* * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Twitter

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Έτοιμα υγρά / Απ: Γλυκα υγρά
« Τελευταίο μήνυμα από Olga68 στις Σήμερα στις 12:11 »
Θα παραγγείλεις τα υγρά της Philotimo που θέλεις (είναι μπουκάλια των 60ml με 30ml άρωμα). Βάσει της συνταγής θα παραγγείλεις και booster νικοτίνης των 20mg (των 10ml) και μηδενική VG (των 100ml ή παραπάνω, ό,τι θέλεις), καθώς και σύριγγα από ένα φαρμακείο.
Για κάθε μπουκάλι της Philotimo ισχύει η συνταγή που σου έστειλα, αν πχ φτιάξεις δύο θα χρειαστείς 9ml νικοτίνης και 51ml VG κοκ. Ελπίζω να βοήθησα.
2
Έτοιμα υγρά / Απ: Γλυκα υγρά
« Τελευταίο μήνυμα από bilis.kontogiorg στις Σήμερα στις 12:07 »
Is clear this liguid??Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3
Έτοιμα υγρά / Απ: Γλυκα υγρά
« Τελευταίο μήνυμα από vag21 στις Σήμερα στις 11:52 »
la crema της vnv best of the best shake and vape 60ml.
4
Έτοιμα υγρά / Απ: Γλυκα υγρά
« Τελευταίο μήνυμα από bilis.kontogiorg στις Σήμερα στις 11:43 »
Καλημέρα φίλε μου.
Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις όποιο άρωμα θέλεις απ' το Internet. To ιδανικό θα ήταν να το βρεις σε κατάστημα και να το δοκιμάσεις πρώτα αλλά αφού δεν έχεις αυτή την δυνατότητα....μάλλον το Internet είναι μονόδρομος. Σου επισυνάπτω και την συνταγή για τελικό υγρό με 1,5mg νικοτίνη. Τα δεδομένα που έχω χρησιμοποιήσει είναι μπουκάλι των 60ml με 30ml άρωμα, booster των 20mg. Μην αγχωθείς, μία σύριγγα των 10ml θα χρειαστείς μόνο, εκτός απ' το booster και την VG που θα πρέπει να παραγγείλες μαζί με το άρωμα. Προσοχή μόνο στη νικοτίνη! (Image removed from quote.)
ΥΓ: Θα σου πρότεινα να μην βάλεις τα 0,75 της PG, βάλε 25,5 VG.

EDIT: Για να "μεταφράσω" λίγο τον πίνακα η συνταγή σου είναι:

Booster Νικοτίνης: 4,5 ml (η σύριγγα που λέγαμε)
VG: 25,5 ml
Ευχαριστώ πολύ καλημέρα κ σε σένα νασε ρωτήσω κάτι εγώ τι ακρηβως χρειαζετε να παραγκειλω από το ίντερνετ?? Εκτός του αρώματος?? Νικοτίνη pg και booster?? Όλα αυτά σε μπουκαλάκια και μετά φτιάχνω την αλχειμια??

Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5
Έτοιμα υγρά / Απ: Γλυκα υγρά
« Τελευταίο μήνυμα από Olga68 στις Σήμερα στις 09:04 »
Καλημέρα φίλε μου.
Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις όποιο άρωμα θέλεις απ' το Internet. To ιδανικό θα ήταν να το βρεις σε κατάστημα και να το δοκιμάσεις πρώτα αλλά αφού δεν έχεις αυτή την δυνατότητα....μάλλον το Internet είναι μονόδρομος. Σου επισυνάπτω και την συνταγή για τελικό υγρό με 1,5mg νικοτίνη. Τα δεδομένα που έχω χρησιμοποιήσει είναι μπουκάλι των 60ml με 30ml άρωμα, booster των 20mg. Μην αγχωθείς, μία σύριγγα των 10ml θα χρειαστείς μόνο, εκτός απ' το booster και την VG που θα πρέπει να παραγγείλες μαζί με το άρωμα. Προσοχή μόνο στη νικοτίνη!
ΥΓ: Θα σου πρότεινα να μην βάλεις τα 0,75 της PG, βάλε 25,5 VG.

EDIT: Για να "μεταφράσω" λίγο τον πίνακα η συνταγή σου είναι:

Booster Νικοτίνης: 4,5 ml (η σύριγγα που λέγαμε)
VG: 25,5 ml
6
Έτοιμα υγρά / Απ: Γλυκα υγρά
« Τελευταίο μήνυμα από bilis.kontogiorg στις Σήμερα στις 08:13 »
Τελικά τα υγρά της scandal ήταν εξαιρετικά και ιδιαίτερα το πεπονη τώρα λεω να δοκημασω της fhilotimo το λεμόνι τα τρίγωνα και το στρουντελ μυλου εάν τα βρω κάπου Κέρκυρα.

Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

7
[AIO (Όλα σε ένα)] / Απ: Geek Vape Aegis Boost Pro
« Τελευταίο μήνυμα από aragiannis στις Νοέμβριος 28, 2020, 19:26 »


Στη σειρά GeekVape Aegis, προστέθηκε πολύ πρόσφατα ένα ακόμη μέλος. 
Πρόκειται για την συσκευή GeekVape Aegis Boost Pro Kit, που όπως είναι εμφανές από το όνομά της, είναι ένα pod kit, που δέχεται μια 18650 μπαταρία και αποδίδει μέγιστη ισχύ 100W. H συσκευή είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Aegis Boost Kit, από την οποία διαφέρει σε διαστάσεις και σε βάρος, καθώς έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές και ίδια με την έκδοση Geekvape Aegis Boost Plus, με διαφορετικό όμως pod, αντιστάσεις, επιστόμιο και θύρα φόρτισης micro usb τύπου C.

Στην κατοχή μου έχω μια special έκδοση που έρχεται μέσα σε μια πολύ ωραία μικρή βαλίτσα που είναι υπερεξοπλισμένη. 
Επιπλέον της standard έκδοσης που θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως, περιέχει τρία διαφορετικά pods, αυτό που έχει η έκδοση Plus, το νέο pod που θα έχει η έκδοση Pro κι ένα RBTA pod μονής αντίστασης. Επίσης περιέχεται ένας 510 αντάπτορας, που μετατρέπει το pod σε mod και όλη η σειρά των αντιστάσεων για όλες τις εκδόσεις Aegis Boost.

Το Geekvape Aegis Boost Pro Kit έρχεται στην παρακάτω συσκευασία ως special edition


 
Το εγχειρίδιο των οδηγιών χρήσης είναι καλογραμμένο και κατατοπιστικό, σε διάφορες γλώσσες, όχι όμως και στην ελληνική. 
Στο κουτί υπάρχει το απαραίτητο scratch για τον έλεγχο της γνησιότητας του προϊόντος.
 
Στην συσκευασία της standard έκδοσης περιλαμβάνονται τα παρακάτω
 
1 x Aegis Boost Pro Kit
2 x Geekvape P Series Coil ( Pre-installed: 0.2Ω 60-70W, Spare Coil: 0.4Ω 50-60W )
1 x Coil Tool
1 x USB Cable ( Type-C )
1 x Spare Parts Pack Στην special έκδοση περιλαμβάνονται τα ακόλουθα
Το Geekvape Aegis Boost Pro Kit θα είναι διαθέσιμο στους παρακάτω έξι διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και οι διαστάσεις του είναι τα ακόλουθα. To βάρος της συσκευής είναι 110g (χωρίς τη μπαταρία).
 
Dimension:113.04mm x 50.15mm x 28.6mm
Material:Plastic & Silicone & Leather & Zine Alloy
Battery Type:Single 18650 Battery (Not Included)
Output Power:5~100W
Output Voltage:0.1-6.5V(Max 7.0V)
Input Voltage:3.2-4.25V
Resistance Range:0.1ohm-3ohm
Longest Output/ Vaping time:10s
Temperature Range:200-600℉
Charging:Type-C 5V/2A
Display Screen:0.96 inch TFT Color Screen
Pod Capacity:6ml
Refill Method:Top Filling
Coil Resistance:P Coil KA1 0.2ohm (60-70W); P Coil KA1 0.4ohm (50-60W)
Colors:Space Black / Gunmetal / Classic Silver / Almighty Blue / Aura Glow / Devil Red
• High-compatible Quadra Vaping System
• Boost Pro Pod/Boost Plus Pod/RDTA/510 Adapter
• Three-proof features (dustproof, waterproof, and shock-proof)
• Powered by a Single 18650 Battery
• Maximum 100W Output Power
• Powerful Mod with USB-C
• 0.96" TFT Color Screen with Brand-new UI
• AS Chipset with Fast Firing and Multiple Protections
• 6mL Large Pod Capacity
• Upgraded Gen 2 Airflow Control
• Brand-new Geekvape P Series Coil
• Frosted shell, comfortable to hold
 

To Aegis Boost Pro Kit είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, δέρμα, food grade σιλικόνη και PCTG. H εταιρεία υποστηρίζει πως η συσκευή είναι απολύτως αδιάβροχη και η κατασκευή της είναι τέτοια, που να μη κρατάει σκόνη, δακτυλιές ή άλλα ίχνη χρήσης. Επίσης, υποστηρίζει, πως η συσκευή είναι πολύ ανθεκτική σε πτώσεις ή άλλη κακομεταχείριση.
Το Aegis Boost Pro Kit είναι πολύ όμορφο σε εμφάνιση και δείχνει να είναι ποιοτική κατασκευή.
Στο χρονικό διάστημα που το έχω στην κατοχή μου, δεν αντιμετώπισε κάποιου είδους ατύχημα ή πτώση και δείχνει πράγματι να μη συγκρατεί ίχνη χρήσης. Αντιθέτως, συγκρατεί σκόνη, που είναι εμφανέστερη περισσότερο στις φωτογραφίες.
Τo fire button και το πλήκτρο επιλογών συν (+) και πλην (-) είναι πολύ καλά λειτουργικά και σαφέστατα. Τo fire button βρίσκεται σαφέστατα σε καλύτερη θέση από τη θέση που βρίσκεται στο Aegis Boost και πυροδοτεί ακαριαία. Ταχύτερα από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.Η υποδοχή της μπαταρίας γίνεται από τη βάση της συσκευής. Υπάρχει σήμανση για τον θετικό πόλο και το σπείρωμα της τάπας είναι άψογο. 
Σε όρθια θέση στηρίζεται πάρα πολύ καλά.
Η συσκευή είναι απόλυτα συμπαγής, χωρίς ανεπιθύμητους ήχους κροταλίσματος ή κακής εφαρμογής επιμέρους τμημάτων της.Η φόρτιση της συσκευής γίνεται στα 5V με ρεύμα έντασης
Η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο μέσο της μιας μεγάλης παράπλευρης έδρας και είναι καλυμμένη για λόγους στεγανότητας. 
Η αποκάλυψή της δεν είναι και τόσο εύκολη. Για να αποκαλυφθεί, πρέπει να σηκωθεί η ελαστική τάπα που την καλύπτει και χρειάζεται νύχι ή πολύ λεπτά δάκτυλα. H θύρα φόρτισης είναι micro usb τύπου C επιτέλους.


Η δεξαμενή αναπλήρωσης του υγρού έχει χωρητικότητα 6ml, πολύ μεγαλύτερη από τα 3,7ml του απλού Aegis Boost. Κρίνεται πάρα πολύ καλή αυτή η αύξηση χωρητικότητας.


H αναπλήρωση του υγρού γίνεται από πάνω, χωρίς να πρέπει να αποσπαστεί από τη θέση της η δεξαμενή. Πάλι με το σήκωμα μιας τάπας που απαιτεί νύχι, αποκαλύπτεται η οπή αναπλήρωσης . Η οπή δεν είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να μπορεί να γίνει η αναπλήρωση εύκολα από οποιοδήποτε μπουκάλι κι ακροφύσιο. Προβλήματα διαρροών δεν αντιμετωπίστηκαν. Η συσκευή προσφέρει πολύ καλή στεγανότητα.
Μειονέκτημα της δεξαμενής είναι το σχετικά σκούρο χρώμα της, που δεν είναι αρκετά διάφανο και η στάθμη του περιεχομένου υγρού είναι δυσδιάκριτη. Το χρώμα θα έπρεπε να είναι πιο ανοικτό κι η δεξαμενή αρκετά πιο διαφανής. Θα περίμενε κανείς μια σημαντική διόρθωση στη διαφάνεια της δεξαμενής, που ναι μεν έγινε λίγο πιο διαφανής, αλλά όχι όσο θα έπρεπε.
Στη συσκευασία περιέχονται δύο νέα 810 επιστόμια, λίγο ψηλά, αλλά με ιδανικό πάχος. Τα επιστόμια συγκρατούνται στο pod με δύο o rings και δεν παρουσίασαν θέματα υπερθέρμανσης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ατμίσματος. Αν και θεωρητικά θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από άλλα 810 επιστόμια, όποιο άλλο και να δοκίμασα ήταν πολύ χαλαρό και δεν ταίριαζε και αισθητικά. Δεν βρίσκω όμως λόγο αντικατάστασης, παρά μόνο αν κάποιος προτιμά πολύ κοντύτερα 810 επιστόμια.  
Η δεξαμενή δεν κρατιέται με μαγνήτες πάνω στο mod, αλλά κουμπώνει με ένα σχετικό μηχανισμό. Το ξεκούμπωμα για την απόσπαση της δεξαμενής γίνεται με το σπρώξιμο προς τα πάνω ενός κουμπιού.


Η δεξαμενή δεν χρειάζεται να αποσπαστεί από το mod, παρά μόνο για την αντικατάσταση της αντίστασης.
Στη δεξαμενή τοποθετούνται κουμπωτά, χωρίς βίδωμα, οι δύο αντιστάσεις που μπορεί να δεχθεί.
Οι δύο θηριώδεις, εντελώς νέες αντιστάσεις που περιέχονται στη συσκευασία, ανήκουν στη νέα σειρά αντιστάσεων P Series Coil και είναι και οι δύο τύπου mesh. H μια αντίσταση των 0.2Ω έχει προτεινόμενη ισχύ λειτουργίας 60-70W, και η άλλη αντίσταση των 0.4Ω έχει προτεινόμενη ισχύ λειτουργίας  50-60W. Και οι δύο αντιστάσεις έχουν πολύ μεγάλο χρόνο ζωής και αποδίδουν σχεδόν το ίδιο μέχρι το τέλος της ζωής τους. Και από τις δύο αντιστάσεις πήρα, για το δικό μου γούστο, το καλύτερο αποτέλεσμα σε ισχύ λίγο πιο πάνω από το μέσο της προτεινόμενης ισχύος.
Πάμε στo σύστημα του airflow τώρα. Η ρύθμιση της ποσότητας του εισερχόμενου αέρα γίνεται με την περιστροφή μιας κυκλικής ροδέλας. Η περιστροφή γίνεται εύκολα κι η ρύθμιση κρατιέται σταθερά κι απροβλημάτιστα. Στην εντελώς ανοικτή επιλογή, η dl τζούρα δεν είναι ιδιαίτερα αεράτη, ενώ κλείνοντας τον αέρα, γίνεται αρκετά σφιχτή.To airflow δουλεύει σχετικά αθόρυβα και η τζούρα του είναι smooth. Με τον αέρα ανοικτά στο μισό, η τζούρα ήταν περισσότερο γευστική και απολαυστική και με τις δύο αντιστάσεις.
Η παραγωγή ατμού είναι πολύ ικανοποιητική κι η απόδοση των γεύσεων πάρα πολύ καλή, σημαντικά πάνω από τον μέσο όρο των συσκευών της κατηγορίας.
Η έγχρωμη TFT οθόνη των 0,96 ιντσών, είναι κατακόρυφης διάταξης. Στην οθόνη και σε wv mode αναγράφονται το επιλεγμένο mode, η ισχύς, η τάση, η τιμή της αντίστασης, η ένταση του ρεύματος, ο αριθμός των puffs και υπάρχει κι ένδειξη για τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας. H οθόνη είναι πολύ φωτεινή και ευανάγνωστη και υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης και της φωτεινότητάς της και των χρωμάτων της. Η οθόνη αυτή είναι η καλύτερη που έχει ποτέ παρουσιαστεί στη σειρά Boost.
Το GeekVape Aegis Boost Pro Pod Mod kit είναι εφοδιασμένο με AS chipset, που παρέχει όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας, παρέχει μέγιστη ισχύ 100W κι έχει χρόνο απόκρισης στο firing μικρότερο από 0,02sec.
Στο Aegis Boost Pro, που δεν έχω στην κατοχή μου πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε υποψία διαρροής. Καθυστέρησα αρκετό χρονικό διάστημα την παρουσίαση, για να διαπιστώσω αυτό το γεγονός σε ένα ικανοποιητικό βάθος χρόνου.

Εδώ ο 510 αντάπτορας με τον οποίο η συσκευή μετατρέπεται σε Mod


 
Το GeekVape Aegis Boost Pro Kit είναι μια πολύ όμορφη, αξιόπιστη, ανθεκτική συσκευή, που δέχεται μια 18650 μπαταρία. Προσφέρει ικανοποιητική ισχύ για τις αντιστάσεις που δέχεται και πολύ καλή αυτονομία. Η στεγανότητά του είναι υποδειγματική. Τέλος προσφέρει πολύ όμορφη ατμιστική εμπειρία, πλούσιο και γευστικότατο ατμό.

Εδώ βλέπουμε ένα στήσιμο με το τρίτο κατά σειρά pod που περιέχεται στην special έκδοση, αυτό που δέχεται την επισκευάσιμη, μονή αντίσταση.
Ο pod είναι εφοδιασμένο με ένα πολύ όμορφο 810 resin επιστόμιο και το σύστημα του airflow του έχει δύο οκτάδες οπών αντιδιαμετρικά στο top cap (η κάθε οκτάδα αποτελείται από δύο τετράδες τη μια πάνω από την άλλη). Με περιστροφή του airflow control ρυθμίζεται ο επιθυμητός αριθμός οπών που θα παραμείνουν ανοικτές. Ο μίνι ατμοποιητής του pod Μου θύμισε πολύ τον ατμοποιητή Talo της Geekvape.
Το στήσιμο της αντίστασης είναι πολύ εύκολο. Το μόνο θέμα που θα αντιμετωπίσει κανείς είναι το κόψιμο των άκρων της αντίστασης, αφού αυτή έχει τοποθετηθεί στη θέση της. Είναι δύσκολο να κοπούν τα άκρα σύριζα. Εγώ τουλάχιστον δεν το κατάφερα. Όμως ακόμη κι αν δεν κοπούν αυτά σύριζα, με στροφή προς τα πάνω δεν θα αντιμετωπίσει κανείς ανεπιθύμητες επαφές. Έτσι κι αλλιώς το top cap απέχει αρκετά από τα posts.
H αντίσταση που χρησιμοποίησα είναι μια alien clapton 0,45Ω και το RDTA ποντάκι έπαιξε πάρα πολύ καλά εκεί γύρω στα 60W. Αθόρυβη τζούρα, πλούσια σε ατμό, απαλή και με πολύ καλή γεύση.

 

Geekvape's official website

Ευχαριστώ για την ανάγνωση

 
8
Shake and Vape / Απ: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες
« Τελευταίο μήνυμα από Doubt στις Νοέμβριος 28, 2020, 18:46 »
Βάλε και 2 σταγόνες "πουστεράκι"
9
Shake and Vape / Απ: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες
« Τελευταίο μήνυμα από dpapan στις Νοέμβριος 28, 2020, 18:40 »
Click-->Έγινε διαγραφή άμεσης παράθεσης<--Click


Επειδή έχω ήδη πολύ χαμηλή νικοτίνη φοβάμαι ότι θα εξαφανιστει. 100ml με νικοτίνη 1.5 σχεδόν

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

10
Shake and Vape / Απ: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες
« Τελευταίο μήνυμα από Doubt στις Νοέμβριος 28, 2020, 18:28 »
Αραίωσε το με βάση.
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Γλυκα υγρά Έτοιμα υγρά 35 1153 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:11
από Olga68
Geek Vape Aegis Boost Pro [AIO (Όλα σε ένα)] 1 659 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 19:26
από aragiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1308 103004 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 18:46
από Doubt
Aspire AVP-CUBE (MTL Kit) [AIO (Όλα σε ένα)] 5 563 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 18:16
από akis_avp
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4017 645264 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 17:35
από axilleaspro
SUPBOX by SXK [Ηλεκτρονικά mods] 4 987 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 17:33
από axilleaspro
Με ποιά αγορά σας έχετε κλάψει πιο πολύ; (τα λεφτά που δώσατε) Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 265 21149 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 16:50
από Georgechalkida
OFRF NEXMINI Pod [AIO (Όλα σε ένα)] 0 139 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 15:17
από aragiannis
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2333 180157 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 12:32
από Kostis101
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4554 342828 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 28, 2020, 09:24
από chkontog
Ποιον επισκευασιμο ατμοποιητη ?? Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 352728 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 27, 2020, 19:36
από wannabe
Phenomenon by Gus [Με φιτιλοαντίσταση] 5785 361048 Τελευταίο μήνυμα Νοέμβριος 27, 2020, 13:57
από striftos

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: