εντελώς αντιθετο απο αυτο που θελουν να περάσουν ορισμενοι πολιτικοι + ΜΜΕ, ότι δηλαδή αρχιζει απο ατμισμα και μετα περνα στο καπνισμα.

5
[Νομοτεχνικά] / Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Τελευταίο μήνυμα από Π. Γιούρσης στις Σήμερα στις 15:03 »
Δεν αντιδικούμε, αλλά αν θέλεις , σοβαρά, να σου πω την άποψή μου για τα 12χρονα-16χρονα, ΓΝΩΡΙΖΩ ότι ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα παιδιά προεφηβικής - εφηβικής και μεταεφηβικής ηλικίας 12-17,99 ετών, ΕΧΟΥΝ δοκιμάσει τσιγάρο ή και κάτι άλλο. Είναι λοιπόν απείρως προτιμώτερο να μυηθούν στο άτμισμα παρά να συνεχίσουν το κάπνισμα ή τα άλλα.
Αν έχεις παιδιά ή εγγόνια θα το ξέρεις, αν όχι το γνωρίζεις από τον περίγυρό σου.
Μην ψάχνουμε το ιδανικό, το όχι νικοτίνη σε κάθε μορφή. Δεν υπάρχει. Ας πορευτούμε με την σημερινή πραγματικότητα. Αλλωστε το μη χείρον εστί βέλτιστο. Να είσαι καλά.
6
[Ηλεκτρονικά mods] / Απ: Βοήθεια στην επιλογή ηλεκτρονικού mod, συγκρίσεις
« Τελευταίο μήνυμα από spastos στις Σήμερα στις 14:55 »
Ειδα πως δεν το εχεις στις επιλογες σου Αλλα δεν μπορω να μην γραψω για το Tesla WYE TC Box Mod 85W.
Παναλαφρο και φανταστικη αισθηση στο χερι σαν βελουδο.
Πολυ καλα ρευματα εως εκει που παω εγω 20 watt το πολυ.
Σε tc δεν το εχω δοκιμαση ακομα αλλα απο οτι διαβαζω ειναι απροβληματιστο.
Ριξε μια ματια εγω δεν το περιμενα τοσα θετικα σε ενα μοντακι.
Και εγω 3 πικο ειχα εως τωρα. :)
7
[Νομοτεχνικά] / Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Τελευταίο μήνυμα από panos στις Σήμερα στις 14:48 »
Ολα αυτα που αναφερεις (απο τα οποια εχω κανει 2-3 κατα καιρους) γινονται για προσωπικη ευχαριστηση (μπάρμπεκιου) υγεία/αθλητισμό/κοινωνικοποίηση (Ορειβασία ιστιοπλοία Σέρφινγκ κτλ) ή παιδεια/δημιουργικότητα/αναπτυξη δεξιοτήτων (πχ μοντελισμος αερομοντελισμός κτλ).

Το ατμισμα όμως το ξεκινησα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να μην καπνιζω, και οι γνωσεις που πηρα απο αυτό ,επιστρεφουν σχεδον αποκλειστικά σε αυτό δεν εφαρμόζονται αλλου, το βλέπω σαν ενα "ευχαριστο φαρμακο απεξαρτησης" και με τα νεα μετρα βλέπω και ημερομηνια λήξης του, για εμενα τουλάχιστον που θελω 20-30 ml τη μερα.
Εκει ειναι η διαφορά. Δεν ειναι ακριβως "κερδος" αλλα προσπαθεια να ελαχιστοποιήσω τη ζημια μου απο το καπνισμα.

Και δεν γκρινιαζω ουσιαστικά, εγω το επελεξα, δεν μου το επιβαλλε κανεις, απλα μου κανει φοβερη εντυπωση γιατι ενας νεος να μπει στον κόπο και τα αρκετα μεγάλα εξοδα να ατμισει, αφου η ευχαριστηση που εγω τουλάχιστον παιρνω απο το ατμισμα είναι σχεδον μηδενικη αν αφαιρεσω την ικανοποιηση της εξαρτησης απο τη νικοτινη, δεν είναι cool (όπως είχε καποτε περασει με πλυση εγκεφάλου ότι είναι το κάπνισμα), δεν προάγει την υγεία του ΜΗ καπνιστή, δεν σε κοινωνικοποιεί, και οι γνωσεις που παιρνεις ειναι σχεδον αχρηστες για οτιδήποτε άλλο.
Δεν βλέπω αιτία δηλαδή.

Και επειδη δεν βλεπω αιτία (μπορει να υπαρχει και εγω να μην τη βλεπω, γι αυτο και ρωτω) δεν μου "κολλαει" οτι ειναι μια "ταση" στους νεους, αλλα ισως μαι εξαιρεση, δεν μουφαίνεται δηλαδη κατι που θα το ακολουθησουν το 10%-30% των νεων αλλα το 1%-2%
8
[Νομοτεχνικά] / Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Τελευταίο μήνυμα από e-spy στις Σήμερα στις 14:44 »
Γιατί αν όντως κάποιος φαρμακοποιός πουλάει μαζί με την VG/PG και αρώματα, τότε θα ξέρει και πολύ καλά τι ακριβώς κάνει, και η γυναίκα θα πρέπει να κοιμάται ήσυχη, τουλάχιστον όσον αφορά την ασφάλεια των υγρών που ατμίζει ο γιος της...

Αν όντως κάποιος φαρμακοποιός πουλάει μαζί με την VG/PG και αρώματα (δηλαδή υγρά έτοιμα προς άτμισμα) ή έτοιμα για να ατμιστούν μόλις τα αναμείξει ο 16χρονος, θα πρέπει μάλλον να αντιμετωπίσει μια ωραιότατη μύνηση, επειδή πουλάει τέτοια προϊόντα σε ανήλικους. Σιγά μην του δώσουμε και βραβείο...  ;)
9
Ιδιοκατασκευές υγρών / Απ: Συνταγές για DIΥ υγρά από flavourart
« Τελευταίο μήνυμα από sakis7 στις Σήμερα στις 14:41 »
Παιδια καλησπέρα ,
θελω να δεσω ακτινιδιο Atmos (δεν βρισκω ευκολα FA )  με βιρτζινια FA .

;D
Mπορει Καποιος να προτεινει ποσοστο μιξης αυτων για 100 μλ  60-40 VG  PG  3αρα νικοτινη

Ευχαριστω.
10
[Νομοτεχνικά] / Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Τελευταίο μήνυμα από Π. Γιούρσης στις Σήμερα στις 14:37 »
Αντίστοιχα με το άτμισμα, τις διαδικασίες που απαιτούνται και την απόλαυση που συνεπάγονται όλα αυτά τα " μπελαλίδικα" που αναφέρνεις, ΥΠΑΡΧΟΥΝ

1. Μοντελισμός γενικά, αερομοντελισμός, μοντελισμός σκαφών και οχημάτων.
2. Ορειβασία, με όλα τα συμπράκαλα και τη διαδικασία της.
3. Hobby νερού, Σέρφινγκ, ιστιοπλοία,
4. Ακόμη και το μπάρμπεκιου, θέλει φασαρία, από την προετοιμασία μέχρι και τον ιδρώτα του ψησίματος.
5, 6, 7, 8 ...
....1000. Ψήσιμο της εκλεκτής σας. Απείρως πιο δύσκολο και χρονοβόρο, αν δεν είσαι 1,90-2,05 ψηλός. 25-35 ετών και δεν έχεις κλειδιά από Porche.

Γιατί αυτή η γκρίνια για την απόλαυση του ατμίσματος.
Ξεχνάτε ότι για ότι θέλουμε να απολαύσουμε στη ζωή αυτή, θέλει κόπο, χρόνο και χρήμα.
Ακόμα και για την απόλαυση και ικανοποίηση να έχεις παιδιά, πρέπει να τραβάς κουπί γιαυτά και εξ αιτίας αυτών, για 40 τουλάχιστον χρόνια.

Για τι intopic, ο άνθρωπος προσαρμόζεται, άρα θα επιζήσουμε και του νόμου χψωαβγ.
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016) [Νομοτεχνικά] 3871 144447 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 15:28
από ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ
Ποιο drip tip για hastur mini? Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 3 166 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 15:26
από ako
VOOPOO ALPHA ZIP MINI KIT 120W [Ηλεκτρονικά mods] 0 16 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 15:16
από petra
Βοήθεια στην επιλογή ηλεκτρονικού mod, συγκρίσεις [Ηλεκτρονικά mods] 1928 113928 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 14:55
από spastos
Συνταγές για DIΥ υγρά από flavourart Ιδιοκατασκευές υγρών 83 16924 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 14:41
από sakis7
Voopoo Alpha Zip 180W [Ηλεκτρονικά mods] 0 106 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:27
από aragiannis
Αρωματα Εliquid France [Αρώματα] 153 18709 Τελευταίο μήνυμα Απρίλιος 18, 2019, 22:49
από giorgosmc
Ύμνος στο σταθεροποιημένο ξύλο Mods 32 1723 Τελευταίο μήνυμα Απρίλιος 18, 2019, 20:46
από Zarko27
Υποψήφιοι Εκλογών ΚΕΑ - Απρ. 2019 [ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΤΜΙΣΤΩΝ] 3 542 Τελευταίο μήνυμα Απρίλιος 18, 2019, 20:40
από drum
Eleaf Istick Pico X [Ηλεκτρονικά mods] 223 13827 Τελευταίο μήνυμα Απρίλιος 18, 2019, 20:18
από ThioVag
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Η ίδρυση του 1ου Πανελλήνιου Συλλόγου Ατμιστών είναι γεγονός! [ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΤΜΙΣΤΩΝ] 990 47847 Τελευταίο μήνυμα Απρίλιος 18, 2019, 18:12
από ΛΥΚ
GALAXIES MTL SQUONK RDTA by Vapefly [Με φιτιλοαντίσταση] 103 7716 Τελευταίο μήνυμα Απρίλιος 18, 2019, 15:33
από paloukaros

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: